Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikroman

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalporno Arwen Gold is back 2018.09.17 09:33:47
Vagy nem? Nem is tudom, szerintem inkább egy régebbi felvételről lehet szó, ami még csak most került elő. De ki bánja azt hogy mikori, ha végre láthatjuk újra a hibrid fenéklyukú Arwent benne. Gonzós a jelenet, de még tavaly év vége felé forgatott Giorgiónak is, szerintem még legalább egy szett…..
"Milliók szegényedtek el azért, hogy neki profitja legyen" – nem Mészáros Lőrincről, hanem Soros Györgyről mondta ezt Orbán Viktor az Európai Parlamentben tartott sajtótájékoztatóján. Előtte, a plenáris ülésen kérték számon a magyar miniszterelnökön többek között a CEU-törvényt, a menekültügyi…..
mikroman 2017.04.27 14:46:37
@EU zászlót mindenhova!: Lehetséges, de fura hogy az a "baj", hogy megfelelnek az amerikai elvárásoknak/törvényeknek és ezért adhatnak Amerikában is elfogadott diplomát. Ez a része épp az amihez nem nagyon van közük a narancs-elvtársaknak, mert épp a célország jogköre eldönteni és szabályozni mit fogad el. A magyar sulik külföldi elfogadottságán meg rohadtul nem segít ha kicsesznek egy nem közpénzen működő másik intézménnyel.
Nem volt még olyan közpénzből készülő honlap aminek a kapcsán nem volt téma, hogy Pistike megcsinál egy honlapot World of Warcraft feltöltőkártyáért, vagy éppen, hogy valakinek a vállalkozása 100.000 forint alatti áron kapott weblapot. Magyarországon hagyománya van annak, hogy minden honlapra…..
Retteg a Fidesz a Momentumtól...
mikroman 2017.03.13 15:32:17
@János Adolf Szabó: Meg kell osztaniuk szegénykéknek a figyelmüket. A Momentum az új gyerek a játszótéren. Kapásból bele is kötöttek az 50 IQ-sok. :)
A Jobbik most picit kevésbé aktív talán. A Momentumnak nagyobb a hírértéke... Már a kormánypropaganda szerint. A jelek alapján.
Mészáros Lőrinc tévéjének Napi aktuális című műsora meghívta  Kovács Gergőt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét a műsorba egy interjúra. Az eredmény, reméljük, bekerül a magyar sajtótörténetbe. ..
1. rész: A 10 legkreatívabb posztapokaliptikus film 2. rész: 10 zombifilm, amit látnod kell Itt az ideje, hogy nagy lendülettel felrúgjam az idáig lefektetett szabályaimat: míg az eddigi összeállításokban kínosan ügyeltem arra, mi számít posztapokaliptikusnak és mi nem, ezúttal…..