Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vega Mc

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többen ajánlottátok már a Pókinvázió című förtelmet, és valóban... hát nem egyszerű alkotás, de legalább visszataszítóan borzalmas.     ..
Ez a videó lett a leghosszabb az összes közül, nem véletlenül. A negyedik kaptár-film valami olyan elképesztően vad baromság, hogy jelen dimenziónkban nem ismerünk megfelelő kifejezést a körülírására. ..
És ezzel véget is ért az utazásunk Alice-ék világába. Köszönöm nektek a figyelmet és a kommenteket, amiket írtatok! Esküszöm az egészben számomra az volt a legjobb, amikor a hozzászólásaitokban rávilágítottatok olyan dolgokra, amik nekem fel se tűntek! Kétségtelenül rossz…..
Én az Alien vs. Predatort se nem utáltam, se nem szerettem. Az mindenesetre tény, hogy nagyon jó volt az alapötlete, hiszen a filmtörténet két legrondább szörnyéről van szó, miért ne lenne klassz összeugrasztani őket!? Az első részben igazából két dolog volt, ami betett az összképnek: az egyik a…..
...és tényleg az!!! Ezt a rettenetesen elbarmolt olasz maszlagot nálunk egyedül az örök favorit, a Versus tudta lenyomni az igénytelenség terén, de az is csak hajszálnyira. Egyszerűen feldolgozhatatlan! A látottakért felelősséget nem vállalunk! Sorter..
Baaad Movies Transmorphers Live!!! 2010.08.14 17:46:00
Íme a felvétel, melyen Othalával, Laczfyval, Darth Revan-nal és Visorral karöltve kivesézzük a Transmorphers minden hibáját és... hát gyakorlatilag mást nem. Így utólag azt kell mondanom, hogy fantasztikusan jól sikerült a dolog. Kezdetben voltak aprócska nehézségek, csúszások,…..
Az utóbbi időben kicsit többet foglalkoztam játékokkal is, mint azelőtt (Kenny vs Death, One Late Night, Mortal Kombat), és megmondom őszintén, meglepett, hogy mennyire lelkesen fogadta a nézők többsége ezt az irányt. Én magam is egyre inkább úgy érzem, szeretek ezzel is…..