Regisztráció Blogot indítok
Adatok
livibaba

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szállingózó hópelyhek, a frissen esett hó nyugalma szívmelengető látvány. Az idősebb korosztályt azonban félelemmel tölti el a téli időjárás. A havazás, az ónos eső, a lefagyott, jeges járdák és utak, a nedves padló pedig mindannyiunk számára potenciális veszélyforrást jelentenek, a megfelelő…..
livibaba 2022.01.23 06:47:24
@bordon: rengeteg idős ember azért megy az utcára, mert az orvos ráparancsol, hogy naponta minimum 20 percet kell sétálni. Pl nekem vénás elégtelenség miatt. Bár én inkább a szobabiciklit használom...Természetesen csúszós időben inkább a lakásban kellene maradni.
Azon a napon költöztünk ki. Sok hónap előkészület után megléptük, kint vagyunk. Igen, mi is. Kérdezték sokan, hogy na de Ti miért? Hiszen nektek itthon is jó - mondták a barátok, ismerősök, kedves családtagok! Igen, valóban megéltünk, utazni is volt pénz, a gyerek is kapott új dolgokat, anyagiak…..
livibaba 2018.08.20 08:46:12
@_z_: igen, én is a főtt tojásra gondoltam, csak hihetetlen volt ez a gondoskodás a páciensekről, mikor nálunk egy országos hatáskörű egyetemi klinika folyosóján a szendvicsautomatát szerdán töltik fel, csütörtökön már alig van benne valami, de várni kell egy hetet az újabb adagra. A sürgősségi és egyéb egészségügyi ellátási problémát pedig majd az új eü miniszter meg fogja oldani................
Esküszöm, az embert az élete és netes előfizetése újraértékelésére sarkallja, amikor a UPC 29-es körzetében élők valamelyikétől érkező leveleket olvassa. A  digitális sivatagnak is becézett Monort és környékét jelentő területről mi is sokszor írtunk. "Az egykori…..
Megérezte Havas Henrik, hogy nem maradhat sokáig a Hot! magazinnál sem: egy órával a kirúgása előtt vetette fel a titkárnőjének, hogy vajon mikor veszik észre, hogy a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő magazinban tárcát vezet. Íme a Tanár úr facebookos posztja:    A dolog előzménye, hogy március…..
livibaba 2017.03.17 15:07:47
@padlogaz: Attól, hogy tanít vagy tanított egyetemen.
Ha valaha is volt problémád a szortírozással, selejtezéssel, akkor meg fogsz érteni, hogy miért kutatom végtelen lelkesedéssel azokat a tippeket, amik rendszerezéssel, helykihasználással, tárolással kapcsolatosak. Legyen az nekem való vagy abszolút számomra használhatatlan (pl. helyhiány miatt),…..
livibaba 2017.03.02 07:44:07
@Lebarmozott vidéki: Persze, a hátuljánál legfontosabb a szellőzés, de nem árt, ha az egész gépet levegő fogja körül.Nincs rossz hűtőnk, de ha lesz, meg tudod javítani?
livibaba 2017.03.02 10:13:34
@Lebarmozott vidéki: 1. Nincs férjecském, férjem van, aki 40 évig volt hűtőgépszerelő. A tisztességes fajtából. Aki arra törekedett, hogy a gép működjön, még akkor is, ha neki ez kevesebb bevételt jelentett...ellentétben a gyártókkal, akiknek az érdekük az, hogy minél többet vásárolj. 2. Én normális hangvételben írtam, elvárom ezt viszont is. Hűtőszerelő vagy-e, ennyit szerettem volna kérdezni az utolsó mondatommal. Üdvözletem küldöm
Elhiszem, kevés az orvos rengeteg a beteg, de amikor kivagyunk szolgáltatva az orvosoknak, betegek vagyunk egy kis emberség jól esne, vagy ha az nincs, legalább megalázás, ordítozás ne lenne. Tisztelt Praxis!   Férjemet február 2.-n beutalták agyérgörcs gyanúja miatt az Állami Egészségügyi…..
livibaba 2017.02.06 13:32:57
@g0826: 1.: a hozzátartozó jogosult teljes felvilágosítást kapni, amennyiben a felvételi adatlapon ezt a beteg engedélyezte. /az utóbbi 5 évben kb 60 ilyen adatlapot töltöttem ki, onnan tudom./ 2.: érdekes, nekünk az osztályos nővérünk is be tudott lépni a rendszerbe, sőt leletet is kinyomtatott és oda is adta, ha kértem...
Ezt állítja a Borsnak a színész egyik barátja, aki elég riasztó képet fest Rékasi állapotáról, miközben ő nem nagyon nyilatkozik a sajtónak. Rékasi tavaly nyáron, robogóbalesetben sérült meg, a lábát többször meg kellett műteni. A problémát az okozza, hogy a nyílt sebbe kórokozók juthatnak, és ezt…..
Odamentem az információs pulthoz, hogy kérdezzek valamit, a kishölgy, aki a számítógépnél ült megrémülve elbújt, közben odahívtak egy orvost, aki szó szerint kizavart a kórház területéről.  Tisztelt Praxis!   Hasonlót én is átéltem a Hondvédkórházzal kapcsolatban. Egy sürgősségi vizsgálat után…..