Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jasperr

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz eldönteni, hogy az elbizakodottság, a valóságtól való teljes elrugaszkodás vagy a provokáció számlájára írjuk-e, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerének vezetői egyre nyíltabban vállalják fel a gazdagságukat. Azok a mélyről jövő emberek, kik valamiféle kézzelfogható magyarázatot kívánnak…..
jasperr 2018.10.16 21:33:42
@dunántúli gyerek: Nem hittem volna, hogy ma még valaki megpróbálja überelni bircament..de neked sikerült. Az, hogy tanulatlan vagy kiderül minden mondatodból. De "Fullba tolod a kretént" . Ad1 aki a LIPPSIK szót használja eleve retardált és az M1-magyar idők-Bayer-kuruc info vonalon szocializálódott. Ugyanis ilyne magyar szó nincs, vagy "nem van"(talán így jobban érted). Egyébiránt ha a liberrális eszmékre akartál utalni arról fogalmad sincs különben nem hordanál össze ennyi botorságot. Ezért kellett volna gimnáziumba járni az OKJ tanfolyam helyett. Ad2 "A nep tovabbi adocsokkenteseket, rendet, fegyelmezett ktgvetesi politikat" Itt pedig már totálisan kiviláglik, hogy fogalmad sincs a valóságról. További adócsökkentést??? Te....te ... már jelzők sincsenek rád. Olvass már, vagy beszélgess el egy könyvelővel. Ez kb. olyan mint a kormány propagandája. Az EU 25%-ban maximalizálná az ÁFA mértékét. Azaz csökkentenünk kellene 2%-al, erre a mantra: Brüsszel adóemelést akar... Rendet akarsz. Gonsolom közbiztonságra utalsz. Megintcsak olvasni kellene. "költségvetési politikát" Már egyébként a szót sem érted a működését még kevésbé. DE..Pl. szigorú költségvetési politika mellett biztos nem zuhant volna az állam annyira, hoyg az önkormányzatoktól is visszautaltatják a pénzt a MÁK-ba... Mégegyszer olvasni és tájékozódni mielőtt nekiállsz kreténségeket leírni....
jasperr 2018.10.16 22:07:21
@dunántúli gyerek: Értem... hát nagyon nehéz általánosan fogalmazni ha személyesen te vagy a hülye.... Az azért egyértelmű, hogy azért nem válaszoltál mert úgy legbelül tudod, hogy igazam volt. Fogalmad sincs semmiről csak úgy szajkózod a paneleket amiket összekukáztál innen-onnan. Talán..talán majd egyszer rádöbbensz arra is, hogy rögösebb út de sokkal kényelmesebb tájékozottnak lenni. Hagyd a posztolgatást és olvasgass inkább....
jasperr 2018.10.16 22:15:49
@dunántúli gyerek: A korrupciót le sem tudod írni helyesen...Ezek olyan M.Lőrinci magasságok... A lippsik is már csak egy p..Te most lenézel minket?:)
Hogyan legyünk britek? Nevelés osztályfőnöki órán: sorbanállás.Photo: Andy Matthews, Flickr Creative Commons Az Egyesült Királyságban nyilvánvaló, hogy bevándorlókból nem válik angol, skót vagy ír nemzetiségű. Az ide vándorló népek új identitása "brit": nem angol, de "közénk" tartozik. Melyek azok…..
jasperr 2016.06.03 18:23:56
@BircaHang Média szerkesztősége: Elsőként rendezd a kiskorú megrontásos ügyedet. Második feladat megtalálni az identitásodat. Harmadik, fejezd már be a mindenhova odahányt moszkovita agymenéseidet. A lapod látogatottsága nem bizonyul tükörnek? S ha az nem is, hogy már jó pár helyről kitiltottak vagy azonnal törölnek mert " beteg" vagy. Nem baj a kóterban majd szép kislány leszel...
jasperr 2016.06.03 18:47:53
@BircaHang Média szerkesztősége: "Elsőként rendezd a kiskorú megrontásos ügyedet."
