Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chocho_GK

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"ttony33" elkészített egyszer egy kiegészítő videót az én Heat Episode 1-es szösszenetemre. Elmagyaráz pár dolgot, amit akkor még nem tudtam, mint pl a Heat mint olyan nem is létezik, hanem a Cube nevű ingyenes játék árusított szégyene.  2. rész (3 perces)..
Lehetett vagy 9-10 éve, hogy testvérem megvette a Spec Ops nevű játékot EVM kiadásban (azon belül a remek Sold Out verzióban), mert ugyebár nagyon frankó kis borítója volt, illetve azt hinné az ember, hogy ez is egy ilyen Rainbow Six szerű akármi lesz. Emlékszem, hogy ahhoz…..
Itt a befejező rész, teljesen bizarr fordulatokkal, ez a játék nem komplett, minden tekintetben. A héten még sok Lulás bejegyzés lesz, aztán örökre elég volt belőle. Index olvasóknak: 1. rész & 2. rész  Soundtrack: Psycho filmzene ++ Bobby Darin: Splish Splash  ..
A múltkori összegzés után, itt a második kör, hogy utólagosan is értékeljem az itt bemutatottakat.Akimbo: 20% -> Szerintem ilyen platform játékkal még nem is találkoztam, ahol ennyire gyorsan átláttam, hogy ezt a büdös életben nem fogom végigvinni. Egyrészt szerintem…..
ESZMÉLETLEN JÓ LETT! :D Hihetetlen mik voltak a múltban Ha nem látszódna a videó, az azért van, mert a Gametrailers szervere túlterhelt. Nézz fel később újra. ..
Chocho_GK 2009.04.28 10:43:31
kicsi@Agame: Nekem egyszer még Fatal1tyval is sikerült összefutnom egy szerveren, aki természetesen magyar volt. Ilyenek mindig vannak. :)
Ryder62 elhatározta, hogy elkíséri útján az egyik vonatot. Mielőtt valaki arra gondol, hogy egyszerűen eltűnik a vonat vagy ilyesmi, akkor téved. Kicsit Harry Potteres...  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.09.11 21:35:38
Lelkiismeretesen tesztelem az új játékot, valahogy még mindig nem sikerült végigvinnem. Pedig már rettentően unom. Egy poénos klipet már rögzítettem hozzá és előbb volt egy új ötletem is. Remélem valahogy sikerül majd megvalósítani...Valamint feltűnt, hogy még van egy régi…..
THPS3: Ha replay közben mertem fotózni, akkor a progi produkált nekem egy félig éteri, megcsonkított, skalpjától megfosztott, meztelen, háromkerekű gördeszkán guruló iszonyatot...    küldte: Volcris     Valamint a múltkori Bránermobil sofőrje…..
Chocho_GK 2008.08.24 15:12:30
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.08.22 15:03:39
Több mint 250 olvasatlan e-mailem van, ma remélem át tudom nézni őket mind és ahol szükségesnek látom, ott válaszolok is. Nem lesz 2 perc... Sajnos utóbbi hetekben nem tudtam rá annyi időt szentelni, mint kellett volna.A "Gyakran Ismételt Kérdések" részleg meg…..
Múltkori akciót összefoglalja a videó elején, úgyhogy én nem foglalom össze. Azonban nem semmi, hogy a videónak van magyar vonatkozása! Bővebb infó BenyoBoy-nak hála itt! Nagy gratula!   ..
Valahogy ez is kimaradt nekem, amikor anno végigvittem a San Andreast. Küldte: draglide..
Chocho_GK 2008.08.20 09:04:12
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..
Múltkor ugyan volt már egy olasz melós cikk, de ez egy másik. És szerintem egy lényegesen jobb írás. Köszönöm Tom Bizkitnek. Az általam bemutatott játékokról készült cikkeknek mindig örülök, egy másik véleményt olvasni tényleg érdekes. A szülinapi különleges videón…..
Chocho_GK 2008.04.21 23:03:19
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.07 15:07:00
Voltak már mélypontjai a blognak. A Football Generation körüli hercehurca, mikor nem ment a videókészítés technikai gondok miatt, mikor hülye youtube miatt nem lehetett órákig megnézni a videókat, pedig megígértem... De a tegnapi volt aztán az armageddon...Ne tudjátok meg, milyen…..
Valahol azért van egy határ... Soundtrack:Carl Douglas - Kung-Fu fighting Na jól van...Múltkor 2,5 óra kellett, hogy privátból publikus videó legyen, most elég volt 8 perc?Mi a ...? Na mindegy, akkor itt van előbb...18:55 20:51 helyett. ..
Gergő a Crashdayben nem igazán tudta, hogy most örüljön, vagy szomorkodjon? Vagy egy fős versenyen vett részt? Barna a Need for Speed MW-ban egy igen szerencsétlenül ültetett fát vett észre. Szintén a NFS-ben DanN egy sofőrt látott, aki útközben elhagyta testének felét.…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.03.16 12:32:00
Na, megint elszaporodtak a "Mikor jön új videóóóó?" kommentárok. Így jöjjön egy kis állásfoglalás: Már felvettem a jeleneteket, a kis saját monológot is. Csak még nincs összevágva, "szinkronizálva". Nem nagyon volt rá eddig időm,türelmem. Valamint a játék…..
NA végre egy olyan cikk, amellyel teljesen azonosulni tudok! Főleg, amit az irányításról ír. Azonban akkor sem értem, hogy ha neki konkréten semmi sem tetszik a játékban, akkor miért kap 55%-ot? Sosem értettem, miért nem mernek a kritikusok kritizálni? Ha belegondoltok, egy 50%…..
Eszméletlenül szar játék! A videó jó, csak az oroszlán nem kellett volna...Szerintem. Ja, és a Nerd tőlem lopott a videó elején ;) 100000% :P ..