Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WhoTheHell

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Your Face Sounds Familiar-formátumra emlékeztető showműsorral jelentkezik ma este 21:25-kor a TV2. A Sztárban sztár egy olyan énekes vetélkedő, amiben az indulók (nők: Dér Heni, Nika, Nótár Mary, Soma, Szandi, és Szinetár Dóra, férfiak: Bereczki Zoltán, Delhusa Gjon,…..
Főhet a feje a közszolgálati vezéreknek, hogy miért is adnak adásonként 15-18 millió forintot Fábry Sándornak, amikor nemhogy az RTL Klubon megszokott stabil egymillió nézőt nem hozza, hanem már házon belül is elkalapálják. Amennyire gyatrán indult D. Tóth Kriszta…..
WhoTheHell 2012.04.15 11:22:47
En ugy tudom, hogy nincs nezettsegi elvaras egyikre se.

@d.j: Gondolom te is "nezed" a musort es ugy alkotsz velemenyt es ezert tudod, hogy leallt a vulgaritassal - amennyire lehet - es sokkal kozszolgalatibb szintre lepett. Pont tegnap neztem felvetelrol egyet. Az eddigihez kepest alig volt benne vulgaritas.
Az idei brit X-Factor egyik legtehetségesebb legeladhatóbb terméke eddig egy Frankie Cocozza nevű, 18 éves brightoni srác volt, aki azzal nyitotta az első meghallgatását, hogy neki hét csaj neve is rá van tetoválva a seggére. Pimasz, de hatásos belépő volt, tökéletesen elterelte a…..
Blogunkban már több alkalommal foglalkoztunk Dr. Dávid Tamás bécsi állatorvos termékével, a CoD teával. Előbb Vágó István fogalmazta meg kétségeit a tea állítólagos rákgyógyító hatásával kapcsolatban (A rákot gyógyító tea, avagy hogyan olvassunk termékismertetőt), majd a Gyógyszerészet c. lapból…..
WhoTheHell 2011.08.09 14:44:35
1. Nem akarok meggyőzni senkit. Itt úgyse tudnék.
2. Nem hiszem, hogy ez a tea magában gyógyítja a rákot.
3. Egyértelmű, hogy ebből a teából jól élnek emberek és ezért csinálják.
De ha a logika és a tudomány hívőinek valljátok magatokat akkor esetleg üljetek le és gondolkodjatok el a következőkön:
* Béres József sokáig harcolt hogy a Béres cseppet elfogadtassa. Jó párszor keresztbe tettek neki. Ma már elismert szerről van szó.
egeszseg.origo.hu/cikk/0845/148135/20081105_beres_csepp_immunrendszer_1.htm

* Az Avemar forgalmazóját 2009-ben megbüntették hogy 2006-2008 között fogyasztókat tévesztett meg. (327-es pont.) Az Avemar akkor is most is elismert szer volt.
www.gvh.hu/domain2/files/modules/module25/13804550596DCEF21.pdf
www.origo.hu/tudomany/elet/20020701magyar1.html?pIdx=5

Csak azt akartam mondani, hogy az, hogy valamiről nem bizonyított jelenleg, hogy jó valamire nem jelenti feltétlenül, hogy nem az. És esetleg pont az idő és a felgyülemlő tapasztalat és pénz teszi majd lehetővé azt, hogy bebizonyítsák róla, hogy jó. Viszont amíg nem „bizonyított”, hogy jó addig akiknek ez érdekük ott ütik ahol tudják. Akár jogosan akár nem mert a saját üzletüket így tudják jövedelmezőbbé tenni.

Lehet csak én nem hallottam de ti igen, hogy mondjuk a kamilla teát vagy a körömvirágot vaktesztnek vetették volna alá. Az ORVOS mégis javasolja. A kis csaló.

Továbbá a gyógyszerek nagy részéről amiről „bizonyították”, hogy hatásosak azokról az is bizonyított, hogy árthatnak.(Mellékhatás néven ismert jelenség)

Amit a fickó állít azoknak részei azért máshol is megtalálhatóak akár kis hazánkban is.(Mármint magyarul az idegen nyelvet nem beszélőknek.)
www.origo.hu/egeszseg/20110801-egeszseg-betegseg-immunrendszer-daganatok-szuperhatos-a-rak-megelozesere.html

Igen. Le a csalókkal. De kinek van joga eldönteni ki a csaló?

