Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barolo4

0 bejegyzést írt és 1126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sassuolo középpályása, Manuel Locatelli iránt komoly érdeklődés mutatkozik, az olasz bajnokság egyik legkeresettebb futballistája lehet nyáron, mivel a lapok a Juventus, a PSG, a Manchester City, a Chelsea, a Real Madrid és a Sahtar Doneck érdeklődéséről írnak. A Milan nevelése a Sassuolo mezében…..
Barolo4 2021.06.02 23:23:28
@JeetTrader: nekem is eszembe jutott ez az EB-ről való szemezgetés....bár azért sokszor van olyan, hogy valakinek van egy nagyon jó világversenye, utána meg megint nem sok.... talán az előző vb-n volt az az orosz srác, mindenki őt akarta, most meg azt sem tudom, hol nyomja. Forza Juventus!
Ahogyan az már borítékolható volt, a Juventus ma hivatalosan is menesztette a csapattal nem túl sikeres szezont záró Andrea Pirlót, aki a közösségi médián keresztül vallott az izgalmakkal, örömökkel és csalódásokkal teli tapasztalatról. "Az első szezonom edzőként a végéhez ért. A szezon egyszerre…..
Barolo4 2021.05.28 14:53:34
@sleepy8: ezzel szerintem sokan így lettünk volna..... de nem is elsősorban az eredmények miatt kell mennie, hanem azért mert gyakorlatilag semmi előrelépés nem történt csapat szinten, gyakorlatilag koncepció nélkül játszottunk végig, ami néha bejött, de legtöbbször inkább nem sajnos. Forza Juventus!
A Juventus a bajnokság utolsó fordulójában megcsípte az utolsó BL-helyet, így kicsit stabilabbnak tűnik az Öreg Hölgy helyzete, ám ettől függetlenül számos bizonytalansági tényező megmaradt. Ezek közül egyiket Cristiano Ronaldo jövője jelenti. A játékos a minap Instagramon üzent követőinek, az…..
Barolo4 2021.05.25 11:02:16
@steven.h: +1
Ha Donna érkezik, az nagyon meg fogja osztani a szurkolókat...
Egyik oldalon szemtelenül fiatal, olasz, tehetséges vs pénzéhes, potyakirály... én sem tudom eldönteni, hogy melyik fele húzok.... A dagi ügynök király miatt nem tudok maradéktalanul örülni (főleg, hogy 3 év múlva újra lehet majd alkudozni), de valamiért azt gondolom, hogy jól fog elsülni a dolog. Forza Juventus!
A Juventus kupagyőzelemmel hangolódott a bajnokság záró fordulójára, s a zebramezesek csapatkapitánya, Giorgio Chiellini arról beszélt, hogy a csapat ezúttal úgy lépett pályára, hogy inkább az ellenfél számított esélyesnek a trófea elhódítására. A mérkőzés azért is különleges volt, mert ugyan csak…..
A Szuperkupa után a Juventus megszerezheti a szezon utolsó trófeáját, hiszen szerda este az Atalanta ellen lép pályára az Olasz Kupa fináléjában, melynek a Mapei Stadium ad majd otthont. A Juventus huszadik alkalommal jutott el az Olasz Kupa döntőjéig, s mindeddig 13-szer győztesként, a trófeával…..
A Juventus igazi hatpontos mérkőzésre készülődik, azonban a korábbi években megszokottaktól eltérően, ezúttal már nem a bajnoki cím megszerzése a tét, hanem az, hogy a zebramezes csapat biztosítsa helyét a bajnokság legjobb négy együttese között, s így a Bajnokok Ligája következő kiírásának…..
Barolo4 2021.05.09 23:03:09
@Type-R: Reménykedjünk, hogy annyira nem lesz durva....
Maga a brand szerintem még egy gyenge szezon után nem veszít annyit az értékéből, hogy ne lehetne egy közepes befektetéssel jövőre újra harcba lenni..... meglátjuk, hogy a tulajdonosok mennyire vannak legatyásodva....
Minden esetre ez+a diplomáciai kavarás együtt nagyon erős negatív hatás együtt. Forza Juventus!
Barolo4 2021.05.09 23:25:57
@Del Butus: Ebben nem értünk egyet és remélem, hogy nem lesz igazad (egyáltalán nem látunk bele a részletekbe). Bl nélkül is lesz normális edzőnk, és a játékosoknál sem ez lesz a fő gond.... nyilván nem Messi vagy Leva fog érkezni, de egy Aouar szintű játékos elé letesznek egy normális tervet, edzővel, akkor nem hiszem, hogy az egy év bl nélküliség miatt nem fog érkezni, egy ilyen zaklatott időben....
Érdemes megnézni ilyen szempontból pl. angliát, ahol mindig kimarad néhány tp csapat a bl-ből, még is tudnak komoly játékosokat is igazolni (lásd Mu). A Juventus egy top brand, ha a tulajdonosok vagyon nincs valamiért extra lejtmenetbe, akkor egy ilyen 'botlás' nem rombolhat le 9 év építkezést, max lelassít dolgokat.... Nyilván hiányozni fog a bl pénz és az ezzel járó presztízs, és jöhet akár világvége is a csapatnál, én még is azt gondolom, hogy egy 2-3 éves vissza erősödés lesz, jó edzővel és néhány új jó játékossal már jövőre is. Forza Juventus!
