Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nikkelpuding

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Maci közel fél éve várja, hogy sikeres középfokú angol nyelvvizsgájáról bizonyítványt kapjon, de ez egy olyannyira bonyolult feladat, hogy a Rigó utcának a vizsgázó segítségét kellett kérnie, hogy lefordítsa feladatsora egyik oldalát: Szeretném megosztani a történetemet,…..
w Folytassa, Cleo 2010.07.14 05:30:00
A szabadság szülőanyja, Franciaország elszánta magát, és megszülte a törvényt: a szabadság és a nők jogai nevében úgy határozott az alsóház, hogy mostantól Franciaországban a nőknek nincs joguk zacskót húzni a fejükre. Tilos az arc eltakarása úgy általában, de hát tudja…..
nikkelpuding 2010.07.14 15:22:17
Amy az Anubis Travellel utazott Krétára, hogy aztán onnan tovakiránduljon álmai szigetére. Úgy látszik, annyira mégsem volt csudálatos, hogy a 4 órásra tervezett kirándulásból 3 nap lett, különben biztos nem panaszkodott volna. Ja, hogy a család fele Krétán maradt? 2010…..
 Épp a napokban olvastam Szily Laci remek cikkét a Time Out Budapestben az extrém városi horgászat (EVH) nevű sportról. Ennek, mint írja klasszikus változata volt, hogy az ember sertésbélféreggel fogott halat a trutyiból a Duna szennyvízbefolyóinál. A csatornázás óta persze…..
nikkelpuding 2010.05.04 14:53:52
Pszichoterápiás jelleggel időről időre leközlünk külföldi, főleg nyugat-európai kuncsaftszopatásokról szóló történeteket. Ismerkedjenek meg a legmagyarosabb brit telekommunikációs céggel, melynek szereplői nem hajlandók szerelni, ha nem találnak parkolóhelyet. Az remek…..
Van egy ismerősöm, aki minden választáson az éppen kormányon lévőkre szavaz. Nem vicc, minden választáson, bárki is van kormányon. Magyarázata a következő: a hatalmon lévők loptak eleget, talán újra bársonyszékekbe kerülve már nem lesznek annyira éhesek. Elmebeteg lenne?…..
Akik - hozzám hasonlóan - már nagyon várják a vasárnap estét, amikor végre elindul az adatok özöne, és értelmét veszti minden korábbi ködszurkálás, azok számára a napközbeni részvételi jelentések is értékes információnak számítanak. Önmagukban azonban ezek a…..
nikkelpuding 2010.04.11 20:43:04
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Volt már kaviccsal felszórt játszóterünk, meg diktátor wc-s nénis is, most pedig a zuglói önkormányzatnak köszönhetően ismét egy használhatatlanná tett játékról kaptunk hírt. Az (egyébként nem vadiúj) EU-s szabály szerint ugyanis kötelező a hinta kilengésének megfelelően…..
nikkelpuding 2010.04.09 16:25:06
Először április tréfának néztem, hogy az RTL Klub felszámolta egész kommunikációs igazgatóságát, mondjuk kicsit elbizonytalanítottam, hogy nem szőttek béna részleteket a sajtóközleménybe, teszem azt, hogy a pr-osok szörnyű véget értek, amikor véletlenül rájuk ült…..
Agyhugykő Napi fogós kérdés 2010.03.22 13:27:49
A Velvet.hu-t olvasva szomorúan megtudtam, hogy Michelle Wild nem kap munkát sminkesként, pedig kihívásokra vágyik, akkor most mondhatjuk hogy ezt megszopta, vagy elbaszta?Válaszokat kommentbe.....
Nehéz ezt a képet máshogy értelmezni. K.V. fotózta az ablakukból a Hitgyüli utánfutós reklámautóját, ami egy hatalmas Bibliát hurcol magával Budapesten Egerben: Ma délelőtt nyugodtan ültünk a gépünk előtt, amikor arra jött egy kocsi hangosbemondóval. Gondoltuk már megint egy…..
Bár egyre-másra cikkezik az újságok - vélhetőleg csak maguktól -, hogy a világválság nyertese a McDonalsd's, illetve ezzel párhuzamosan véletlenül szénné is reklámozták magukat (még a 30 Rock vígjátéksorozat történetébe is sikerült beleszövetniük magukat egy epizódon…..
nikkelpuding 2009.03.10 09:40:40
nikkelpuding 2009.03.10 09:54:41
@BKV reszelő:

"Mit ír elő a NASA 4. előírása "

a csirket lézerkarddal kell lefejezni majd 2,18 MeV-os gammasugarakkal dezinficiciálni
Az alábbi eset egy közeli kollégával történt meg a hétvégén. Azért döbbenetes, hogy a rendőrségnél még mennyire működnek a kádári éra reflexei, és az sem zökkenti helyre ezt a szemléletet, hogy sorra nyerik ellenük a hasonló törvénytelenségekért a kártérítési…..
nikkelpuding 2009.02.02 12:21:41
@Obrut:
"ha ez igaz "
A rendőrség bevett szokása a hamis vád, ha nem elég nekik, hamis tanúk állítása. Lehet kádári reflexnek nevezni, a valóság az, hogy akkor megszokták, hogy ők a nagyurak, és bármikor, bárkit kedvük szerint megszivathatnak. Volt "rendszerváltás", de a rendszer lényege nem változott. A zsernyákok is ilyenek maradtak, az újonnan felvettek meg hamar beletanultak a szerepükbe.
nikkelpuding 2009.02.02 13:32:04
EMBEREK!
Lehet, hogy zajongtak, lehet, hogy bunkók voltak, de a story NEM erről szól! Ha igaz, a rendőrök HAMIS tényállást állítottak, visszaéltek a hatalmukkal,
sz@rtak a házibulira meg a zajszintre - saját hatalmukat fitogtatták, és a "törvény őrei" maguk szegék meg súlyosan a törvényeket.