Szóval lehet nem csak azt kéne elhinni amire „bizonyíték” van mert akkor a fejlődés is azt hiszem megállna és még mindig lapos lenne a Föld.
Természetesen a blog írójának és olvasóinak világképet nem akarom megváltoztatni. Csak néha érdemes egy kicsit a múlt tapasztalataiból meríteni, hogy a jövő szebbé és jobbá válhasson. Az ellenkezőjén dolgoznak elegen. Te döntöd el melyik oldalra állsz és milyen eszközökkel élsz.
WhoTheHell 2011.08.09 21:36:30
Nem kívánok reagálni egyenként arra amit írtatok. Nem azért mert egyetértek hanem mert nem állítottam semmi olyat amit írtatok. Azt rátok bízom mit, hogy akartok érteni és megérteni abból amit írtam és miért csak a kiforgatásra van erőtök. Csak gondolkodásra kértelek és arra hogy csak azért mert valamire JELENLEG nincs bizonyíték ne mond, hogy biztos nem. (Nagy Fermat tetel hu.wikipedia.org/wiki/Nagy_Fermat-t%C3%A9tel )
Megismétlem NEM HISZEM HOGY A TEA GYÓGYÍTJA A RÁKOT. NEM IS ÍRTAM ILYET. Általánosságban kértelek benneteket gondolkodásra és arra, hogy esetleg egy leheletnyit finomítsatok az "ami nincs bizonyítva az nem létezik" filozófiátokon. Kár volt. EZT belátom.

Kívánok további "jó" érvelést és teljes elkötelezettséget a "bizonyítás" mellett.

A soha viszont nem látásra.
A Microsoft szerint a Google linux-alapú mobil operációs rendszere, az Android rengeteg szabadalmukat sérti, ezért azok a gyártók, akik Androidot használnak eszközeikben, kötelesek jogdíjat fizetni a redmondi cégnek.  A legérdekesebb, hogy a Microsoft a Google-t békén hagyja,…..
Halad a MÁV a korral, nem mondhatjuk, hogy nem, hiszen már több mint két éve belföldi e-Ticket vásárlást is felajánl utazóinak, megkönnyítendő a jegyvásárlást, minimalizálni a kilométer hosszú sorokat a pályaudvarokon. Az ötlet egészen kiváló, bejött a légitársaságoknál…..
WhoTheHell 2011.03.03 14:11:19
Rövid leírás a mai videónkról: gitáros borzasztóan szólózik, és ezért megrovást kap az énekestől egy pofon formájában. A basszusgitáros csak próbálkozik...
Vannak olyanok, akik bármihez nyúlnak, az arannyá változik. Ha pedig ilyenből egyszerre négyen jönnek össze... abból lesz a 4Bro. A legendás Kamionosok és kurvák partyk és néhány hasonló buli után négy elképesztően COOL srác, Máté, Sticó, Geri és Bence gondolt egy még…..
Geszti Péterről már az első adás alatt látszott, hogy vagy érzelmileg instabil és hisztérikus, vagy egyszerűen csak szar színész. Könnyben ázó szemek, a világra rácsudálkozó tekintet: Geszti nagyon erőlködik, hogy úgy nézzen, mint akit minden tiszta hang megérint. De…..
WhoTheHell 2010.09.16 10:10:28
@szabóZ: Lehet rosszul emlékszem de úgy rémlik ez már a sokadik (talán 3.) X faktor fikázó cikk a comment-en. A Megasztárról meg mintha csak semleges vagy pozitív dolgokat olvastam volna itt mostanában (ezt kivéve comment.blog.hu/2010/09/13/miert_hulyiti_a_megasztar_a_nezoket ). Pedig szerintem a Mega sokkal-sokkal szarabb.
A zsűri is a színvonal is. De ez szubjektiv. De azért az is megérne egy cikket ahogy a Megát "összeszerkesztik". Hol a régi fellépést látjuk, hol a jövő hetit, hol ami majd mindjárt jön. Követni se lehet mikor mit lát az ember és a zsűri mi alapján itél.
Zseniális, pofonegyszerű ötlet: nem kell hozzá pénz, grafika, trükkös elhelyezés, vicces szlogen, bevállalós vírusfilm, és mégis végigsöpör az interneten.Szinte nyomasztó kihívással kell szembenéznie annak, aki ismertté szeretné tenni a Magyar Könyvvizsgáló Kamara…..
WhoTheHell 2010.09.15 11:06:17
Itt a régi oldal
webcache.googleusercontent.com/search?hl=en&client=firefox-a&hs=duT&rlz=1R1GGLL_hu___SE381&q=cache%3Ahttp%3A%2F%2Fwww.mkvkalkusz.hu%2Fbovebb.html&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

