Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McCoy Capt

0 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Pannónia nem Franciaország, nem a voltaire-i hagyományokon (Écrasez l’infâme) alapuló vallásellenesség és a szabad szatíra hazája. Pannónia nem a Charlie-k földje. (...) A (szólásszabadság) a demokrácia működésének egyik legfontosabb garanciája, és ha normális helyen…..
Pár napja írtuk meg, hogy Hajdú Péter Frizbijének akkorát zuhant a nézettsége, hogy nemcsak a közvetlen konkurenciának számító RTL Klub Házon kívül című politikai-közéleti magazinja, de még a gagyihorrorban és B-kategóriás akcióban utazó a Film+ is elverte. (A Nielsen…..
A comment:com egy médiablog. Ebbe belefér a készülő Hannibal-minisorozat, az X-Faktor, a Walking Dead-félévzáró kritikája és a köztévé összes elkúrása is. Mert ezek a média részei, azé, amivel ez a blog foglalkozik. Nem azért írtuk meg az 500 000. külhoni magyar állampolgári…..
Subba Eközben csaka... 2013.05.06 16:16:20
..
McCoy Capt 2013.05.06 18:46:02
 VI. részÁltalános hibák Ebben a részben a sűrítményes sör készítésénél előforduló hibákra koncentráltunk, a lista nem teljes, viszont a hagyományos főzésnél szintén előfordulhatnak.   Nincs vagy lassú erjedésAz erjedésnek 24-48 órán belül be…..
Az ügyvezető igazgató [Molnár József, a BTSZK] beszámolt még egy nagy ívű attrakció (amely egyelőre a Várkabin munkanevet viseli) tervéről is: eszerint a Vigadó tér és a Budai Vár között (később pedig a Vár és a Citadella között) kötélpályával teremtenének…..
Modorosblog Eurázsia-vízió 2011 2011.05.15 20:34:00
-Ennyi, mától bojkottálom az Eurovíziót. Már lassan húsz éve nézem, mindig reménykedve, hogy "hátha most majd egyszer", de nem. Mindig, és mindig csak a pofáraesés, az jön a végén. A csalódás, a magyarázkodás, a bűnbakkeresés, másokra mutogatás. Nem más ez, mint…..
McCoy Capt 2011.05.16 16:33:34
@ebedli: Bennem is érlelődik a gondolat, hogy nem duzzogni kéne, hanem bosszúból valami penetránsan szart küldeni jövőre. Gondolok itt pl. Szintiboyra vagy Uhrin Benedekre. El tudom képzelni, hogy ha ül a poén még meg is nyernék nekünk (Benedek bácsinak is milyen népszerűsége volt már a Szigeten anno..)
Pont a szombat délutáni gyülekező idején borult be az ég Budapest felett, de így is 25-30 ezren vettek részt az első utolsónak kinevezett kerékpáros felvonuláson. A pesti oldalon már sütött a nap, és a hőmérséklet is ideális volt egy zavartalan Critical Mass-hoz. László…..
McCoy Capt 2011.04.30 21:04:07
@tatabike:
Alapvetően egyetértek azzal amiket írsz, hogy mindenkinek kultúrált módon kellene közlekednie, viszont azt el kell fogadni, hogy a biciklizésnek, mint közlekedési módnak a feltételei nem igazán adottak Budapesten. Egy vidéki városban, ahol esetleg több kerékpárút van vagy csak kisebb a forgalom ott érdekes nem téma ez az egész. Pedig nem hinném, hogy a fővárosban sűrűsödne a hülye ember. Szóval szerintem csak akkor szűnnének meg az ellentétek, ha meg lennének a kultúrált kerékpáros közlekedés feltételei Budapesten és akkor jogosan lehetne bűntetni is a szabálytalankodókat (ahogy azt a rendőrök egyébként vidéken sűrűn teszik). Márpedig addig viszont igenis van szerintem létjogosultsága az efféle felvonulásoknak.
McCoy Capt 2011.04.30 23:09:55
@tatabike:
Ha azt állítod, hogy minden biciklista paraszt -és egyébként mint írtad te is szoktál biciklizni- akkor most saját magadat is degradálod?! Vagy engem, aki néha, de a lehetőségekhez mérten szabályosan közlekedik biciklivel? Óvatosan az általánosítással, attól, hogy vannak rossz tapasztalataid még nem kéne ezt mindenkire ráhúzni, aki inkább támogatná a kerékpározást egy nagyvárosban, mint a füstös, zajos autóforgalmat.
Gondolom arra is vissza tudsz emlékezni, hogy hány kretén autóssal találkoztál már életedben és hánnyal kerültél összetűzésbe ilyen módon.