Meg akik szmbe lőtték a véletlenül rossz helyen sétálót, és akik megerőszakolták a csajszit - az is rossz időben rossz helyen volt: magyarországon. Lehetett volna Zimbabwében is.

Ja, persze, most okos, aki emlegeti, hogy telefonálhatott volna ügyészségre, megidemegamoda kuncsaftunk. Naná, hogy engedték volna, előzékenyen még tárcsáztak is volna (mert ő épp nem horda magánál az ügyészség, jogvédők, stb.) számát, és a füléhez tartották volna a kagylót.
nikkelpuding 2009.02.02 14:08:14
@thorpe:
"nehogy észrevedd, hogy nem tudjuk ki hazudik, és miben. "
Úgy látszik ott voltál. Nem nyomta a tököd a gumibot?

Éljen mugabe.

Akinek kilőtték a szmét, valóban nem volt forradalmár. Haza akart menni, ott lakott. Végre jogerősen kártérítést ítéltek neki. Sajnos, többen sérültek meg nem-balhézó, nem-tv-székházat gyújtogató emberek közül. Collateral damage.

De bárki is írja, hogy ne ordibáljanak éjszaka és rend leggyen, EBBEN igaza van. De akkor a rendőr járjon el emiatt. És ha a story régi, újra elsüti valaki, urban legend, én azért cuppanok rá, mert volt ismerősöm, akit HAMIS tényállás alapján vádoltak meg, és büntettek meg. És nem bűnözői körökben ismerkedem. És tanúja voltam, hogy rendőr leütött egy részeg fazont, mert nem tetszett a pofája, ész a mocsok ávósnak rossz napja volt. Igen, a fazon részeg volt, mégcsak nem is fényképezett, aztán a mentők vitték el. Az ilyen ávós mocskot a lámpavasra kéne felhúzni. De persze kis ejnyebejnyét sem kapott. Tessék, ez a gengszerváltás.
Aszongya dr. habil. Balázs Géza, tanszékvezető egyetemi tanár, nyelvápolás-ipari nagyvállalkozó a keddi (júl. 29.) Népszabadságban a helyesírási szabályzat ún. reformjának környülállásait ecsetelve:..
w Rocket ’n’ Roll 2009.01.28 05:30:00
1944 szeptemberében London lakói arra lettek figyelmesek, hogy bizonyos épületek minden előjel nélkül felrobbantak. Se német bombázót nem láttak, se a régi, megszokott V-1 lövedékek zúgását nem hallották, csak a robbanást. Churchill kormánya előbb gázrobbanásokról beszélt,…..
w Hol gyávaság van 2009.01.25 15:30:00
Dagadó kebellel büszkélkedik a környezetvédelmi miniszter a budaörsi Tescóban, és jó oka van az örömre. A hipermarketek mostantól visszaveszik a műanyag palackokat, sőt a sörösdobozokat is, és ezzel hétmérföldeset lépünk, arccal a környezetvédelem felé. A probléma…..
Ha férfi veszi föl, szó nélkül leteszik, ha nő, beleszólnak, és megetetik marketingrizsával. Elsőre meglepő stratégia, de ha egy cég például kertészet-receptek-állatok vonalon nyomul leginkább, még lehet is értelme. Egy meglepett férj panaszai alant. Ma esti élményem. Este…..
Sajnos nem látszik rendszám, de szentségelni azért lehet, ha valaki ebben utazik: Példa Pál lefotózta, ahogy a népszerű foglalkozás űzői a Petőfi hídnál minden szabályra fittyet hánynak, majd csont nélkül bírságolnak. Ez persze eltörpül az önkormányzati segédlettel folyó…..
nikkelpuding 2008.05.29 08:27:56
A f@szt kell az ilyet fotózni, az illetékeseket jól tökön kell rúgni, oszt jó napot!
Szebenyi István híres ember lett. 2006-ban a tarjáni erdőben megtalálta a móri mészárlás és a veszprémi postásgyilkosság bizonyítékait a fémkeresőjével.Joggal jelentkezett a 35 milliós nyomravezetői díjért. Szerencsétlen... A rendszerváltás utáni legnagyobb…..
nikkelpuding 2008.05.13 14:59:21
nikkelpuding 2008.05.13 15:08:35
Jó délelőttöt, az 1/3 Homár hazatért a kizárólag alvással töltött, jutányos árú Sharm-el-Sejk-i előnyaralásból, ahol azzal kezdett megküzdenie, hogy asztalkendős emberek lépten-nyomon pazsálusztával köszöntik. De nem ez a téma most, hanem az, hogy a Homár-család életébe…..
A tegnapi, a népszavazási lapokon elkövetett népművészetről szóló poszt után egész sokan küldtek fotót arról, hogy ők hogyan fejezték ki grafikus formában, milyen értelmetlennek találták ezt az egészet. Jobban örülünk, mint Dobrev Klára a töltött puli receptjének, mert a…..
Lélekmelengető, úgynevezett emberi történet, amit régebben rézmetszeten örökítettek volna meg, a mai pixelizált korban pedig, ahogy nézzük, kamerás telefonnal. Az Ember, akinek feladata a Köz megtisztítása a fizikai szennyeződésektől, néha elfárad, megadja magát a Zsarnoki…..