Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bombika77

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sértődötten kivonult Fridi műsorából Árpa Attila - harsogja a nyomtatott hétfői Bors, és naná, hogy a mai Blikk címlapján is ott virít, hogy Árpa nem bírta ki összezárva Friderikusszal, félbeszakadt a forgatás!  A Borsnak egy bennfentes Tv2-dolgozó így mesélte el a…..
Jóízlésű ember a történtek után bizonyosan nem vásárol Volkswagent. Nem egyszerűen a leleplezett dízelcsalás ténye miatt. Sokkal inkább azért, mert mára nyilvánvalóvá vált, hogy a német cég nem egyszerűen csalt, hanem 2007 óta nemzetközi bűnszervezetben, folytatólagosan,…..
Köszönjük meg a Kedves Vezetőnek, hogy Magyarország bajba került. Hogy minket utál Európa fontosabbik négyötöde, és hogy ha eddig egyetlen menekültnek nem gondoolt arra, hogy nálunk terrorkodjon, akkor most már ez simán eszébe juthat. Olyan kizárt, hogy valamelyik, innen…..
bombika77 2015.09.15 22:57:28
Mikor ilyen cikket olvasok, elgondolkozok, hogy az írója milyen országban él vajon?
Ha csak egy picit képben lenne, tudná, hogy a menekültek sem regisztrálni, sem ujjlenyomatot adni nem szeretnének, és ez már nem csak nálunk probléma, de már Németországban is. Mert a menekülteknek jogaik vannak. Kötelezettségeik nincsenek? Egyre világosabban látszik, hogy ami nem tetszik nekik a mi (akár EU-s) jogrendszerünkből, az magukra nézve nem lesz kötelező. Hogyan is fogjuk őket integrálni?
Érdekes kérdés a nyelv használata. Ha kimész a franciákhoz, gondolom tudsz velük Magyarul beszélni.
Nekem ez valahogy nem sikerült, de az angol is nagyon nehezükre esett, akkor nacionalista társaság.
E mellett tengernyi tolmácsunk és fordítónk van gondolom, akik ennek a tömegnek fordítanának. Természetesen mindezt olcsón. Vagy netán beszéled valamelyik csoport nyelvét és társadalmi munkában vállalod ezt a cseppnyi munkát?
A lezárt határunkhoz néhány észrevétel: csak mi zártuk le? Dánia, Németo. Ausztria továbbra is átenged minden jött-mentet? Ha esetleg nem, akkor mit kezdenénk azzal a pár menekülttel, aki jön? Etetnéd és elszállásolnád őket, amíg nyugatra tovább mehetnek megint? Ha közben kitalálják, hogy mecsetre van szükségük a vallásuk gyakorlásához (mert ugye joguk van hozzá) akkor építünk nekik azt is. Csak hogy elégedettek legyenek és ne akarjanak terroristák lenni.
Aztán majd dolgozni sem akarnak, de enni igen...
Soha nem kedveltem OV-t. Mondhatni utáltam, de el kell ismernem, hogy igyekszik jól kezelni a "menekült" helyzetet. Előrelátóbb a témában, mint sok nyugati vezető.
Az, hogy egyértelmű számomra is, hogy OV és a sleppje végiglopta már a fél országot és lehazudta már a csillagokat, nem jelenti azt, hogy a korábbi díszpintyek és várhatóan a következők nem ugyanezt fogják tenni. Itt lenne szükség egy jó Hunyadira, aki pofán vágja ezt a társaságot (vagy legalább valakiket belőle) aztán előbb-utóbb rend lenne.
Hogy ez utóbbi témában egyet értek a blog írójával, nem jelenti azt, hogy egyébként nem egy szűklátókörű, agyatlan, balfasznak tartom, aki az ilyen írásokkal járatja le a baloldalt.
Nem ismerem személyesen László Petrát, de egyszer találkoztam vele. Pontosan egy hete láttam, a röszkei jobbikos tüntetésen, ahol egy kis kamerával a kezében lelkesen rohangált a Szent Antal téren. Látszott rajta, hogy sajátos küldetéstudat hajtja, valamit tenni akar ezért a kis…..
bombika77 2015.09.10 13:22:17
Nem tudom, mi ezzel a probléma. Senki nem kérte a menekülteket, hogy a mi országunkba jöjjenek. Ha pedig ide jönnek, akkor be kell tartani a szabályokat. Ezzel szemben illegálisan, a zöld határon szoknek át. Nem akarnak regisztrálni. Nem akarnak ujjlenyomat vizsgálatot. Ellenszegulnek a rendoroknek. Kaja és szállás persze kellene, mert a menekülteknek jogaik vannak. Gondolom mindenki látta már a buszokat, milyen állapotban vannak, amivel szállították őket. A büdös emberszabasunak joga volt azt is összefosni. Persze nem tudom, lehet az én értékrendem hibás, és ez normalis. Szegény menekült. Az otthoni háború úgy megijesztette, hogy több országon keresztül, egészen Magyarországig futott. Meg véletlenül sem feltételezem, hogy gazdasági bevándorló. "Aki pedig fellepne ellene, az szívtelen mocsadek."
Erre azt mondom, hogy aki annyira sajnálja, az álljon sorba, és fogadja be a saját lakásába. Már most, a menekulttaborban egymásnak esnek a különböző vallasuak. Mi lesz később? Ja, gyerekek. Egy olyan nemzethez tartozó lenyrol beszélünk, ahol 8-10 éves gyerekek már terroristanak vannak nevelve. Az is érdekelne, ők vajon miért gyerekekkel fedezik magukat, ha intézkedni akarnak ellenük. Mondhatnank, hogy általánosítok, és egy szűk csoport miatt elitelek. Kérdése: a cikk írója mit csinál? A nyugat mit csinál? És ha jogos az általánosítás, akkor vajon jó lesz nekünk, ha ezek az emberek ide jönnek Európába?
Annyira magyaros véget ért a hazai labdarúgó-bajnokság közvetítése körüli huzavona, hogyévek múlva tanítani fogják majd valami állami médiaakadémián: a jogok egy részéért nem kevés pénzt fizető Sport TV egy meccset sem adhat a hétvégi bohóckodásból, mert csak. Mindegy,…..