McCoy Capt 2011.04.30 23:15:38
@tatabike:
"Én megrögzött kerékpáros vagyok, de rühellem a kerékpárosokat, mert féreg módon nyilvánulnak meg a közlekedésben. És ez nem jelenti azt, hogy akkor az autósokat meg csípem."
Szerintem akkor ennek örülni kéne. Akkor lenne baj, ha a féreg kerékpárosok autóba ülnének. Így legalább te lapítod ki őket ha úgy hozza a helyzet és nem ők téged...
A Tv2 vetélkedőjének korábbi adásaiban akadt már pál olyan kérdés, amin elvitatkozgattunk a készítőkkel és a kommentelőkkel, mostani találatunk is hasonló kimenetellel kecsegtet. Történt ugyanis, hogy a március 1-i adásban két fiatalember (egyikük a testmodositas.blog.hu…..
Egy kollégánk jelezte, hogy az mr1 ma reggeli műsorában, valamikor hat óra tájékán egy perces, rögtönzött adásszünetet tartott Mong Attila műsorvezető. Az akcióra a ma hajnal három óra környékén elfogadott új médiatörvény sajtószabadságot súlyosan korlátozó…..
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..
A Szomszédok atyja pénteken lesz 80 éves. Az MTV meglepetésbulit szervezett a Horváth Ádámnak, aminek vágott verzióját csütörtökön 21:30-tól mindenki megnézhet az m1-en. Az Életképek rendezőjéről kevesen tudják, hogy a drámaíró Molnár Ferenc unokája és Sárközi Mátyás,…..
McCoy Capt 2010.06.02 21:17:01
    Hálás vagyok a Megasztárnak. Na nem a Bikicsunájért, azzal én úgy vagyok, mint Feri a történelemkönyvekkel. Nekem Pál István bácsi a lényeg. Be kell valljam, hogy ugyan szeretem én a népzenét, meg a népzenéből építkező bandákat, különösen akkor, ha jól…..
Na, hát ezt akartátok, most megkapjátok. Pesty László Feketedoboz szerint az internetre való, hogy Desewffy Tibor MSZP-közeli szociológus azt merte mondani a székely himnuszra, hogy középszerű műdal. Mindezt a StoryTv-ben, ráadásul úgy, hogy a műsor felháborodott vendége volt…..
Kóczián Péter Szerbusz, Viktor! 2010.04.14 18:24:41
  Az Orbánban tocsogó közönség számára fontos hír: Hajdú Péter tegezve csinált interjút a Fidesz elnökével, aki ezt hagyta. Kis lépés ez Orbánt Viktornak, de más tekintetben mérföldkőhöz érkeztünk. Hajdú Péter életében és a magyar demokrácia viszonyait…..
Edina küldte el nekünk a Dailymail cikkét a gondoskodó vidramamáról, aki a hasára ölelve utaztatta át az alaszkai öblön szundikáló kölykét...
McCoy Capt 2010.04.13 22:29:25
comment:com Már a Class FM is ad 2009.11.18 23:40:00
Elérhető már a Class FM honlapja is, de az élő adás gombra kattintva kőkemény trance-t kapnak az arcukba azok, akik ugyebár a magyar kereskedelmi rádiózás megújítására vártak. A link egyébként a Power Trance FM elnevezésű netrádióra vezet...
Másodjára is útjára indítja az RTL Klub Csillag születik című tehetségkutatóját, amiben akár egy fésűre applikált selyempapír fújásával is befuthat az ember, ha jól csinálja. A zsűri megújult, a versenyzők között biztos lesznek tehetségesek és nagyon idétlenek is,…..
McCoy Capt 2009.10.10 20:09:56
McCoy Capt 2009.10.10 20:54:21
@Caravallo: Legyünk korrektek. Vannak tehetséges fellépők, nekik respect.
A műsor viszont továbbra is sz.r. Fájdalmas nézni, hogy minden apró mozzanat gagyi koppintása a...Got talent műsoroknak.
Éppen révedeztem a nyári szabadságból, amikor rám szakadt az összes lehetséges médiumból a Sciennet "egy Hatalmas reklámhadjárata" (sic!), ezért gondoltam, nem árt kicsit kielemezni ezt a csodálatos értékesítési eszközt, hátha lennének, akik belevágnának egy ilyen…..
McCoy Capt 2009.10.02 13:21:52
@kioktató: Szia. Akkor ehhez megint lenne némi hozzáfűzbi valóm:
"Mivel idővel törvényszerűen megbuksz, fel kell készülni azokra a támadásokra, amelyek majd a hirdetési felületek tulajdonosait (tévék, közterületi plakáthely tulajdonosok, rádiók, stb.) és a média hatóságokat érik: hogy merészeltek egy pilótajátéknak ekkora teret adni, ezzel segítve a bűnözők meggazdagodását és szerencsétlen emberek lehúzását."

