Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geriszu

0 bejegyzést írt és 285 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Otthon szakadt meg a hét meccsen veretlen New York Rangers sorozata, a San Jose hetet vágott. Nyolcadik meccsén már az ötödik vereségét szenvedte el a Vancouver. Ezt a meccset is nagyszerűen kezdte a Rangers, 77 másodperc alatt két gólt lőtt az első harmadban. Ami utána történt,…..
geriszu 2009.10.20 20:38:21
@stero: big joe is? hihetetlen, hogy ez a lúzer még el tudja magát adni! :)))

Let's go Bruins! (így már érthetőbb) :)
Livescore, Csíkszereda, 1340 nézőElkezdődött a mérkőzés. Fodor kerül a büntetőpadra, 14 másodperc alatt kihasználjuk az emberelőnyt. Papp Szabolcs talál be, Moldován és Ordzovensky jegyzik az asszisztot. 1-0 ide a 49. másodperceben.A Stars kapuját meglepetésre nem Rajna, hanem…..
geriszu 2009.10.20 20:33:46
@poraszabolcs: semmi gond, örülök neki, hogy leírtad véleményed. Sok dologban egyetértek!
Fegyelmezetlen és esetleg túlontúl vehemens a csapat, aminek sok kiállítás lehet a vége.

De!
Ami nálam gond, hogy a pénteki mérkőzésen nem láttam nyomát, hogy a két csapat teljesen más stílusban játszana. Sajnos nekünk is és Nektek is gond van a befejezéssel. Ráadásul a budapesti mérkőzésen is teljesen kiegyenlített volt a kiállítások aránya. Tudom, ez nem jelent semmit, ettől még lehet, hogy ott überszarul játszott a Stars és megérdemelték a kiállításokat.
De akkor sem kellene úgy beállítani egy 230-szoros magyar válogatottat és a többieket, mint valami bukaresti csürhét. Rengeteg örömet okoztak nekünk csupaszív játékukkal és hidd el, hogy a pályán kívül rendkívüli sportemberekről van szó. A jégen lehet, hogy előjön olykor-olykor az állat, de ez a hozzálállsá vitte őket és másokat az A-ba!

Az a helyet, hogy nem könnyű alkalmazkodni teljesen eltérő bíráskodási szokásokhoz, de ez nem azt jelenti, hogy nem voltak jogosak az ítéletek. Így legalább élesben gyakorolták a fiúk az emberhátrányos védekezést. Nézzük az előnyös oldalát!

Maradok tisztelettel a Sport Klub iránt!
geriszu 2009.10.20 20:35:21
@Csak a Sportklub : ezt nem értem.
Ha arra gondolsz, hogy bunyó után eltiltják, akkor az benne van a hokiban, ez nem tollaslabda.

Ha arra, hogy leütötték volna a játékosainkat, akkor meg gratulálok. Így tovább!
geriszu 2009.10.20 20:36:32
@SC4ever: biztos győzelem mellett, így elkerülte a provokációt! Jó edzői húzás volt.
A Mol Liga hét csapattal indult az idén. Nyáron több változás volt, mind a létszám, mind a résztvevők névsorában. Több csapat vezetői különböző időpontokban különböző országok bajnokságába vágytak menni, de a maradás mellett kardoskodók is jelezték, érdemes…..
geriszu 2009.10.20 18:13:49
@check: szerintem szuper dolgokat írsz! Uezek gondolom én is. Azonban, ha ezt továbbgondoljuk, akkor azt is láthatjuk az alagút végén, hogy nem csak 1-1 csapat fogja elérni teljesítőképességének határát, hanem az OB1 is. Olyan szervezeti egységet, formát kell találnunk (határon túl), amely képes eltartani egy nagyobb színvonalon, nagyobb tőkét megmozdítani tudó bajnokságot!
Ellenkező esetben nem marad más, mint OB1-Ebel-Ahl-Nhl :)
és nem csak a Dab lesz U-nevelő klub, hanem az OB1 is!
Az EBEL-elsőt fogadja a Sapa Fehérvár AV19 vasárnap este. A Linz formájáról mindent elmond, hogy a legutóbbi hét mérkőzését megnyerte, mindet a rendes játékidőben. A salzburgi kirándulás után ismét nehéz feladat következik, de az mindenképpen biztató lehet, hogy a Red Bull…..
Három mérkőzés jutott vasárnapra a Mol Ligában, mint ebben a szezonban minden egyes alkalommal, most is születhetnek olyan eredmények, amelyek tavaly még komoly meglepetést jelentettek volna. Az egyik nagy kérdés: mire megy a Miskolc Újpesten? Délután kettőkor az e heti második SC…..
geriszu 2009.10.18 17:55:26
@KCs: ???
ez nagyon szinten aluli volt Tőled!
geriszu 2009.10.18 18:00:47
@gogosz: én ott voltam, semmi extra nem történt. Volt két csapat, akik nyerni akartak..a Dabnak sikerült. Minek kell belemagyarázni dolgokat?

