Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Padrinaggio

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Beliczay László / MTI Már Héder Barna vezetésével forgatják a Duna Tévé vetélkedőjének új részeit, írta a Bors, majd péntek délután az MTVA sajtóosztálya hivatalosan is megerősítette az információt. A lap úgy tudja, Kovács Kokó Istvánt is kipróbálták, de a köztévé végül mégsem őt…..
Padrinaggio 2017.03.03 11:35:37
Egy rész elég volt ahhoz, hogy az emberben feltámadjon a remény és a lelkesedés arra nézve, hogy az a sorozat, aminek az indulása sem volt egyszerű, és amit az NBC azzal dobott vissza annak idején, hogy jó, jó, de nem lehetne zombik nélkül? és ami az elmúlt hét év alatt legalább annyi izgalmas…..
Miután a szegény ember egyiptomi hercegnőjének sminkelt Gina az első körben kihullott, VV Vivi, a műsor történetének legtöbbet vetkőző és vélhetően legostobább versenyzője (pedig erős a mezőny, gondoljunk csak VV Fannira vagy Cristofelre), és VV Soma, a testépítésről, humoráról és nem túl bonyolult…..
Padrinaggio 2016.12.11 21:56:24
Padrinaggio 2016.12.11 22:49:37
@sixx: Valószínűleg az all-star évad sem fog, csupán kíváncsiságból kérdezem.
Padrinaggio 2016.12.12 11:48:13
@sixx: Köszi.
Anikó érkezik szép ruhában, spanyolos style-ban és pukedlizve. Mosolyából ítélve jól érzi magát a bőrében, majd azt mondja ez egy nagyon különleges este. It means that, egyrészt végignézhetjük az utolsó párbajt, másrészt egy olyan gázgéza sorversenyt is kapunk az arcunkba, amiben hagymaevéssel…..
Ez a nap is eljött. Az utolsó VV8 hogyvolt Powered By Chat Géza. Emlékszem a hatodik etapra, aminek mind a 120 napját Sixxszel ketten nyomtunk le. Az se volt egy fáklyás menet, vagy egy leányálom, sem egy tündérmese, de egy kósza gyaloggalopp se. A hetedik már jobb volt, mert azt már öten szopkodtuk…..
A Walking Dead hetedik évadját a készítők látványosan arra húzták fel, hogy majd a rajongók meg az internet népe mennyire gyűlölni fogja Negant, a sorozat új főgonoszát. Emiatt a mostani évad magasan a leggyengébb az összes eddigi közül (az évadnyitóról szóló podcastünk itt található), és hiába…..
Az elmaradhatatlan és mindig a meglepetés erejével ható fantomképekkel kezdünk, amik azt mutatják, hogy egy vissza fog menni, kettő meg ki fog esni a három főből holnap. What a surprise! Aztán azt is megszavazhattuk, hogy milyen feladatot hajtsanak majd végre a párbajozók versenyének vesztesei. A…..
Padrinaggio 2016.11.26 13:44:46
@verkli: Szerintem Mici lesz a 14%. Remélem Dávid megy vissza!
Mindenképpen érdekes ebben a szériában, hogy nehéz megtippelni a végső győztes személyét, főleg, hogy Vivit és Somát nem tudjuk mennyire erős. A mostani állásból meg az jön le, hogy Dávid közel sem akkora favorit.
A TWD úgy kezdte, hogy az első évadban tisztességes, de semmi extrának nem számító 5,24 milliós átlagnézettséggel nyitott. A másodikban már nagyobb volt a hype, fel is ment a nézettség 6,9 millióra, de hát Hershel farmja ugye annyira nem volt közönségcsalogató. A harmadik évadnál indult el a…..
Padrinaggio 2016.11.23 13:57:18
@DW15:
"...én értettem a képregényt, és az ebből indult sorozatot, nem a zombi hentelés a lényeg"

Pont ezért is volt zseniális az első évad, amit leírsz, utána már nem ezt éreztem.
A zombik hentelése szépen átvette a feszültség és a kiszámíthatatlanság faktort. (Ezért is volt jó számomra a 7.évad első része.)
