Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orion66

0 bejegyzést írt és 519 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második sor szenzációs teljesítményével nyerte meg a Sapa Fehérvár AV19 az október legfontosabb meccsét Jesenicében. Kézenfekvő: a két szlovén csapat a közvetlen ellenfelünk az EBEL-rájátszásért folytatott küzdelemben: az Olimpiját vasárnap legyőztük hazai jégen, ma az…..
orion66 2010.10.30 09:29:35
A Fehérvár-farm hazai jégen másodjára is legyőzte a Steauát, izgalmas volt, az utolsó gól másodpercekkel a vége előtt született, 6-4. A Miskolc–Ferencváros összecsapás ennél is szorosabban alakult, a hazaiak elmentek kettővel, a vendégek egyenlítettek, utána senki sem…..
"Egyelőre fogalmam sincs, hol folytatom pályafutásomat" – mondta blogunknak a válogatott kerettag csatár. Eric Johansson érkezésével egyértelművé vált, egy hokisnak távoznia kell a Fehérvár EBEL-keretéből. Csütörtökön derült fény a vezetés döntésére.…..
Esélye sem volt a Sapa Fehérvár AV19-nek Zágrábban, a hazaiak az első és a második harmadban három-három gólt szereztek, a harmadikban pihentek, 6-0. Eredmények még: Olimpija–Salzburg 4-3, Graz–Villach 3-4, Klagenfurt–Linz 6-1, Jesenice–Vienna 4-2...
orion66 2010.10.23 09:15:58
@Jégkorong: Pék, Ancsin? :D
Mindkét Mol ligás csapatunk ellenfele igazolta az előzetes várakozásokat a Kontinentális Kupában. A pénteki első mérkőzésen az utóbbi időben nem túl meggyőző Dab próbált meg ellenállni a Szariarka Karagandának. Az első 10 percet követően a kazahok más sebességfokozatba…..
A HSC Csíkszereda kapta a könnyebb feladatot a két Mol ligás csapat közül ma este. A székelyekre a szlovénok rendszeres kupaindulója, a Stavbar Maribor vár. Bár a rendezőnél sok változás történt, a szlovén jégkorongot ismerve nem szabad őket lebecsülni. A tavalyi év jól…..
A Sapa Fehérvár AV19 csapata az alábbi közleményt juttatta el blogunkhoz: "A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának vezetése a mai nappal felmentette vezetőedzői feladatai alól Ulf Weinstockot. A csapat az első tizenkét mérkőzésen, különösen a hazai összecsapásokon, nem a…..
Nem kapott szerződést Finnországban Nagy Gergő. A Fehérvár tehetséges csatára  egyhetes próbajátékon volt a hokiország másodosztályú csapatánál. A LeKi menedzsere szerint Nagy jó játékos, megállná a helyét a Mestisben, de olyan légiósra volt szükségük, aki sokkal…..
A várakozásnak megfelelően a magyar jégkorong-szövetség elnöksége egy évvel meghosszabbította a felnőtt válogatott élén az amerikai edző mandátumát. A juniorválogatottat a Miskolci Jegesmedvék vezetőedzője, Bob Dever irányítja. Az U18-as és az U16-os szakmai stáb…..
orion66 2010.07.19 16:42:29
@durex26: A svédek, oroszok, finnek, tótok sem tudtak szerintem korábban elképzelni velünk meccset, és mégis eljöttek. Oroszok ugye Svájcban, nem itthon.
Ha már a második számú csapatukat tudnánk elcsábítani, az is sokat számítana. Legalább a hazai bajnokságban játszók jöhetnének. Nem NHL és KHL játékosokra gondoltam én sem.
A 2011-es ázsiai téli játékokra megújul a világ egyik leghíresebb jégpályája, az Almatitól 15 kilométerre a Tiensan hegység egy szűk völgyében található Medeo. A legendás pálya ezúttal a játékokon először szereplő bandy helyszíne lesz. A Matthews Aréna után ismét…..
Mint a hivatalos honlap cikkéből kiderül, az Orangeways lesz az FTC jégkorongozóinak főszponzora. Ennek megfelelően a következő szezonban narancssárga fejvédőben játszik a csapat. Három terv máris készült, amelyek közül a szurkolók választhatják ki a véglegest itt. Fontos…..
Mihály Árpáddal létrejött a megállapodás, a kiváló játékos a 2010/2011-es szezonban is csapatunkat erősíti, adta hírül a Sapa Fehérvár AV19 hivatalos honlapja. A támadó az előző EBEL-idényben 59 mérkőzésen 58 pontot szerzett, ő lett a házi pontkirály. A szélsővel…..
Először az a legfontosabb, hogy a jégkorong a kiemelt sportágak között legyen, mondta videósainknak Németh Miklós, a jégkorongszövetség pénteken megválasztott új elnöke. Az alábbiakban elődje, a tiszteletbeli elnökké választott Studniczky Ferenc is nyilatkozik. ..
Őze István klubelnök ígéretének megfelelően pénteken megalakult az UTE új szakosztályvezetése, tájékoztat a csapat hivatalos honlapja. A négyfős vezérkar három veteránja mellett Zsigmond Barna jelenti az újdonságot, ő lett a szakosztályvezető. A szakosztály elnökével, Joós…..
Az elmúlt napok során felhalmozódtak a szolgálati jellegű közleményeink, úgy döntöttük egy posztba gyűjtjük a jégkorongsport szempontjából talán kevésbé, de a közösséget tekintve annál inkább fontos információkat. Buliról, autóversenyzésről, jótékonykodásról és…..
Vasárnap délelőtt a magyar bajnoki sorozatok közül legutolsóként a NAJB is győztest hirdet. 10 órakor kezdődik Pesterzsébeten a Nemzeti Amatőr Jégkorong Bajnokság nagydöntője, melyen a csapatok az 1-8. helyezésekért küzdenek meg. Az Alapszakasz után a két csoport legjobb 4-4…..
Matej Hocevar, Marjan Manfreda és Blaz Gregorc már nem tagja a szlovén keretnek. A szelekcióban jelenleg 21 mezőnyjátékos neve található. Ha az olasz bajnoki döntő ma véget ér, tehát nyer az Asiago, akkor Ziga Pavlint nevezik a világbajnokságra, ha tovább tart a csata, akkor ő esik…..
Mindjárt kezdődik a playoff a világ legerősebb bajnokságában, az alapszakasz felét már összefoglaltuk, holnap ezt tesszük a másikkal is. Hogy addig se unatkozzanak, amíg ismét élesbe fordulnak a dolgok a tengerentúlon, megmutatunk egy szubjektív top 10-et. ..
orion66 2010.04.14 19:05:57
Nekem régebben ez tetszett nagyon:

