Regisztráció Blogot indítok
Adatok
**Anna**

640 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostantól hetekig tobzódhatunk a street style fotókban, egész évre is elegendő inspirációval töltekezhetünk fel! Kezdjük a sort mindenki kedvenc fotósának első New York Fashion Week kattintásaival: Hajrá Tommy Ton, éljenek a printek, a Céline, Valentino szegecsei és az ilyenkor…..
OurFashion Marble nails 2012.08.21 12:36:10
Azt hittem ezzel fogok a legtöbbet szenvedni, de egyszerűségben és látványosságban kiütéssel győzött a márványozás. Tényleg nem kell hozzá sok idő, még odafigyelés sem. Az egyetlen dolog, hogy a vizet érdemes minden második köröm után cserélni, mert viszonylag hamar…..
OurFashion Mutasd magad 2012.08.19 11:42:29
Egy átlátszó táskába biztos, hogy nem pakolhatsz be akármit, hiszen mindenki az utolsó zsebkendőig tudni fogja, mit tartasz magadnál. Mindent szépen, rendben kell bepakolni, ilyenkor kivételesen előtérbe kerülhetnek az általában sötét táska mélyén rejtőző kincsek. Kistükör,…..
OurFashion Golden Girls 2012.08.16 10:29:53
  Kiváncsi voltam az Olimpián felvonultatott brit arany csodákra közelebbről is, az angol Vogueban pedig szépen sorban a kedvenc modelleinken vonultatták fel az összes kreációt. Még mindig Vivienne Westwood és Erdem alkotása tetszik a legjobban, David Ghandy pedig még egy ilyen…..
Ma végre ráveszem magam, hogy a világ legrosszabb és legfelhősebb országában élve napszemüveget vegyek magamnak. Mindig próbálgatok, gondolkozom rajtuk, de aztán kinézek az ablakon, és rájövök, hogy a legfeleslegesebb dolog Londonban napszemüvegre költeni. Ám az utóbbi hét…..
A téli Viktor & Rolf kollekció közel sem olyan édes és ártatlan lett (plusz tökéletesen eltalált formákkal, szabásvonalakkal és lélegzetelállitó ötletekkel), mint amiért én megszerettem őket. A pasztell tüllök helyett hatalmas, pontosan formára vágott szőrmékkel…..
OurFashion Must have - Vágd fel! 2012.07.20 20:28:00
Angelina Jolie után szabadon pakolászhatod a lábad, jobb esetben a szél lengeti meg szexuálisan a szoknyád. Kivételesen érdemes ebben a kategóriában elfelejteni a miniszoknyát még a legnagyobb melegben is, különben nem kell csodálkozni ha kedvesen utánad füttyent egy-két munkás.…..
OurFashion Fake bling 2012.07.20 18:07:00
Ek Thongprasert eredetileg csak öntött szilikon ékszereket tervezett, de a Libertyben rendezett eseményre (kivételesen a tervezők is jelen voltak, nem csak az üvegek mögött a nevemet kiabáló különlegességek) feldobta a matt alkotásokat a csillogó kövekkel. Ha végre nem kellene…..
OurFashion Egy kis férfidivat 2012.07.19 11:12:00
Bár nem vagyok a férfidivat legnagyobb követője, de  Justin O'Shea street style fotóin nem hogy megakadt a tekintetem, szabályosan felsikkantottam. Igen, tökéletes minden egyes négyzetcentimétere ennek a férfinak, tetőtől talpig minden úgy és ott van, ahogy az a nagykönyvben meg van…..
OurFashion A legszebb 2012.07.17 22:47:00
Amikor megláttam ezeket a képeket, konkrétan végigfutott a hátamon a hideg...egyrészt mert hogy lehet az, hogy ezt eddig nem vettem észre (nemértemnemértem), másrészt meg még soha életemben nem láttam ennyire tökéletes beállitásokat McQueen ruhaszobraival. Hát istenem, azonnal…..
OurFashion Karmolj! 2012.07.13 13:59:00
 Ha tehetném, minden nap más mintával és színnel borítanám be a körmeimet, ha pedig már az összes két dimenziós változatot kiróbáltam volna, jöhetne az alábbi varázslat. Nem, nem lehet benne sem mosogani, sem dolgozni, még talán sms-t írni sem.  Igazából semmilyen normális…..
