Regisztráció Blogot indítok
Adatok
delpi0823

0 bejegyzést írt és 2570 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus kedd este újra pályára lép a Bajnokok Ligájában, s az RB Leipzig elleni idegenbeli győzelmet követően ismét egy német ellenféllel néz majd szembe, hiszen a VfB Stuttgart látogat a zebramezesek otthonába. A stuttgartiak a Real Madrid elleni idegenbeli vereséggel kezdték szereplésüket a…..
delpi0823 2024.10.22 23:19:26
@kidelpiero: Hat nem akarom megvedeni Vlahovicot,dehogy ezutan a meccs utan is ot talalod meg az eleg szanalmas.A meccskepet azert lattad gondolom.Hazai palyan a hatunkat verte a halo.Eleve ez a kezdo is szanalmas volt amit felrakott Motta.Az ilyen Savona felek a verona meg cagliari fele csapatok ellen elmennek meg csak csak,de a blben az latszik hogy edeskevesek.Daniloval lattuk eddig is hogy muzsikalt a vedelem,o is kb a verona szintu csapatok ellen jo.Mondjuk Perinen kivul korulbelul mindenki szanalmas teljesitmenyt nyujtott.Meg Cambiasot az ilyen szintu csapatok ellen nem szabad pihentetni.
delpi0823 2024.10.22 23:28:07
@Rikoo: Ezzel nem ertek teljesen egyet,volt szerencsem megtekinteni a Cagliari meccset eloben,es a szurkolassal nem volt semmi gond.Hat a mai teljesitmeny azert sztem ertheto hogy kicsapja a biztositekot a szurkoloknal,es ez igy is van rendben.Ez a mai teljesitmeny hazai palyan szanalom volt.
A Tuttomercatoweb értesülései szerint Giacomo Raspadori felmerülhet a Juventusnál a téli mercato során. Cristiano Giuntoli tanulmányozta az olasz válogatott játékos helyzetét a Napolinál, és mivel a játékos nem elégedett az idei szezonban kapott játékidő mennyiségével, nyitott lenne arra, hogy a…..
delpi0823 2024.10.17 08:43:51
@venember83: Hat valahogy enis ezt tudom elkepzelni.Amit eddig a braziltol lattunk lehet nem jarnank rosszul......
Paul Pogba a Juventus mezében való visszatérésről álmodik, a La Gazzetta dello Sportnak nyilatkozott a középpályás, aki nem kíván más klubbal foglalkozni, mivel érvényes szerződése van a Juventusszal. „Egy új Pogba lesz: éhesebb, bölcsebb és erősebb. Idén egyedül edzettem egy stábbal, és készen…..
delpi0823 2024.10.17 08:40:40
@Shyr Kahn: Az a baj ezzel higy mire visszater mar eleve 32eves lesz,meg nem hinnem hogy annyi penzrol lemondana hogy csak 1milliot kapjon.....En is szeretnem ha a regi Pogbat latnank meg Juve mezben,de valljuk be oszinten erre kb 5%esely van.Masfelev football nelkul a rengeteg ido,es hat elotte se nagyon jatszogatott.Azert nem veletlen hogy a vezetoseg se akar mar szamolni vele,sztem meg akkor se ha lemondana x osszegerol.
Weston McKennie ma orvosi vizsgálatokon esett át, és bár minden valószínűség szerint kihagyja a szombati, Lazio elleni Serie A-mérkőzést, de az amerikai középpályás sérülése nem olyan súlyos, mint eredetileg gondolták, így a következő, VfB Stuttgart elleni BL-mérkőzésre visszatérhet. Weston…..
delpi0823 2024.10.16 08:45:32
@Attilio79: Az uefa mit toroljon a blt?vagy a nemzetek ligajat?Sirnak a nemzetek ligaja miatt is,de azelott meg helyette baratsagos meccsek voltak.Ugyanannyi meccs volt.A klub vb bohockodast lehetne torolni esetleg,de azt is 4evente akarjak megrendezni...........
Arthur Melo helyzete továbbra sem megoldott, a brazil játékos nem képezi Thiago Motta elképzeléseinek a részét, azonban nyáron nem sikerült klubot találni a középpályásnak, s Federico Pastorello, a játékos ügynöke nemrégiben a Tuttomercatoweb számára nyilatkozott, s elmondta, továbbra is zajlanak a…..