De ez volt a legszarabb poszt az utóbbi időkben. Ráadásul tényleg olyan szaga van, hogy direkt reklámozza a homár. De még ha nem akkor is látogatót generál egy hülyeségnek ezzel maga is részesévé válik a reklámnak. És semmi fogyasztóvédelmi - bár azt hiszem ezt a funkcióját már rég elvesztette a blog - hírértéke nincs. Szóval csorbuljon ki a homár ollója.
salsa Salsa előadók: Calle Real 2010.01.10 23:30:00
A sorozatban részletesebben bemutatok egy-egy ismert vagy kevésbé ismert zenekart, előadót. Igyekszem hozzá keresni linkeket, illetve forrást a zenéhez, hogy meg is tudd hallgatni. Ha belinkelem a letölthető zenét, akkor két dologra felhívom a figyelmed: a zenéket nem én…..
Miután az elmúlt években kiderült, hogy egy-egy kerékpárosdemonstráció tízezreket tud megmozgatni, a főpolgármesterségért versenybe szállók többsége a 2010-es kampányban megpróbált empatikus lenni a bringásokkal. A számottevő pártok már nemcsak néhány kilométer új…..
WhoTheHell 2010.09.03 00:06:17
@rekszem: Utolsó hozzászólásom lesz mivel már szerintem minden leírtam ami eszembe jutott.
Az, hogy ki mire költi a pénzét elég magán ügy. Lehet az autósok mazochisták. Drágán szenvednek. Szerintem a BKV utazók is mazochisták. Büdösben, mocsokban, olykor hidegben, olykor melegben szenvednek drága pénzért. A biciklisek is mazochisták mert hol melegben hol hidegben és esőben az életükkel játszanak az úton. Szívják a benzingőzt. Szóval kinek mi a mániája és az igénye.
A tiszta víz fogyasztás nincs kihatással az Afrikai ivóvíz ellátásra. Ilyet nem is írtam. Viszont a föld erőforrásait pazarlod feleslegesen ezzel is meg, hogy feleslegesen sokat fogyasztasz és, hogy úgy élsz ahogy. Én is.
írtam, hogy meggyőződik az autós, hogy nem okoz kárt. Mégsem teheti meg, hogy átmegy a piroson. Az meg, hogy a bringás mikor mit ad meg inkább hagyjuk. Ezt valószínű máshogy látjuk. Pl mikor a bringás a járdán elüti a páromat akkor mi van? Vagy amikor átmegy a piroson kereszteződésben mikor nekem már zöld van és majdnem elütöm. De vannak rendes bringások is. Illetve ott is emberek halnak meg ha a bringás benézi és elütöm mikor szabálytalan. A zebrán meg tényleg a gyalogosnak van elsőbbsége és tényleg nem adják meg az autósok ami bunkóság és veszélyes. De büntethető csak nem büntetik.