A Sciennet nem pilótajáték. Ezt már mondta ki bíróság, Pszáf, Apeh. Kinek kellene még? A Sciennet működési szabályai mind elérhetők a honlapján. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete pontosan ismeri is és éppen ezért ajánlásokat is tett bizonyos pontok megváltoztatására. Többek között ezért is változott meg az ÁSzf. A változás lényege annak kiskapunak a befoltozása, hogy valaki csupán azért részesüljön nagyobb mértékben a vásárlási engedményekből a rendszerbe kerülő jutalékokból mert több utalványt foglalózott. Máshogy fogalmazva: annak ne érje meg foglalózni nagyobb összeggel, aki nem dolgozik (azaz nem hoz új embereket) a rendszerben.

A bankkártyával kapcsolatban pedig annyit, hogy ilyen kedvező feltételekkel vezetett számlát nemigen lehet találni. Ha másért nem akar valaki hát a számla miatt érdemes sciennet tagnak lenni.
49 forintos számlavezetési havi díj és a visa kártya éves (800 v 3600) díjáért ingyenes ATMes felvétel, napi sms, internet banking, telefon banking. Szerintem semmi buktató nincs benne. Ha meg netán megszűnne az együttműködés az Sn és a Volksbank között akkor automatikusan a Volksbankos alapcsomagra tesznek a feltételek szerint.
McCoy Capt 2009.10.02 14:00:51
@kioktató:
A foglalózás egyértelműen azért van hogy jogokat szerezzünk a rendszerben, ami (és főleg az új aszf alapján) jó nekem, mert pénzt fogok keresni mások vásárlásaiból is, ÁM CSAK AKKOR ha tovább ajánlom a rendszert! A foglalózás egy motiváló tényező, arra serkenti a foglalózó tv-t ,hogy 1.) hozzon új embert 2.)vásároljon Sn-en keresztül. Erről szól a hálózati marketing, vagy nem?

A Supershop, Smart cégeknél erre azért nincs szükség mert nem hálózatként működnek, hanem a cég reklámokat finanszíroz. Az tök más.

A Forevernél pedig tudhatod, hogy több tízezer forintos kötelező alapcsomag van.