Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RealMathius

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Ikertornyok: Lomha stylist 2010.11.17 00:20:00
RealMathius 2010.11.17 22:59:37
Subba A nap képe: Csuri 2010.06.14 16:18:00
RealMathius 2010.06.14 16:57:38
Míg a világ nagy rész a falra mászik a VB alatt hallható állandó zúgástól, egy élelmes magyar vállalkozó már árulja is a vuvuzelát. Nem lehet elveszett ember, hisz a domaint még a VB előtt foglalta le, de hogy három rugót akar legombolni ezért a fröccsöntött műanyag…..
RealMathius 2010.06.14 15:06:34
A válogatást ezen a héten az Orgazmustojás támogatja! Nyerj te is!A három grácia beindulÁrpival és ZsoltivalOkkernéMelózomFotosop ArtistaAlaposan dokumentált NellyAlaposan dokumentált Erik atHeti MILFAnya azt mondja azonnal vedd le!!!Hawaii szigetén egy táncos csajjalHeti ILFHeti…..
Az utolsó fordulónál nincsen szebb. Az olyan utolsó fordulónál, amelyben egy-két kivételtől eltekintve, mindenhol tét van, aztán tényleg nem lehet jobbat kívánni. Nincs még bajnokunk, nincs még kiesőnk, hiányzik egy BL induló, nem tiszta, hogy ki indulhat az Atlético Madrid…..
A réz kémiai vegyjele Cu, rendszáma 29, de ez senkit sem érdekel, hiszen nyilván az aranyra hajt mindenki. Különösen igaz ez a május 29-én feldübörgő NST-kupára, melynek sikerült méltó helyszínt találnunk. Így most felszabadult egy kis időnk, melyben rendületlenül tovább…..
RealMathius 2010.05.11 09:26:58
RealMathius 2010.05.11 13:19:23
Hősünk 28 kép után felébred a kórházban, de senkit sem talál a kórteremben. Üres a folyosó, üres az egész épület. Kisétál: üres és néma az egész város. Elhagyott buszok, elhagyott utcák, elhagyott házak várják. Rorschach nem ért semmit, magányosan, rémülten ténfereg a…..
RealMathius 2010.04.27 11:25:26
Akár büszkék is lehetnénk arra, hogy a hétvégi forduló meccsei nagy részének kimenetelét eltaláltuk és a kivételek is egy-egy gólon múltak csupán, ráadásul úgy, hogy a játék képe bőven megengedte volna az egy-egy hiányzó gól megszerzését, illetve elkerülését. De nem…..
RealMathius 2010.02.10 13:42:04
"Los Angelesben élek és az egyik nap átugorottam néhány barátnőmmel Vegasba egy kis táncolásra." Imádjuk, ha egy sztori így kezdődik, és nem azzal, hogy "bár ne vettem volna meg kéz alatt azt a lámbgombakrémet a Moszkva téri emberpiacon." Pedig itt is ember-,…..
A Ferrari németországi és kelet, illetve közép-európai kommunikációs főnöke is volt Sabine Kehm, de a hét végén távozott a posztról – közölte a Ferrari.A Bild szerint Michael Schumacher szóvivője csak a bajnok ügyeire akar koncentrálni, úgy, mint amikor még versenyzett a…..
RealMathius 2009.12.21 16:47:50
@rockjano: húú mit fogsz kapni... :)) Már alig várom! :)
f1 Schumacher nyaka meggyógyult 2009.11.26 10:03:00
Willi Weber, a bajnok menedzsere egy magazinnak beszélt a pilóta teljes felépüléséről, ami lehetővé tenné visszatérését.”A napokban hallottam Dr. Pleintől, hogy Michael szépen gyógyul, nagyon elégedett. Már teljesen jó a nyaka, fizikailag rendben van, győzelmekért…..
RealMathius 2009.11.26 15:49:55
@kisvamos: én csak a kommentek miatt olvasom ezt a blogot! A cikkek egyszerűen szánalmasak, de a kommneteken befosok a röhögéstől!
Köszönöm, hogy szebbé teszitek a napomat!

Hogy lehet valaki annyira eltrozult elme, hogy védi palik körbeautózza drótonhúzzák személygépjárműversenyző lászlót???
Jó, mi se. A zeneiparban a példányszám növelésének két biztos módja van: vagy fikázzák egymást a zenészek -ez főleg a hip-hop-ra jellemző, nálunk is voltak erre próbálkozások- vagy hírbehoznak két embert (általában különböző neműeket). Jellemző kis hazánkra, hogy…..