Hát ennyi volt. Jó éjt. Biztonságos közlekedést.
WhoTheHell 2010.09.03 00:20:28
@otapi: Na ezzel most felhúztál. Mert az ilyenek a legveszélyesebbek.
Olvasd el a következőt a KRESZ-ből. Igen a KRESZ-ből.
"(7) A kijelölt gyalogosátkelőhelyen áthaladó gyalogosnak a járművekkel szemben elsőbbsége van."
melyből a lényeg csak neked csak most, hogy a GYALOGOSNAK van elsőbbsége nem a biciklisnek meg a robogósnak. Ja és a neve is "GYALOGOS ÁTKELŐHELY" nem biciklis hivatalosan ugye. Csak ez már gondolkodást igényel. De ha nekem nem hiszel olvasd el a lenti cikket, ebből talán megérted miért is VESZÉLYES ez ha már senki nem mondta el eddig. www.delmagyar.hu/szeged_hirek/mit_dudalsz_ocsem_itt_zebra_van/2168695/
"– A kijelölt gyalogos-átkelőhelyen csak akkor van elsőbbsége a kerékpárosnak, ha tolja a biciklijét az átkelőn. Áttekerni nem lehet, ugyanis az autós sem készül arra, hogy gyors kerékpárossal találkozik, így könnyen baleset lehet a szabálytalanság vége – tudtuk meg Szenti Szabolcstól, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság főhadnagyától."

Amúgy remélem kiskorú vagy és nincs jogsid.
Elnézést mindenkitől de ezt a baromságot muszáj volt tisztázni.
WhoTheHell 2010.09.03 00:36:37
@otapi: Pont azt próbálom megvilágítani, hogy a civilizált léted már önmagában árt másoknak. Csak a mértéken van vita. Ráadásul a helyzet ugye érdekes mert eddig a "nyugatiak" életszínvonala nyomta a környezetet. Most meg a feltörekvők teszik tönkre, amikor mi már próbáljuk védeni. Nyilván nem gondolom komolyan a következőt de tulajdonképpen tizedeljük meg az emberiség létszámát mert ami a fölött van az már önmagában ártalmas a többiekre.
A többivel amit mondtál egyetértek. Tenni kell valamit. A bicikli nem az univerzális megoldás. Nyilván az se hogy a civilizációt elhagyjuk és természeti faj lesz az egész emberiség magától. Csak még nem tudjuk mit tegyünk. Addig meg itt vitatkozunk. :)
comment:com A Megasztár kifeküdt 2010.08.30 13:57:00
Úgy tűnhet, hogy az év médiaütközete nagyon hamar lezárult: az X-Faktor már az első adással fölényesen nyert a Megasztárral szemben. Persze kérdés, hogy azok, akik szombat este kíváncsiságból az RTL Klubra kapcsoltak, elégedettek voltak-e a műsorral, vagy ezen a héten inkább…..
Zoli azt figyelte meg, hogy panellakása egyik lekapcsolt radiátorán a költségmegosztó meleg időben hőleadást mér, amit aztán természetesen kiszámláznak neki: Én székesfehérvároi vagyok, egy panelházban bérelek egy lakást már sokadik éve. Ez egy "panelprogramban"…..
WhoTheHell 2010.08.05 12:49:14
@Techem Kft.: 1. "Külső hőforrás (napsütés, sütő …) esetén ugyan meleg lehet a radiátor, de nem melegebb a környezeténél, azaz nem történik regisztrálás."

2. Ebben az esetben, ha este a levegő hőmérséklete lehűl (ami sokkal gyorsabban hűl le mint a radiátorban lévő víz) akkor a radiátor melegebb lesz a környezeténél és hőt ad le, amit a készülék ténylegesen érzékel és számol.

3. "pl. ha a fűtőtestet extrém erősségű napsütés éri, és ennek következtében annak hőmérséklete meghaladja a 40°C-ot"

Nos csak én érzek itt némi ellentmondást? Tehát volt egy külső hőforrás és melegebb lett a radiátor mint a környezete.

