Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qakar

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az HBO pszeudoközépkorról szóló, de sárkányos-csöcsös-varázslónős-zombis sorozata előszeretettel nyírja ki azokat a szereplőket, akiket a csatorna pr-gépezete szépen lassan szimpatikusnak épít fel, és a nézők megkedvelnek - és most az teljesen mindegy, hogy a sorozat alapjául…..
Praxis Nem tesznek értem semmit 2012.08.17 06:00:00
Kb.1 éve kezdődött minden.Egyik reggel felkeltem és nagyon fájlaltam a fülemet,úgy voltam vele huzatot kaptam,majd meggyógyul.Szűnt a fájás.De rá 1 hónapra megint elkezdődött minden,elmentem a fülészetre,majd,kezelték a fülemet,majd 1 hónapon keresztül. Egyik este nagyon…..
Megvan az Eurovíziós Dalfesztivál húsz magyar elődöntőse, írja a comment:com. Kötelességünknek éreztük, hogy átfussuk a listát, de vagy bénák voltunk, vagy tényleg csak egy előadónak van hivatalos klipje az induló dalhoz (illetve annak anyanyelvi verziójához). Ez a Sophistic…..
Az új Be. tervezet szerint a kiemelt ügyekben az ügyész megtilthatná, hogy ügyvéd legyen a tanú mellett a kihallgatásakor. Az indoklás arra hivatkozik, hogy az ügyvéd kiszivárogtathatja a vallomás tartalmát, ráadásul fölösleges is a jelenléte.  A Zugügyvéd kíváncsi,…..
qakar 2011.09.09 21:49:10
@okos vagyok: a 9 év úgy jön össze, hogy 5 év egyetem, 3 év jelöltség és munka mellett kb. 1 év a szakvizsga letétele.
Az óradíj esetén meg ne egy szakmunkás béréből indulj ki egyrészt, másrészt nem tudod, hogy ez bruttó vagy nettó összeg, harmadrészt ez nem csak fizetés. Kemény pénzeket kell fizetni az irodáért, a jogtárért, a kamarai tagságért és igen a felelősségbiztosításért.
High quality entertainment, low quality pictures. Hamisítatlan szilveszteri hangulat, éjfélkor a Zéró dal végeztével kis gondolkodás után végül mindenki a saját hangszerével "játszotta" a himnuszt - énekelni végülis mindenki tud. Volt angyalszárny és csodás…..
Aki nem a Vodafone döntésén dühöng, az valószínűleg épp andalogva hallgatja a T-mobile új reklámját repeatra állítva.  Ugye, ugye, valljuk be, nem rossz ez azért, így ünnepek előtt:) Aztán persze itt lerántják a leplet, bár nem is annyira eredeti a konstrukció, itthon…..
qakar 2009.12.17 22:41:22
Nekem még kettő eszembe jutott. Az egyik az ELLA lakáshitel reklémja, amit aztán játszottak is a rádiók: www.youtube.com/watch?v=s2dnEyyAzSA

A másik egy Toyota reklám: www.youtube.com/watch?v=86LAyAmOMxQ

Meg volt egy olyan reklám, ami alatt Petula Clark Downtown című száma ment, de hogy mit reklámozott?? A számot beszúrom: www.youtube.com/watch?v=WUSYb3igXzI
qakar 2009.12.18 00:20:54
BUKSZ Az egész H1N1 csak kamu 2009.11.17 15:05:00
Ha a magyarok túlnyomó többsége hallani sem akar a H1N1 vakcináról, akkor hogyan merülhet fel, hogy esetleg túl kevés oltóanyag jut a patikákba? Vajon a minket a történelem viharaiban oly sokszor remekül a mindenkori ellenkező irányba kormányzó szilaj szittya magyar virtus, esetleg…..
Kicsit megkésve, de elkészült a Quimby legutóbbi slágerének, az Ajjajjajnak a klipje, aminek a premierjét most minden Lángoló Gitárok-olvasó élvezheti. Szokásunkhoz híven mindezt megspékeljük egy terjedelmes interjúval, ami Kiss Tiborral, a zenekar énekes-gitárosával készült.…..
qakar 2009.10.26 13:53:11
@Attila1234: Valószínűleg hozzád az okádék áll közelebb, hozzám meg a csilingelés :) Szerinted melyik a "legtarkónbaszósabb" számuk?
qakar 2009.10.27 11:08:04
@munkatarsunktol: Lehet giccsesnek nevezni, meg lehet valami költészetfélének értelmezni... De akkor mondj légyszi példát "tuti", nem giccses magyar dalszövegre. A Most múlik pontosan dalszövegét próbáltad már értelmezni?? Jó a zenéje nem rockzene.
Arról meg persze lehet vitatkozni, hogy mi is az igazi rock és az igazi alternatív.

És még egy kérdés: ha a Quimby rajongótáborát hígagyúaknak nevezd, hogy hívod pl. a Groovehouse rajongóit?
qakar 2009.10.28 13:04:20
@munkatarsunktol: Elfogadom: neked nem tetszik. Azzal nem értek egyet, hogy Tibi a 16 évesek érzelmi világában mozog (egy 20-sal azért több - és elég sok mindent élt már át), de ha te így látod, hát legyen.
Jövő hét étfőtől nem szerkeszti, hanem a kamerák előtt vezeti a Híradó esti főkiadásait Siklós András. A 47 éves, angolul felsőfokon beszélő újságíró 20 éves tapasztalattal rendelkezik a közszolgálati hírszolgáltatásban. Siklós András 1985-től 1997-ig a Magyar…..