A finn megerősítette, az angolok szerződést kínálnak neki, de a Forma-1-en kívül is van lehetősége.”A Toyota szóba sem került, ha F1-es autót akarok vezetni, akkor a McLaren az egyetlen opcióm. A következő néhány napban kiderül” – nyilatkozta a finn MTV3…..
RealMathius 2009.10.30 10:19:46
@riska_: Abu dzabi ország? Bravó! Ha már linkelsz vmit legalább olvasd is el!
Amúgy magyarul Abu dhabi, tehát jogosnak érzem az értetlenkedést.
w Turulfarhát 2009.10.27 07:00:00
„Hát tudd meg, ez az ember feltalálta a halandzsanyelvet. Értelmetlen szavakat kever bele a mondatba, és amikor az ember félig megőrült, hogy nem érti, öt koronát kér kölcsön.” Karinthy: Halandzsa Lesz bevásárlóközpont, nyugtatta meg Vona Gábor azokat, akik a Jobbik…..
Meghökkentő esetről írt nekünk Bender: egy fórumba írt hozzászólásai nem tetszettek az internetszolgáltatójának, a Dunawebnek, ami ezért hirtelen szerződést bontott vele. A sztori előzménye annyi volt, hogy Bender egy korábbi ügyben saját bevallása szerint is "elég…..
„A lényeg, hogy van ez az új menünk. Jól gondolod, AZ a menü, a nevemmel – Ernő menü. Kicsit kínos.” Ezt írja a Burger King Ernő menü-kampányának kifejtése az éttermi tálcákon, de nincs igaza, mert Ernő nem kicsit kínos. Szívesen írnám, hogy nem értjük, de…..
 Valami elszakadt odabent. Amióta Gambrinus galléron ragadott és sörözni küldött, buzgón iszom a tükrösen tiszta pilseni típusú lágereket, és ízlelgetem a keserűség különféle komor csodáit, de a minap betévedtem a Silenusba, a belga sörök játszóterére, és odalett a…..
Folytatódik a Real Madrid nyári nagybevásárlása. A hajlott kora ellenére tetterős Florentino Perez elnök, aki immáron nyolcadik alkalommal került vissza a futballvilág talán legnagyobb presztízsű és múltú, de az elmúlt években a nagy elődökhöz méltatlan teljesítményt…..
Szinte nincs olyan napja az átigazolási szezonnak, amikor ne röppenne fel valamilyen új hír a Real Madriddal kapcsolatban.  Florentino Perez alig egy hét alatt elérte, hogy boldog-boldogtalan a csapatával foglalkozzon. A spanyol kormánytól kezdve az ázsiai sztyeppék egyszerű…..
RealMathius 2009.06.30 17:12:48
Ezentúl minden héten jelentkezünk egy bónusz poszttal, melynek funkciója abban merül ki, hogy teret adjon a kötetlen beszélgetéseknek, a marhaságok bekommentelésének és megvédje a többi posztot a szélsőséges szétoffolástól. Tehát ki a jobb, Cé vagy Messi? Mi lesz a Real…..
RealMathius 2009.06.25 16:14:59
@pancho_sanza: nem lesz újabb La Liga poszt még a nyáron? Évértékelő v. köcsögválogatott v. igazoláselemzés esetleg egy kis nosztalgikus Real fikázás? :)
Nou San Trafford Hajrá, Barcelona! 2009.05.27 11:50:00
Ma este nem csak az eszement rágózás miatt fog motollaként járni a borvirágos orrú skót szája, hiszen történelmi égés előtt áll az edzőként és emberként egyaránt túlértékelt Sir Hubba Bubba. A döntőbe jutásért vívott harcban alaposan megtizedelt Barcelona ellen az ő…..
Volt, aki négynégyszerű csodát várt ma este is. Volt, aki katalán gálát szeretett volna londoni zakóval. Cserébe, kaptunk egy dezsavűt tavalyról, így az sem lepne meg minket, ha ezt a párharcot is Scholes rakétája döntené el.Hatalmas csalódás volt az egész mérkőzés, egy…..
RealMathius 2009.04.29 15:47:33
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor és pattopo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se…..
RealMathius 2009.04.10 11:19:35
Üveggömbünk a Porto két gólján kívül mindent kiválóan jelzett, így a nem rossz felvezetést követően elégedetten várjuk a ma esti kiváló főelőadás(oka)t. Ebben a szakaszban az első mérkőzéseken nem feltétlenül várja el az ember a hármas gólátlagot, így megbecsüljük…..