Nincs ilyen ügyem." Tehát hazajöttél és vallomást tettél..első lépésként jó jel. Vgy még Szofiában?
""Második feladat megtalálni az identitásodat."Megvan" .. persze ahogy Napoleonoknak a diliházban...
"
"már jó pár helyről kitiltottak vagy azonnal törölnek mert " beteg" vagy"
Ez jó jel."
Valóban jó jel... mármint az, hogy nem vitatod a tényt, miszerint háborodott vagy s a kommentjeidnek (annak stílusa és tartalma miatt) vannak következményei. Az, hogy próbálkozol a "megmondó ember" szerepével még sehol nem jött be.
jasperr 2016.06.03 21:10:34
@BircaHang Média szerkesztősége:
Nem vagyok kiskamasz...az apád lehetnék. Mellesleg a "kiskamasz" alkalmilag pont lefedi a Fraudi elszólás fogalamát. Nekem megadatott, hogy a fiam nem egy ilyen együgyű bűnöző mint te. Sajnos a te apád nem volt ilyen szerencsés. Azért abban reménykedem, hogy veled a "beteg" vérvonalad is kihal.
Szerencsés Hella Egy kicsit elgondolkodtam az életemen. Honnan indultam és hol vagyok most, merre tartok. Hol tartanék most ha otthon maradok? Már jó pár cikk szólt arról, hogy hogyan boldogulhatunk külföldön. Hol keresünk jobban, vagy hol milyen kapcsolatokkal gazdagodhatunk vagy éppen mennyire…..
jasperr 2016.01.27 01:15:26
@bestpixel: Azért mert külföldre mész MEG FOGSZ VÁLTOZNI. Példának okáért átrendeződik az értékítéleted sok mindenben hiszen a közeg más tehát evidens, hogy változni vagy kénytelen. Avagy nem tudsz beilleszkedni az új környezetedben. "Mint ahogy a posztolón esetében is látszik: van munka meg karrier, csak éppen egyáltalán nem az elképzelésnek és képzettségnek megfelelő. Cserébe el tudja mondani, hogy milyen király(nő) már, mert külföldön dolgozik. Meg elmenekült a hozzátartozói elől. Hát, ha ő így boldog, akkor legyen az!" Ez valóban sok esetben igaz külföldön (tapasztalatból beszélek) ellenben az esetek döntő többségében az emberek jobban járnak. Mert a mindennapjaik nyugodtak és létbiztonságban élnek. Lehet valakinek az űrhajózás az álma... és balin fog hallat pucolni. Szabad megél és szép a környezet...igaz messze van az űrhajózástól DE NEKI MEGFELEL ÉS BOLDOG ÍGY. S ez nem megalkuvás csak pusztán "változás" amiben te nem hiszel.. "De, boldogságot itthon is el lehet érni. Sokkal egyszerűbben, mint idegen közegben, csak ismerni kell magunkat: hogy mit akarunk az élettől.
...meg vagyok becsülve...", "...x embernek én a világ egyik legfontosabb személyisége vagyok..." stb.: Ezeket én is el tudom mondani magamról, pedig semmi mást nem teszek, csak amit szeretek: fotózok. És tanítom is. Mint a szüleim...
Itt. Magyarországon." Mondjuk ezzel már orvoshoz kellene fordulni. Mert amit írtál eltekintve a kötelező "aki külföldre megy hülye" etc. kezdetű szövegeken kiderül belőle.
1. a szüleid megteremtettek valamit amibe te sikeresen beleültél. Talán neked is voltak álmaid de önerőből nem tudtad megvalósítani inkább választottad a készet. (innen ered a gyűlöleted a változás képes emberek iránt no meg azok iránt akik "magukat" csinálták meg.