Továbbá bár a legtöbb dologban igaza van az állítólagos Techemesnek de mi az, hogy egy radiátor amire rásüt a nap nem lehet melegebb mint a környezete? Próbált már nyári 30 fokban napra kitett fémlemezt megfogni? Biztos az is csak 30 fokos és csak valami misztikus hatásnál fogva süti meg a kezem. Nem pedig azért mert elnyeli a hullámokat és attól jól felmelegszik 80 fokra. Jó, ha közelebb megyek érzem, hogy melegebb van de nem süt meg. Ha meg megfogom hát fáj. És akkor most a 3-as pont szerint amúgy nem is delta t-t mér? Értem én miről van szó csak pontosan kéne leírni. Meg az igazat. Igen ha rásüt a nap beszívtad. Erre keresd meg az előző hozzászólásom, hogy kettős leolvasással ez megoldható.
Nem igazán sikeres a DigiTV terjeszkedése. Edit levele szerint a TvNetworktől átvett kábeleseknél hetek óta nincs semmi, nem sikerült áttenni őket a saját hálózatukra:Tudom, hogy sikeres ember nem lehetek, de hát elkövettem azt a hibát, hogy egy évvel ezelőtt leszerződtem a…..
WhoTheHell 2010.08.05 12:21:15
@Androidus: Én is elégedett vagyok a digiTv-s nettel. Olcsó és gyors.
Az igaz hogy előbb megrendeltem, járattam két-három hétig és csak utána mondtam le a kurva drága és kurva lassú T-t mert jobb félni mint ...
És arra sincs garancia, hogy ha valami elromlik akkor megcsinálják. De azért a T-ről is tudnék mesélni. Lemondtam a netet megtartottam az IP TV-t meg az IP telefont papíron. De a telefon mégse működött két hónapig utána. És ez már hírközlési dolog. Tehát szigorúak a törvények. Na mindegy. A lényeg hogy senki ne szarjon már a fogyasztóra ha igaza van. Persze ha az van.
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
WhoTheHell 2010.07.30 12:48:08
@franxepe: "pozsgayt cseszegetni meg nem is tudom mihez hasonlithato: probaltal mar ugy forditani hogy az egyik fuleden jon az angol szoveg, a masikon magadat hallod, es max 2-3 szoval lehetsz lemaradva? "

Nem mert nem is tudnék. Viszont nem is csinálom jó pénzért.
És például nem próbáltam még műteni, utassal teli utasszállítót vezetni sem. Mert azt se tudok.
A WolframAlpha messze a kedvenc keresőm. Ha az ember tudja, pontosan mit keres, a WA érteni fogja és egyből választ ad. Például a betegem test-tömeg indexét (BMI) szeretném kiszámolni. Beírom, hogy milyen magas, hány kiló és keresek. A Google ilyenkor kalkulátorok tucatjait fogja…..
WhoTheHell 2009.12.22 13:17:56
A példa tök érdekes. Köszi. És maradjon meg és fejlődjön a Wolfram.

De egyfelől az emberek 99.9%-t nem ez érdekli másfelől meg szerencsétlen netező vajon honnan tudja mi a
sz@** kell beírni, hogy ezt megkapja? Oké, hogy valaki valahol publikálja, hogy öcsém írtam egy ilyet így tudod használni de azt hogy találom meg?
Továbbá még a Wolfram Alpha is egy általa ismeretlen kifejezés esetén a Googlere(Yahoo-Bing) irányít.
Nem újkeletű dolog ez, a Dr. House címszereplője már évekkel ezelőtt, ha jól emlékszem, a második évad végefelé kezdett el először arra panaszkodni óvatosan, hogy a töke tele van a bottal és a megjátszott sántítással, és viccesen azt nyilatkozta, hogy veszélyességi…..
Ernőnek elveszett a telefonja, talán ellopták. Mivel nem akarta, hogy a becstelen megtaláló használhassa a készüléket, ki akarta tiltatni a telefont a mobilhálózatokból. A Pannonnál és a T-comnál simán ment minden, a Vodafone azonban megmakacsolta magát, így a feltételezett tolvaj…..
WhoTheHell 2009.06.05 15:21:48
Ugyan ez történ velem is. A T és a PGSM simán letiltotta az IMEI-t. A voda meg azt mondta hogy csak akkor ha náluk vettem a telefont és van szerződésem velük. Ezt én "törvénytelennek" értékeltem de leszartam mert lásd hármas pont lejjebb.

