Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vukci

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első ilyen videóm. Ne legyetek túl kritikusak:) A recept hozzávalói: Csirkecomb alsó/felső Aszalt szilva 1 kisebb fej lilahagyma Só Bors Víz Elkészítés: A megtisztított csirkecombokon bemetszéseket végzünk, utána sózzuk és borsozzuk őket, végül bekenjük olívaolajjal. 200 fokon 1…..
Nagyon egyszerűen elkészíthető ebéd vagy vacsora. Egy fárasztó nap után, ha nincs kedved főzni, akkor ez egy tökéletes választás lehet. Nem igényel sok előkészületet, és sok mosatlan edénnyel sem jár. :) Elkészítési idő: 20 perc az előkészület, és 60 percig fő az étel // Költség: kb. 1100…..
Hogyan készüljünk fel a szalonnasütögetésre? Ez nem egy diétás paleo vacsora lesz, így készüljünk lelkileg. Ha oda értünk ott már ne nyavalyogjunk, hogy én most épp fogyózok, vagy nem eszem ezt és azt, inkább maradjunk szépen csendben, és együk majd azt ami lesz. Ha nincs különleges étrendünk,…..
Mostanában rá vagyok kattanva erre a zöldséges köretre, szóval, elég sokszor készítem el. Most csirkemell volt hozzá. Ebből az adagból szerintem hárman tudtok jól lakni. Zöldségágy 2 közepes db vöröshagyma 5 közepes db tv paprika 5 közepes db paradicsom 10 db zöldspárga 15 dkg csípős…..
Azért szeretem ezt főzni vacsorára, mert viszonylag gyorsan megvan, egyszerű, és nagyon finom. Második alkalommal amikor készítettem, jobban rá tudtam tűzni a bacon-t a húsra, szóval jól megtudtam pirítani, szerintem úgy finomabb. A zöldséges köretet bolondíthatjátok bármilyen zöldséggel ami éppen a…..
Gondolkoztál már azon, hogy mennyi időt szánsz csak magadra egy nap? Olyan perceket, amiket nem másokért, vagy más kedvéért teszel, csak magadért... Azt gondolom, a kávézás sokaknak egy énidős "program". Hiszen, kiszakít a mindennapos rutinból. A Nespresso pedig sokat segít ebben.…..
2010 nyarán indult a chocoMe csokoládégyártó manufaktúra varázslatos története. Azzal a céllal jött létre, hogy elkészítse a tökéletes csokoládét. Ez természetesen mindenkinek mást jelent, de szerintem egyértelműen kijelenthetjük, hogy sikerült! Erről árulkodik a rengeteg…..
Mindig izgalommal tölt el, hogy a Nespresso milyen újdonsággal rukkol elő.  Sokunk örömére pedig, nyár végén el is hozta nekünk a legfinomabb Arabica és Robusta kávékból készített két új Limited Edition ristretto, a Tribute to Milano és Tribute to Palermo különleges…..
A Nespresso június 25-i, Várkert Bazárban tartott rendezvényén Segal Viktor chef kávé ihletésű ételsorával emelte gourmet élménnyé a kávézást. Sokan ha kávéról van szó csak egy jó eszpresszóra tudnak gondolni, de miért tennénk ezt ha fantasztikusan lehet ételekkel…..