2. "Itt.Magyarországon" na ez a fajta retorika amit gyűlöl minden világlátott ember még ha magyar is. Egyrészt mint már tisztáztuk a készbe ültél ha mást nem is de a kapcsolatrendszert (ki)használtad. Másrészt aki nyitott szemmel jár az pontosan tudja, látja ma Magyarország egy szóban összegezve ÉLHETETLEN mindenféle szempontból. Ezért mennek (mernek) külföld felé orientálódni s relatív élhető hétköznapokat teremteni maguknak.
3. "halottról jót vagy semmit" Azon kívül, hogy saját magadnak próbálsz reklámot csinálni. (ez is elég átlátszó persze a reg. és a hozzászólásban kiemelve én ITT ÉS CSODA VAGYOK...persze az is egyértelmű, hogy CSAK ITT a trágyadombon lehetsz valaki mert a sülők összehozták. Gyáva is vagy meg tehetségtelen is, hogy megmérettesd magad.)
Hellának..További sok sikert az életben. Nekem kimondottan tettszett az a fajta megközelítés ahogy írtál. S persze egészen máshogy látom mint "fotohábermamakedvence". A magam részéről azokra a magyarokra vagyok büszke akik külföldön is megállják a helyüket. S amit írtál a a te világod és a gyerekek és szüleik kapcsolatáról ...annak úgy kell lenni. Nagyszerű anyuka is leszel ha eljön az ideje.
jasperr 2016.01.27 02:34:29
@bestpixel: Teljesen nyugodt vagyok, ellenben veled. (pl. Ki vagy te? kérdés alapján a következő a
péniszméregetés lesz) Nem kell többször átolvasni amit írtál. Eléggé egyértelműen fogalmaztál. "Ja, és nem sértegetek senkit sem". Ezt is a szüleimtől tanultam." fentebb ezt írtad, nézzük csak mit is írtál előtte.. "Cserébe el tudja mondani, hogy milyen király(nő) már, mert külföldön dolgozik." Vagy fogalmazásban retardált vagy s lehet a szüleid jól neveltek, bár nem te voltál a legjobb tanuló. Mert azért a fenti mondatod KIMONDOTTAN sértő. S egyébiránt csak annyit kellett volna tenned, hogy annyit írsz... Kicsit erősen fogalmaztam és örülök Hella saját maga által (ezzel árnyalhattad volna az elégedetlenségedet és nemtetszésedet finoman de ez már magas lenne) elért sikereknek.
Mellesleg a te szellemi szinteddel nehéz összezavarni, mert láthatóan egysíkúan gondolkozol. Emiatt a reakcióid kiszámíthatóak. Lásd pl. az ismétlődő "Itt. Magyarországon" kijelentést. Jahh..s egy apróság. A "világlátott" nem azt jelenti, hogy jártam x országban mint turista. Hanem legalább 2-3 országban éltél "életvitelszerűen" 1-5 évet. Mert ha lenne 1-2 országban ilyen jellegű tapasztalatod, nem írnád az Itt. Magyarország szlogent. Bár bevallom kicsit szórakoztatsz is.
Ha nem az Orbán-kormány hozakodott volna elő a magyar rendezésű olimpia ötletével, akár örülhetnénk is, hogy végre egy politikától független, nemzetegyesítő ötlet, ami erőt, célt és önbizalmat ad a következő esztendőkre. Mivel azonban Orbán Viktor szemlélete és távlati…..
jasperr 2015.06.27 21:08:43
@maxval bircaman felelős szerkesztő: Te egy tipikus magyar idióta vagy. Már több helyen láttam a "hányásaidat" minden ész és értelem nélkül. Az olimpiának semmi köze a politikai hovatartozáshoz. Ellenben aki úgy gondolja, hogy a gazdaság jelen állapotában képesnek tartja az országot a rendezésre az elmeháborodott. Megkérdőjelezem az érettségid meglétit is. De talán a 8 általános megvan.... Mert matematikai alapműveletekkel igazolható, hogy milyen "áron" rendezhetnénk olimpiát. Másrészt a fidesz seggnyalós irónia már nem trendi... Már csak a mutyis családtagok és idióták maradtak azon parton... jahh, hogy uszni sem tudsz...