@metal: Egyfelől ha garancia jegy alapján le is tiltják azért az adataidat felveszik. Tehát nem olyan jó poén ezzel szórakozni mert megütheted a bokád.
Kettő: szerinted ki fog a te telefonod után nyomozni a hálózatban ha használják? Ha legalább miniszterelnök vagy akkor esetleg. Egyébként le se szarják. Tehát NEM szabad hagyni, hogy használják igen is le kell tiltani.
Három: Aki erre szakosodik SAJNOS semeddig nem tart neki az imei-t átírni és akkor cseszheted a letiltást.
De azért hátha nem ért hozzá.
Amúgy a telefon imei-je benne van a telefonban egy matricán. Ha ez nincs vagy nem egyezik azzal amit a telefon szoftvere mond akkor nagy eséllyel lopott a telefonod. Ha elkapnak vele - kicsi az esélye - akkor járhatsz bíróságra, hogy hol szerezted ...
András a rég kihalt magyar felfedezők és kalandorok nyomába lépett, amikor egy érintetlen, zabolátlan vidéken, a budapesti XIII. kerületben új hegységet fedezett fel. Egészen friss hegységet. Az új Jelky András kalandjai a motoros- és autósgyilkos vízválasztón lent olvashatók:…..
WhoTheHell 2009.05.25 11:52:47
@C._de_Berzsián: Igen. Kb. DE EZ EGY PILLANATIG SEM MENTI ŐKET! Csak már többször láttam, hogy a simára tömött kátyú egy két hét után "beszakadt" a domb meg kisimult. Nem azt mondom, hogy ez a követendő csak így egyszerűbb nekik. Duplán elrontják és majd jó lesz. Egy ideig, mert ahogy írtam mivel nincs rendesen megcsinálva hamar tönkremegy és egyre nagyobb lesz a lyuk.
autózz! Jogsit a bringásoknak! 2009.05.14 10:05:00
Sitti kerékpárosként gyakran autóba pattan, és szomorú tapasztalatairól számol be nekünk, melyeket négy keréken közlekedve élt át. Ti mit gondoltok, hogyan lehetne megreformálni a kerékpárral közlekedők hozzáállását? Talán ők is szerezzenek valamiféle jogosítványt? Nem…..
WhoTheHell 2009.05.14 13:15:17
Szerintem is kéne nekik valami vizsga az alapokról.
Amikor én általános iskolás voltam - 1983-tól 8 évig ;) - akkor volt kresz oktatás. Sőt volt kresz park is a suliba. Oda kimentünk biciklivel/gyalog és elmagyarázták, hogy s mint. Amelyik suliban nem volt kresz park az kiment a közös kresz parkba. (A közös kresz park rendszerváltás után megszűnt és valamiért az iskolai helyén is csak a beton van. Drága a sávokat felfesteni meg a táblákat 10 évent kicserélni.) Szóval alapok megvoltak.
A mai napig van a városligetbe kressz park. Ki kell menni a gyerekkel néha és elmagyarázni neki, hogy a fehér szaggatott vonal nem arra van, hogy ott szlalomozzon és a folytonos nem arra, hogy azon kell egyenesen menni az útörő próbán. A körforgalom sem csak arrajó, hogy ha elég sokszor mész körbe elszédülsz. A "macisajt" pedig nem csak egy étel hanem az elsőbbséget szabályozó tábla köznapi neve ami azt jelenti, hogy ... . Lehet így még élvezni is fogja a gyerek.
Ami viszont probléma a felelősségre vonás. Itt mindenki a rendőröket cseszteti e miatt. Én se szeretem őket de szerinted egy rendőr, hogy kap el egy biciklist? Max biciklis rendőr de olyan meg nem tudom mennyi van itthon. Mert ugye AZONOSÍTÓ nincs a biciklisen. Tehát vagy elkapja a rendőr vagy bukta. Egy autóst - főleg az objektív felelőségg óta - rendszám alapján lehet szívatni. De biciklist mi alapján. Vázszám?
Azt hiszem mivel a kerékpározás elterjedőben van és mivel kultúra nincs hozzá sem autós sem kerékpáros oldalról tényleg el kellene kezdeni dolgozni rajta valakiknek.