A nyári klubvilágbajnokság továbbra is gerjeszti a hullámokat, a nyári torna miatt a nemzetközi szövetségek módosították a résztvevő klubok számára az áitgazolási időszakot, ugyanakkor továbbra is komoly problémaként látják az érintett felek, hogy a torna miatt egyes játékosoknak alig jut majd nyári…..
Ruud Krol nemrégiben ismét beszélt a Juventusnál is megfordult Matthijs de Ligt kapcsán, az 1 Football Club rádióműsorban csalódottságának adott hangot a védő legutóbbi teljesítménye miatt. Matthijs de Ligt két szezonnal ezelőtt hagyta el a Juventust a Bayern München kedvéért, ám Németországban nem…..
A Juventus újra pályára lép az átszervezett Bajnokok Ligájában, Thiago Motta együttese a második fordulóban az RB Leipzig otthonába látogat szerda este. A zebramezesek a PSV elleni hazai 3:1-es győzelemmel, begyűjtött párom ponttal, míg az RB Leipzig az Atlético Madrid otthonában elszenvedett…..
Teun Koopmeiners a DAZN munkatársának nyilatkozott a Genoa elleni meccset követően, s elsőként a kimaradt ajtó-ablak helyzete merült fel. „Igen, tetszett a lehetőség, mert a labda középre jött, természetesen gólt szeretnék szerezni, de nagyon örülök ennek az eredménynek. Igen, az első félidőben mi…..
delpi0823 2024.09.29 10:28:38
@Shaky79: Fog is fejlodni,nagyon jo mentalitassal rendelkezo jatekos.Biztos hogy fognak jonni a golok is.En inkabb Douglas Luiz miatt aggodnek,mert eddig nagyon siralmas amit latunk a braziltol.De remeljuk neki is csak egy kis ido kell meg.Mentalitasban az a baj hogy meg se kozeliti a hollandot nekem ugy tunik sajnos,de ne legyen igazam.Azert az eleg beszedes hogy a holland az utolso orakban esett be,es fizikailag sokkal jobb allapotban van mint a brazil.......
A Juventus bő keretében több olyan futballista is található, akit a vezetőség és az edző elengedne, ám kevés érdeklődés mutatkozott irántuk. Az egyik ilyen futballista Filip Kostić, és az elmúlt napokban több forrás is török érdeklődésről számolt be a szerb védő kapcsán. Matteo Moretto azt írta,…..
delpi0823 2024.09.08 20:59:56
@SuperTrezi: Mar csak Arthurt kell elintezni valahogy.
Vladimir Jugović, a Juventus korábbi középpályása a La Gazzetta dello Sportnak leginkább a Juventusnál végrehajtott változásokról beszélt, hiszen sok érkező volt idén, de megemlített egy fontos távozót is. „Szerintem Adrien Rabiot távozása súlyos veszteség, és meglep, hogy a piac végén a szerződés…..
delpi0823 2024.09.08 18:45:50
Tegnap megjelent egy újabb rész Luca Toselli és Wojciech Szczęsny beszélgetéséből, ami betekintést ad a színfalak mögé, s több játékos emberi oldalát világítja meg. „Utálom a túlzott pörgést. Nagyon jó kapcsolatban voltam Matthijs De Ligttel, és ő is nagyon hasonló volt hozzám a meccsre készülés…..
delpi0823 2024.09.07 11:27:09
@MarcoT: Ezt mar nem lehet Allegri stabjara fogni.Egyszeruen tulterheltek a jatekosok.Mas klubboknal is vannak boven serultek.Liverpool,United es meg lehetne a sort folytatni.Altalaban izomfajdalmak ami a tulterheltseg szamlajara irhato.
