Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marcsi Gurdics

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akit most meghívtam egy beszélgetésre, a szokásoktól eltérően, Ő nem egy modell, és nem is a szépségiparban dolgozik.1996-ban indult a KI MIT TUD? felfedező versenyen és kimagasló tehetsége kapcsán néhány műsoriroda pillanatok alatt megkereste, de a kiajánlásokhoz fotók is kelletek, ezért keresett…..
A TvGuide szerint a CSI Mimai tizedig évadának negyedik epizódjában az írók elindítanak egy hosszú, az évadzáróig elhúzódó szálat, amiben egy szemtelenül jóképű pszichopata orvos terrorizálja Miami lakosságát, ráadásul nem is akárhogyan, hanem van neki egy privát…..
Ilyen egy igazi török reggeli   "törökül reggeliztünk" Másfél éve, hogy elkeztünk blogot írni kedven városunkról, Isztambulról és persze a török kultúra, életstílus, nép, nyelv iránti rajongásunkról. Mindezekhez természetesen hozzá tartozik a török gasztronómia, és a már-már fogalommá vált török…..
Marcsi Gurdics 2019.06.04 08:25:41
Isztambuli Tulipánfesztivál   Már csak néhány nap, és kezdetét veszi az isztambuli tulipánfesztivál, melyet 2005 óta, minden áprilisban megrendeznek. A világ legnagyobb tulipánszőnyege idén is a Sultanahmet téren lesz látható, ahol pontosan 563.000 darab tulipánt fognak ültetni. Néhány fotó a…..
Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek. A képviselők és a pesterzsébeti polgárok elől hét lakattal őrzött újabb megszorító csomagot sajnos határidőben nem kaptam meg, - azon bizottságok tagjai is, melyek már tárgyalták csak helyben olvasható (kiosztós) anyagként…..
Kevesen tudják, hogy a 9kerben működik egy csokoládégyár a Vágóhíd utcában. Több ismert márka is itt készül a mai napig, így a márkákhoz köthető idény csoki nyuszik és tojások is bizony Ferencvárosból kerülnek a boltok polcaira.Magyarország egyik legnagyobb…..
Marcsi Gurdics 2018.02.27 14:22:24
@_ev_: Igen volt, csak megszűnt. Én is most keresem..
Legújabb játékunkban ismét egy-egy kiragadott képkocka alapján kell felismernetek, hogy melyik sorozatról is lehet szó. Ezúttal azonban nem egy jelenetből, hanem a főcímekből válogattunk. Szemfüles, a főcímeket nem áttekerő nézők nagy előnyben lesznek! Jó szórakozást és jó játékot kívánunk!..
Nem kerül a lencséhez mindig füstölt hús, ami nem feltétlenül baj. Kiváló főzelékféleség készíthető lencséből ügyesen megválasztott fűszerekkel, zöldségekkel. Alapvetően filléres elfoglaltság lencsével főzni, bár a különböző lencsefajták ára határozottan eltérhet. Ez általában az ízzel és a…..