Ez most egy olyan poszt, amiben sok kép lesz. Meg szöveg. A képen. És mivel tegnap este egyszerre néztem az agyhalottakat és a F1-s futamot, támadt egy ötletem. Minden további az ugrás után, jó szórakozást...
Nem mosakszom előre, de azért szólok, a Hotel hét után várható volt egy kis megcsömörlés, a turbókontent beszakadása. Ez menetrend szerint meg is érkezett. Az sem segített a közepes adás minőségi feljavításán, hogy Nádai Anikó annyira távol állt a bejátszók szakszerű felszopásától, mint Makó…..
Padrinaggio 2016.10.05 11:36:47
@mobilos perpetuum: Köszi, ez kimaradt.
Mindenesetre nem gondolnám bölcs döntésnek Dávid részéről, hogy erőfitogtatás gyanánt kimenjen Lórival. Persze visszajönne, de nem feltétlen szimpatikus. A játék lényege, hogy a végén vidd el a zsét, nem az, hogy mindig te menj párbajozni és persze mindig veszélyfaktor is (és ha jól rémlik még Alekosz és Attila sem nagyon akart párbajokra menni, jobb a békesség).
Padrinaggio 2016.10.05 11:47:02
@nem kéne...: Ez igaz, mondjuk nekem Mici közel sem annyira ellenszenves, mint Tivy, illetve Lóri érdektelenebb. De biztos szoros párbaj lenne. :)
(Kicsit érdektelen, kicsit ellenszenves karakterek, kb egálban vannak, lehet alig lenne szavazat, mert a nézőket sem érdekelné ki megy vissza. ) De minden feltételezés csupán. :)
Minikritika-kísérletünk folytatódik, a második részben már befejezett évadokról is szó lesz. Mr. Robot s2 (USA Network) A második évad pontosan azt az utat járja be, amit a True Detective, és amit úgy egyébként mindenki jósolt neki. Az elsőt meglehetősen túltolt, már-már hisztériába hajló…..
Lehet ütni nyugodtan, de én szeretem a Nagy Duett-Sztárban sztár típusú műsorokat, mert szórakoztatónak tartom, ahogy profi énekesek csinálnak hülyét magukból, illetve amatőrök tesznek meg mindent azért, hogy túléljék azt a két és fél percet a színpadon, amiben számukra (elméletileg) tök idegen…..
Padrinaggio 2016.04.27 14:15:23
Négy százalékot esett a világ egyik legnépszerűbb pornóoldalának, a Pornhubnak a látogatottsága a Trónok harca új részének premierjekor, írja az Uproxx. Ez csak az amerikai userekre vonatkozik, de még így is nagyon durva, hogy az új évad még a pornóiparra is kihatással van...
Padrinaggio 2016.04.27 14:13:44
@AttilaBeregi: Egy véleményen vagyunk.
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Mikulás…..
Padrinaggio 2015.12.05 17:24:46
Nem, nincs képregény, nem égetjük ki a formátumot azzal, hogy feleslegesen elsütjük, évadonként max. kétszer lesz, és hol van még a vége a műsornak. Jó, már csak két adás van, és érezhetően nőtt a tét meg a feszültség is a versenyzők között, mert mondjon nekem bármit…..
Padrinaggio 2015.11.17 10:14:53
@Keleti Kárpátok: Az tényleg nagy volt. :)
Ahogy az az esetek 90 százalékában lenni szokott, az újonc Fear The Walking Dead nézettsége beesett a második részre, egészen pontosan 16 százalékkal kevesebben nézték, mint az évadnyitót, de így is hozott 4,1-es ratinget 18-49-ben (4,9 volt) és 8,2 millió nézőt a teljes…..
Padrinaggio 2015.09.02 14:33:04
Soha, senki sem fogja azt mondani, hogy a Wayward Pines egy nagyszerű sorozat, amire majd 10 évvel később is hivatkozni fognak, amiről majd esszéket írnak, amit majd egyetemeken fognak tanítani. De pusztuljak meg, ha ez a tíz rész, ami a sorozat első és feltehetőleg egyetlen évada…..
Padrinaggio 2015.07.30 16:59:07
@Ez a nick még nem létezik: Egyetértek, lehet a sorozat második fele eseménydúsabb, de érdekes az első 4 rész volt!