OurFashion Szerda 2012.07.12 19:43:00
Kicsit sincs köze a posztnak a divathoz, de gondoltam megosztom veletek, hogy az én szerdám nagyon jól sikerült. Csak a folytonosan, soha el nem álló eső zavarta meg a kedvem két gombóc fagyi között. Komolyan, ha Londonban olyan idő lenne mint Budapesten, biztos, hogy ez lenne a…..
OurFashion I have a dream 2012.07.12 11:56:00
Soha, egy nanopillanatra sem tudja Sarah Burton alulmúlni Alexander McQueent. Minden kampány és design összes centimétere tökéletesen burjánzó álom. Hatalmas reményekkel telve várom, hogy valaki végre vegye a fáradtságot, és elhozza valahova Európába is a McQueen kiállitást,…..
OurFashion Félelmetes Mulberry 2012.07.03 10:00:00
Valahogy mostanában mindenki csak sablon kampányokat csinál, amik ugyan nagyon szépek, meg csinik, de a következő szezonra már általában senki nem emlékszik rájuk. Bár nem állítom, hogy a Mulberry valami évszázadokra maradandót alkotott, de egyértelműen a Tim Walker által…..
OurFashion Miu Miu ékszerdoboz 2012.06.13 11:57:00
Egyszerűen imádom őket, a nyaklánc igazán bevándorolhatna a szobámba az éj leple alatt. Képek: sajtóközlemény ..
OurFashion Ha én gazdag lennék... 2012.06.11 14:14:00
Ezek mind, szépen sorban itt csücsülnének a szobámban, én pedig hatalmas boldogsággal fizetném ki értük a rettenetes összegeket. Igen, gondolkodás nélkül. A táska Ebben az esetben az egyetlen és tökéletes kiválasztása lehetetlen, változatlanul rajongásom tárgya a Celine…..
Már hetek óta terveztem ezt a merényletet a nude topshopos balerina ellen, de csak ma volt időm a támadás teljes kivitelezésére. Maximálisan boldog vagyok az eredménnyel, még a szegecsek belső fele sem nyomkodja halálra a lábujjaimat! Igazából semmiféle különleges előkészület…..
OurFashion It blogger - Bip Ling 2012.06.06 11:02:00
Minden buliban ott van, kollaborál, modellkedik, dj-ként parádézik vagy viccből wc-ben pózol a legfurább és legmenőbb ruhákban. Valójában egyészen sokáig értetlenül álltam hihetetlen népszerűsége előtt, a blogja egy pillanatig sem a megszokott csudiszép és ínycsiklandó…..
Ugyan off-fashion, de most hogy megint vége lett egy évad Gossip Girlnek, ráadásul a Született feleségek végleg befejeződött (a Hart of Dixie pedig nézhetetlen ostobaság) sürgősen valami agresszívan addiktív sorozat után kellett néznem a True Blood mellé kísérőnek. A Vogueban…..
Anna Dello Russo már nem csak a csillogó-villogó ékszercsodáival támad a H&M frontvonalai mögül, hanem az egész őszi téli kollekciót magabiztossággal uralja. Minden lookról egy fiatal hasonmás néz vissza a divatcsászárnő jellegzetes stílusjegyeit magukon viselve. Komoly…..
OurFashion Hófehérke igazi arca 2012.05.30 10:50:00
Már hónapok óta izgalommal várom Hófehérke és a vadász megjelenését, remélem nem lesz akkora csalódás, mint általában az ilyen nagyon várt filmek. Lehet a történet azonban buta is, a jelmezek és Charlize Theron valószinűleg sikeresen elvonják majd a figyelmem erről az…..
   Top: ReissNadrágszoknya: ReissSzandál: TopshopKarkötő: H&MNapszemüveg: DiorRúzs: MAC Fusion pink ..
A FINSK cipők mindig csak gyakorlott divat addictoknak voltak ajánlottak, az össze-vissza sarkak és talpak ugyanis messze vannak a stabil és kényelmes viselettől. Mint ahogyan sokan másokat, őket sem hagyta hidegen az olimpiai láz: gigantikus szörnyetegekkel ejtik ámulatba a…..
Portobello MarketPulcsi: TopshopSál, szoknya: H&MCipő: Ash..
Ha neonra, furcsa mintákra és hatalmas színkavalkádra vágysz, de mégis az egyszerű formákat szereted, akkor nem csak az én kedvenceim lesznek az Anna Amélie táskák. Minden darab teljesen egyedi, szinte soha nem készül el kétszer ugyanaz, hiszen nála azt kapod, amire igazán vágysz.…..