Nemrégiben Luca Tosellivel beszélgetett Wojciech Szczęsny, és természetesen leginkább a torinói búcsú és annak a körülményei merültek fel a YouTube-videóban. „Ez a hét szezon egy személyes kihívás volt, ami nem volt könnyű. Amikor megkapod életed kalandját, és ilyen jól teljesítesz, az nagyszerű…..
delpi0823 2024.09.04 22:01:55
@kidelpiero: Micsoda hanyinger modon viselkedett,kifizettek a lengyelnek 4millio eurot amiert egy keresztbe fuszalat nem kell tennie.De jo lenne az en munkaltatom is ilyen hanyinger modra viselkedne........Anno emlekszem meg az volt a baj hogy Marrotta allandoan azzal a dumaval jott hogy a jatekos akarata szent es serthetetlen,akkor meg attol volt ki mindenki.Most itt egy eroskezu vezeto most meg az a baj.Ideje rendet rakni a klubnal,es nem a jatekosok lelkivilagat patyolgatni.
delpi0823 2024.09.04 22:09:19
@kidelpiero: Meg a masik az hogy Szcsesny sokkal inkabb koszonheti a tavozasat Mottanak mintsem Guintolinak.Ha Allegri maradt volna az edzo 100%ig hogy Szcesny maradt volna.De mivel Motta jott neki kellett egy olyan kapus aki labbal is jo,es a lengyelnek csak a 2ik szamu kapus szerepet szantak amit nem akart elfogadni.
delpi0823 2024.09.05 15:04:42
@kidelpiero: Pont ez volt a problema hogy nem is akart soha 2ik szamu kapus maradni.Plusz ha meg bele is egyezik,akkor mit csinaltal volna Perinnel meg Pinsoglioval?Oket zavartad volna el?Mert biztos vagyok benne hogy Perin meg nem akart volna 3ik szamu kapus lenni.Meg azert a lengyelt ugy beallitani valami klublegenda az is tulzas sztem......Tobbet keresett az evek soran boven mint amennyit megerdemelt volna.Potya mindig benne volt,plusz a vigyorgasai nagyon idegesitoek voltak neha,mintha felvallrol vette volna az egeszet.
A két magabiztos, 3:0-ás győzelmet követően egy nehezebbnek ígérkező mérkőzés követkkezik Thiago Motta csapata számára, a Juventus az AS Roma csapatát fogadja Torinóban.  A Daniele De Rossi irányította fővárosi csapat nem kezdte túl acélosan az új szezont, a nyitó fordulóban gól nélküli…..
Egy lépéssel közelebb a megoldás a kereten kívülre került Federico Chiesa ügyében, Fabrizio Romano értesülései ma szerint előrelépés történt a Liverpool és a Juventus között zajló egyeztetések során, s jelen pillanatban az angol tűnik a legesélyesebb befutónak. A felek között a megjelölt 15 millió…..
delpi0823 2024.08.28 08:38:21
@Tribbiani11: @Thuglife!: Ja,es igazi vilagklasszis szinten nyomta le azt a 3szezont.........Arrol nem.is beszelve hogy az izomserulesek azert nem nagyon kerultek el ot se........
delpi0823 2024.08.28 08:39:55
@Thuglife!: Meg az azert sokat elarul hogy meg ilyen arcedula mellett finoman szolva se kapkodtak erte a klubbok.........
delpi0823 2024.08.28 08:40:15
@delpi0823: marmint Chiesarol
A Juventus a Como elleni 3:0-ás hazai győzelemmel kezdte az új bajnoki szezont, s a második fordulóban annak a Hellas Veronának az otthonába látogat majd hétfő este, amely ugyanilyen arányú, meglepetésszerű győzelmet aratott a Napoli fölött. Az augusztusi időszaknak megfelelően a Juventus kerete…..
delpi0823 2024.08.26 21:41:29
@Wizzurah: Hat Ha mindenki egeszseges,es meg Koopmeiners is erkezik,akkor Locatelli is csere lesz sztem.
delpi0823 2024.08.26 21:44:06
@gomorra21:Rengeteg meccsunk lesz a szezonban,szoval lesz jateklehetosege boven igy is sztem.Sancho nem hinnem hogy jon mar igy hogy erkezet Nico meg Conceicao is.
A Juventus számára még távolról sem ért véget a nyári átigazolási időszak, a klub bízik benne, hogy napokon belül megoldásra juthat három kiszemeltje ügyében. Ma minden bizonnyal lezárul majd Francisco Conceição klubváltása, a fiatal portugál játékos tegnap késő este megérkezett Torinóba, jelen…..
delpi0823 2024.08.26 13:16:34
@NewJuve1986: Yildiz biztos nem lesz csere.De kell a melykeret mivel vagy 60 meccs var rank a szezonban,mindenkinek lesz majd boven jateklehetosege.Muszaj a keretet rotalni,mert ezt mashogy nem fogjak birni.