A hokiban egy kis csetepaté mindig benne van, ne tegyünk már úgy, mintha a saját játékosaink sérthetetlenek lennének. Valaki odacsap, menjen ki 2 percre és ennyi.
Jégkorong Berta Ákos az Újpesté 2009.10.12 19:43:12
A válogatott csatár nem igazolhat a Vasas Bp. Starsba. Az átigazolási bizottság első fokú határozatát megerősítette a magyar jégkorong-szövetség elnöksége, a hokis átigazolási kérelmét megtagadta, Berta továbbra is az UTE játékosa. Berta Ákos és az UTE vitájáról…..
A vasárnapi Mol Liga-forduló legnagyobb eredménye, hogy kezdenek visszaszivárogni a szurkolók a csarnokokba. Minden idők egyik legizgalmasabb és legkiegyensúlyozottabb bajnoksága a jelenlegi. A három helyszínen a hivatalos adatok szerint 650, 950 és 1150 néző volt jelen, így a…..
Hosszú idő után teljes fordulót rendeznek a Mol Ligában. Minden csapat célja a győzelem, nagy küzdelmekre lehet számítani. Ma a mezőny élén álló dunaújvárosiak pihennek. Magyar idő szerint kettőkor az SC Csíkszereda fogadja másodszor is a Ferencvárost. Pénteken komoly…..
Rettenetes sorozat végére tett pontot ma este az SC Csíkszereda. Négy sorozatban elvesztett mérkőzés után győztek a Ferencváros ellen. Előnyből lőtték mind a három góljukat, kétszer vezettek két góllal, kétszer zárkóztak fel a vendégek egy gólra, de egyenlíteniük nem…..
geriszu 2009.10.10 00:29:51
A mai Újpest–Dab.Doclert sem lehet még megrendezni Újpesten, így csak két mérkőzés maradt mára a Mol Ligában. Az erdélyi csapatok budapestiekkel csapnak össze. Az SC Csíkszereda magyar idő szerint este hatkor fogadja a Ferencvárost. A hazaiak valószínűleg nem így képzelték…..
Hosszabb pihenő után ezen a héten három mérkőzés is vár a Starsra, a két erdélyi csapat után az UTE-val mérkőznek meg. A vendég csíkszeredaiak az Icecenterben zárják eddig eredményekben nem túl gazdag magyarországi portyájukat. Az FTC és a Dab vendégeként összesen csak egy…..
A Chicago visszavágott, de a Detroit megint kikapott az európai meccseken. Másodszor is magabiztosan nyert a Washington. Sidney Crosby és John Tavares első találkozását a Pittsburgh sztárja nyerte, mindketten gólt lőttek, Tavares élete első meccsén az elsőt. A New York…..
geriszu 2009.10.04 22:49:38
@csatoimi: www.nhl.com/ice/player.htm?id=8471273&view=stats#&navid=nhl-keymatch

A sans ellen 2+1-et ért el, gondolom egy Rags szurkoló finom humoráról van szó! :)
Négy meccsel elkezdődött az NHL 2009/2010-es szezonja. Nem az esélyesek sikerei jellemezték az első játéknapot. A Washington Bostonban nyert, a Toronto–Montreal rangadót a Canadiens hozta. Colorado kiütötte a San Josét. Az NHL talán legnagyobb derbije a Toronto–Montreal,…..
geriszu 2009.10.02 15:13:05
@csatoimi: sikerült megnéznem a mérkőzést. Hát azért nem volt teljesen egyértelmű, de Ove akkor klasszis, hogy amikor nem megy neki, akkor is tud 2 gólt lőni! Mutattak egy statot, hogy az első 324 NHl-mérkőzésen lőtt gólok száma alapján minden idők 5. legjobb góllövője!
Két mérkőzést játszottak kedden az EBEL-ben, az egyik az előző fordulóból maradt vissza, a másik a 17.-ből jött előre. A Villach már négy pont előnnyel vezeti a tabellát, miután 4-2-re elintézte a Red Bull Salzburgot. A Medvescak a dicséretes nyitány után elvesztette a fonalat,…..
geriszu 2009.10.02 00:41:50
@ekanai: ja, és a végén nem kávézni mentek a fiúk:
liveticker.laola1.at/eishockey/oeehv_livescores/livescores/11831.html
Az UTE október első hétvégéjén az eredeti tervvel ellentétben sem tud hazai jégen játszani. Még csak a hét második felében érkezik meg a hűtőberendezés javításához szükséges alkatrész, így nagy valószínűséggel jövő kedden vagy szerdán tudják beüzemelni a gépet.…..
geriszu 2009.09.30 17:49:05
@Fejér Lilla: amúgy ilyenkor mi a teendő? A Vasas Bp. Stars (mint különálló jogi személy), odatelefonál az Icecenterbe Gyimának, aki egy jégcsarnokot üzemeltet, hogy figyu, akkor most a vasárnap 16.00-tól 21.00-ig jönnénk és szólj a bérlőknek, akinek szerződésük van, hogy majd máskor? Nem hinném...