www.youtube.com/watch?v=_VcAKESMi_E

Ezek közül meg azért Pavel Datsyuk gólja, mert ő még keményen meg is küzdött a korongért, elvette és nagyon szépen lőtte be.

Hossa baseballos gólja szabályos amúgy?

Egy ötlet: jó lenne ilyen összeállítást látni a MOL liga legszebb góljairól is.
Sőt, meg is lehetne szavaztatni a kedves olvasókat! :)
A spanyol válogatott két hatalmas lépést tett a divízió 1 felé a mexikói D2-es tornán. Mint arról már beszámoltunk, első nekifutásra alaposan elverték a tavaly eggyel fentebbről kiesett ausztrálokat, majd másodjára a belgákat sem kímélték. A 6-1-es siker azt jelenti, hogy két…..
orion66 2010.04.13 22:39:25
"Nagyon élvezem ezt a munkát. Eddig is maximálisan hittem csapattársaimnak, barátaimnak, akik azt mondták, hogy Ted Satorral nagyon jó dolgozni, és néhány nap alapján én is így érzem." Az előző évhez hasonlóan ismét megbeszéltük Ladányi Balázzsal, hogy rendszeresen…..
orion66 2010.04.06 13:53:09
A jövőben más városokból is várunk magas szinten jégkorongozni és tanulni igyekvő fiatalokat – mondta blogunknak Ocskay Gábor Fehérvár-főnök az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia létrehozásáról szóló bejelentés után. "Régebben voltak hasonló álmaim, de…..
orion66 2010.03.29 22:20:48
www.telesport.hu/

Jobb oldalt: # TeleSport, 2010. március 29. 20:00

1.05-től kezdődik a beszámoló az Akadémiáról.

Erről még részletek:
www.origo.hu/sport/jegkorong/20100329-jegkorong-akademia-indul-szekesfehervaron-kercso-aroad-vezetesevel.html
Jégkorong Jarmo Tolvanen távozik 2010.03.27 11:44:00
Távozik a magyar bajnok Sapa Fehérvár AV19-től Jarmo Tolvanen vezetőedző – derül ki a Fejér Megyei Hírlap cikkéből. A finn mester, akinek irányítása mellett Palkovicsék először jutottak be az EBEL rájátszásába, a pénteki szezonzáró csapatebéden búcsúzott el a…..
Egyformán egyéves, 2011. március 17-ig szóló eltiltással sújtotta az MJSZ fegyelmi bizottsága a doppingvétségen ért Erdélyi Pétert és Hetler Ádámot, adta hírül az MTI. A még nem jogerős ítélet ellen a dunaújvárosi Erdélyi és az exújpesti  Hetler is fellebbez. A két…..
orion66 2010.03.24 13:04:26
@freddyD: Rafajt is kivágták? Én nemrég Kiricsenkot hallottam, hogy elküldték.

Nem tudom, hogy mi lesz Újpesten ezek után.
Szerintem töröljük el a légióskorlátozást és vegyen az Újpest még 10 szlovák légióst. :)
orion66 2010.03.24 13:17:32
@tiriakos: Ez is jó megoldás lett volna.