Azt követően, hogy az argentin válogatott játékos ma sikerrel teljesítette az orvosi vizsgálatokat, a Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy megszerezte Nico Gonzálezt, aki a Fiorentinától érkezik Torinóba. "A Juventus kerete egy újabb tehetséges játékossal erősödött.  Nicolás Iván González,…..
delpi0823 2024.08.25 21:48:42
Az olasz sajtó egybehangzó állítása szerint áttörést hozott a szombati nap, s megszületett a megállapodás a Juventus és a Fiorentina között az argentin szélső, Nico González ügyében. Gianluca Di Marzio szerint a Juventus 8 millió eurót fizet majd a kölcsönért, majd 25 millió eurós átigazolási díj,…..
delpi0823 2024.08.25 11:38:08
@Del Pybala: Hatha jol fog teljesiteni akkor nyilvan megeri,es meg is fogjuk venni,ha meg nem akkor meg mehet vissza.Remeljuk az elobbi variacio fog teljesulni.Mert a 10millios kolcson ha meg a fizetese is benne van,valljuk be oszinten nem keves.Mert a 3millios plusz is ki kell fizetnunk ha a csapat kvalifikalja magat a blbe.
Alfredo Pedullà mai értesülései szerint a Juventusnál fog kikötni két szélső a Nicolás González, Jadon Sancho és Francisco Conceição hármasból, azonban akár mindhárom játékos is érkezhet, amennyiben a keretet elhagyja Federico Chiesa és Filip Kostić is. Minden az adott megállapodások feltételein…..
delpi0823 2024.08.24 11:03:53
@venember83: De ez a 40millio ez nem kotelezo opcio Sanchoert ugye?Mert akkor meg lehet nem is lenne rossz uzlet ha a United allna meg a fizetese egy reszet is.
Giovanni Albanese értesülései szerint további türelem indokolt Teun Koopmeiners kapcsán, a középpályás csatlakozni fog a Juventushoz, ám jelenleg türelmesnek kell lennünk. A bianconero klub jelenleg Nicolás González helyzetének a megoldásán dolgozik. Lényegében ugyanezt erősítette meg Romeo Agresti…..
A Calciomercato beszámolója szerint a Roma sportigazgatója, Florent Ghisolfi folyamatos kapcsolatban van Tiago Djalóval a játékos átigazolása érdekében. A Lille egykori játékosa nem szerepel Thiago Motta terveiben, így adja magát a váltás, és a védő kölcsönben távozhat, a Roma pedig opciós vásárlási…..
delpi0823 2024.08.21 08:31:08
Gian Piero Gasperini a Sky Sport számára nyilatkozott a Lecce elleni meccs után, és természetesen a mercato volt a téma, mivel az Atalanta is fokozottan érintett a játékosmozgásokban: „Sokat köszönhetek Teun Koopmeinersnek és Ademola Lookmannak, nagyon őszinte volt a kapcsolatunk. Sajnálom, hogy ez…..
Az új bajnoki szezon nyitó fordulójában a Juventus, Thiago Motta személyében immár új vezetőedzővel, hétfő este az újonc Como együttesét fogadja a torinói Allianz Stadiumban. Ahogyan az a felkészülési mérkőzéseken is történt, a zebramezesek keretéből hiányzik majd minden olyan játékos, aki nem…..
delpi0823 2024.08.19 23:53:30
A Juventus hamarosan bejelentheti Daniele Rugani távozását, több forrás is az Ajaxról ír, Marco Baridon beszámolója szerint a holland klub egy egyszerű kölcsön keretében szerzi meg a védőjátékost. Alfredo Pedullà megerősítette, hogy a klubok leadták a dokumentációt, a mai napon az orvosi…..
delpi0823 2024.08.19 08:31:12
@Gaben Smith: Ja,sztem hagyni kene Nico gonzalezt igy,direkt szorakoznak velunk.Addig huzzak az idot amig nem tudunk majd senkit hozni.Ra kell menni a Porto kettosere Concrncaiora meg Galeonara.A brazil is van siman olyan jo jatekos mint az argentin,hanem jobb.Igy hogy Koop meg Lookman is tavozoban,az atalanta siman kifogja csengetni a 30milliot Gonzalezert.