Regisztráció Blogot indítok
Adatok
N0~RB1

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszintén bevallva cikkem hatásvadász címe nem véletlen! Régóta nem írtam blogomba, de most ismét tervezem a visszatérést. Láttatok már olyan előzetest, ami csupa állóképből van összerakva? A héten került ki egy "új" trailer, ami igen nagy nézettségnek örvend, Revenge Of The Jedi néven. Nektek ez…..
Sokaknak megdöbbentő lehetett a Star Wars VII: Az ébredő erő megtekintése közben Han Solo halála, de talán a nagyobb fanatikusoknak annyira nem is. Kylo Ren (Adam Driver) - eredeti nevén Ben Solo Leia Organa és Han Solo gyermeke - egy igen instabil lélekkel megáldott, erőre érzékeny Sith lovag…..
Vészesen közeleg a Világpremier ideje. Idén december 18-án - J.J. Abrams rendezésével - láthatjuk mozikban a Star Wars legújabb részét, ami a The Force Awakens (Az Ébredő Erő) nevet viseli. Ebben a bejegyzésben összeszedem nektek azokat a dolgokat, amiket érdemes tudni az új rész helyszíneiről,…..
  Ha internetes mókáról, viccről, heccelésről lenne szó bármikor, akkor biztosan nem kell nagyon kutakodnunk a neten, mert kedvenc keresőóriásunk most sem hagyja nyugodni felhasználóit.   A Star Wars VII: Az ébredők erők megjelenésének közeledtével a Google kitalálta, hogy két táborra ossza…..
Húsz perce jelentett be friss híreket az EA a Battlefront új DLC-jével kapcsolatban, a Battle of Jakku-ról!    ..
Ahogyan azt megígértem tegnap, most ebben a bejegyzésben összeszedem az ismert hibákat és a hozzájuk tartozó (remélhetően használható) Szerkeszd velem a cikket! Részletek a cikk utolsó bekezdésében...
TÍZ ÉV UTÁN újra játszhatunk imádott világunkban egy bámulatos grafikával megáldott játékban, melyet a DICE adott ki. 2015.11.19-étől elérhető PC, XBOX One, valamint PlayStation 4-re a Star Wars: Battlefront. ..