Az UTE is bérelhe tidőt, ha akar.

Max. respect az Újvárosnak, hogy ilyen rugalmasak, nem olyan egyszerű alkalmazkodni a folyamatos változásokhoz...
geriszu 2009.09.30 23:35:27
@kerusz: itt nem fizikai korlátok vannak. Egyértelmű, hogy bármikor tudnak erről beszélni, az más kérdés, hogy jelen estben ez semmit nem számít.

Ezen én is gondolkodtam. Szerintem az ég világon semmilyen karbantartás nem történt ez alatt az x év alatt. Gondolom a NUSI nem foglalkozott vele, mert úgy gondolták, az egyesület a gondokkal is foglalkozzon, ne cask az előnyöket élvezze. Az UTE meg azt mondta nem az enyém a pálya tulajdonjoga, akkor minek öljek bele pénzt.
Pénteken két mérkőzést rendeznek a Mol Ligában. Egyik erdélyi csapat sem lép pályára, és szabadnapos lesz a továbbra is jéggondokkal küszködő Újpest. Tavalyi tabellaszomszédok játszanak egymással, és a jelenlegi formák alapján is érdekesnek ígérkezik mindkét csörte.Este…..
Meg kell tanulni, hogy az edzés már nem játék, hanem kőkemény munka – mondja Keresztury Kristóf. A fiatal tréner képviselte a magyar utánpótlásedzőket az IIHF finnországi táborában. Ottani tapasztalatait ütköztettük a hazai gyakorlattal. – Hogyan tudott bekerülni a…..
geriszu 2009.09.03 20:58:09
A HK Lucenec részére a a szlovák jégkorongszövetség (SZLH) nem adja meg a Mol Liga indulási engedélyt. Erről Igor Nemecek, az SZLH főtitkára szerda délután, a 16 órai határidő előtt nem sokkal telefonon tájékoztatta magyar kollégáját, Kovács Zoltánt. Információink…..
geriszu 2009.09.02 23:31:27
@Lazlee: az interliga abban a formában megbukott, egy hiánypótló hadművelet volt, de nem életképes.
Amennyiben a Mol-liga túléli a köv. 2 évet, utána elképzelhető, hogy stabil 8 csapat lesz és nem azon kell morfondírozni, hogy miképpem kaparjuk össze a klubbokat.

A szlovák szövetséggel meg szépeket lehet mosolyogni, de jelen helyzetben egyértelmű a szitu:
1-1,5 hónapig szépen vigyorogtak, aztén 9 (!!!) nappal a Mol-liga indulás előtt letiltottak egy 3. osztályú csapatot! Asszem itt nem érdemes racionális okokat keresni, azaz én itt felejteném el őket!
A Vasas Bp. Stars és a Trebisov különös körülmények között véget ért felkészülési meccséről prózában már beszámoltunk, de ezúttal többet is tudunk nyújtani. Van egy jó kis videónk, meccsjelenetekkel, gólokkal, pofonokkal és nyilatkozatokkal. Kattintsanak. ..
geriszu 2009.09.02 23:58:49
@Hokifan2254: figyu, ott voltál a meccsen?
Olyat korai mondani, hogy a Miskolci Jegesmedvék lehet a jövőben a Sapa Fehérvár AV 19 farmcsapata, de tény: az EBEL-résztvevő öt fiatal hokisa játszhat a következő szezonban a borsodi megyeszékhely csapatában is. A miskolciak honlapja közölte a hírt, hogy Bálizs Bence kapus…..
geriszu 2009.09.01 19:47:41
@vaze: jobbulást neki!
Szombatra két mérkőzés jutott a Mol Ligára készülő csapatoknak, és még egy érdekes találkozó a Csíki Sör Kupának. A liga két romániai résztvevője egymás ellen szerepelt, az újonc büntetőkkel verte a tavalyi ezüstérmest. A Dab.Docler szoros végeredmény mellett megtartotta…..
Újabb súlyos vereséget szenvedett az UTE. A bajnoki ezüstérmesek első három felkészülési mérkőzése: 2-9, 2-12, 5-11. Kapaszkodót jelenthet: a szezon kilencedik harmadában legalább nem kaptak ki. Pék György nem köntörfalazott a mérkőzés értékelésekor. Pénteken nagyüzem…..
geriszu 2009.08.28 21:29:46
@10: úgy tudom 4-3-ra nyert a DAB, úgy hogy az utolsó percekben EE-ben volt a ftc. ____ kolléga elmondása alapján:
"jó lesz ez a fradi, de a Dab még jobb"
geriszu 2009.08.28 21:31:10
@advocatusdiaboli: Gratula a volánnak! és Pedró 2 góljához!
Sorozatunk második részében az U21-es bajnokság feltételrendszerét ismertetjük. Az újrainduló bajnokságban négy magyar és egy szerb csapat küzd: a Sapa Fehérvár AV 19, az Újpesti TE, a Dunaferr SE, a Vasas Bp. Stars és a KHK Crvena Zvezda.Az alapszakasz szeptember 15-én kezdődik,…..