Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tobzódó

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor két tehetséges ember pályája egy véletlen folytán találkozik, abból mindig valami nagyszerű dolog születik. Ehhez pedig elengedhetetlen a két karizmatikus személyiség egymás iránt érzett kölcsönös tisztelete, megbecsülése, szeretete és mindenekelőtt az a mélyről jövő inspiráció, amelyből…..
Sarah Jessica Parker szerint mind a sorozat újraindulása, mind pedig egy harmadik film is benne van a pakliban: sem ő nem zárja ki, hogy visszahozza Carrie Bradshaw-t, sem pedig a barátnőit alakító színésznők - Kim Cattrall, Kristin Davis és Cynthia Nixon - nem zárkóznak el a visszatéréstől.  "Nem…..
A múlt hét mással sem volt tele, mint azzal, hogy hány Tények- és egykori Napló-újságíró és tévés hagyja ott a TV2 hírszerkesztőségét, mert képtelenek együtt dolgozni azzal a Kökény-Szalai Viviennel, akit a pletykák szerint Habony Árpád ültetett a szerkesztőség nyakára. Igaz, ezek a tévések úgy…..
Sorozat formájában készült folytatás az egyik legsikeresebb magyar filmhez: a Csak szex és más semmi receptjét egy kicsit átvariálták, de az alapok maradtak, így lett a Csak színház és más semmi egy szórakoztató és igényes sorozat. Ezt onnan tudjuk, hogy mi már láttuk az első két részt, azaz a…..
tobzódó 2016.01.10 08:21:11
@nevetőharmadik: Végül is szerepeket játszanak nem? Nem is értem mi a baj a hazai színészekkel? Nézzetek meg pár külföldi filmet mindegyikben ugyanazok a színészek szerepelnek. Azok nem unalmasak?
  Nem is az volt a legnagyobb baj a Got Talent második adásával, hogy egy magát költőkent aposztrofáló nő levetkőzött benne, amit a zsűri két férfitagja úgy bámult, mintha akkor láttak volna először ilyet (Márkónak a szava is elállt), hanem az, hogy a kórosan sovány…..