Az elmúlt napok pletykái merőben új forgatókönyvet vázoltak fel, amely szerint mégsem az olasz sajtóban szinte biztos érkezőnek elkönyvelt Massimiliano Allegri váltja majd Andrea Pirlót a Juventus kispadján, mert a szakember a Real Madridhoz tart. Amennyiben valóban így alakul, az egyben azt…..
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint csupán öt olyan játékos van a Juventus keretében, akiket a klub érinthetetlennek tekint, s mindenképpen megtart, azonban az utóbbi időben többször bírált Cristiano Ronaldo nincsen közöttük. A zebramezeseknek újra kell gondolniuk a jövőt, hiszen új…..
Barolo4 2021.03.23 22:25:32
@Lanzafame: +1
Nálam ez a lista kb. rendben van. Chiesa kapja meg esetleg a 10-est, De Ligt pedig a csk szalagot. Kulu idén nem ment nagyot egyáltalán, de ő bőven megérdemel még egy évet.... nyilván még min másik 6-8 játékos is maradni fog, mert mindenkit nem lehet lecserélni, nálam Pumukli és a kapusok pl. biztosan maradnának idén, de a kp-ről is Rabiot és vagy Weston is ok, csak érkezzen eléjük 2-3 top kp, mert kezdőbe kevesek. Forza Juventus!
A La Stampa beszámolója szerint erős indulatok szabadultak el a Juventus öltözőjében, s a klub elnöke, Andrea Agnelli és a vezetőedző, Andrea Pirlo között is szóváltás alakult ki a Benevento ellen elveszített bajnoki mérkőzést követően. A torinói székhelyű napilap szerint a düh és a csalódottság…..
Barolo4 2021.03.22 22:35:12
@bartender: +1

A legnagyobb problémám nekem nem azzal van, hogy nem lesz meg a 10. (majd a 4 csillag), vagy h idő előtt kiestünk a bl-ből, hanem azzal, hogy gyakorlatilag semmilyen szinten nem sikerült előrelépni/letenni az alapokat, ezért ez az év így értékelhetetlen. Jól hangzik a fiatalítás és kell is, de Chiesan kívűl senki nem bizonyított (sőt), 2-3 ember nem kapott lehetőséget (pedig bővel belefért volna akár tegnap is), Morata teljesen elbizonytalanodott, Kulu felét sem hozza amit kellene, Demiral rejtély, Atrhurt kevésnek érezem, McKennie is visszaesett.... egyszóval senki..... Az látszik, hogy a régiek között van pár ember akire lehet még számítani (Danilo, Cuadrad) és van 4-5 akit messzire el kellene zavarni, de rengeteg változásra lenne szükség és nálam De Ligt és Chiesan kívűl jelenleg nincs fix kezdő a jövő Juventusában, ami azért nagyon ijesztő. Ha bármilyen szintem Allegriben gondolkodunk, akkor én holnap hoznám, mert nagyon nagy kockázat van az utolsó 10 meccsben, és vele egyértelműen kevesebb lenne, ha másban akkor lehet még adni Pirlonak egy normális évzárást, de bőven van benne kockázat sajna. Ronaldo nagy kérdés, de mivel egy nyár alatt nem fogunk csapatot tudni köré építeni, sok szempontból visszahúz (minden marketing előnye és példás motivációja ellenére) én eladnám. Nehéz szívvel, de Dybalát is eladnám. Bernát, Ramseyt, Bentancurt, Alexandrot és Moratát is. Ebből már lehetne hozni 4-5 top játékost (Locatelli,Pogba,Icardi, Gosens stb.) és mellé dobni azt a 3-4 ifit akit idén csak padoztattunk. Egy szóval teljes átalakításra lenne szükség, ami bl helyezéssel sem lenne könnyű, de anélkül szinte esélytelen. Forza Juventus!
A Tuttosport értesülései szerint a Juventus nem tett le arról, hogy nyáron szerződtesse a Sassuolo középpályását, Manuel Locatellit, s készen áll arra, hogy ajánlatot is tegyen, azonban a Manchester City is érdeklődik az olasz tehetség iránt. A Juventus huzamosabb ideje kiemelt figyelemmel követi…..
Nicolò Barella az idei szezonban Olaszország egyik legjobb és egyben legígéretesebb középpályásává emelkedett, és természetesen a Juventus is felfigyelt a játékos teljesítményére. A bianconero csapat nem először merül fel a versenytársak legjobbjai kapcsán, és most állítólag a fiatal középpályás…..
Barolo4 2021.02.12 11:32:41
@Pavel1988: teljesen igazad van, egy dologban tévedsz.... a Juventusnál nincs erősebb csapat! :)
Nyilván viccelek és értem, hogy mire gondolsz.
Ha Barella tényleg ekkora nagy interista, akkor rohadjon meg ott ahol van....
Nekem személy szerint inkább Hakimi leigazolása tetszene, mert akkor Danilko mehetne végleg középhátvédnek, és Hakimi pedig jó sokáig megoldaná a jobb oldalt. Forza Juventus!
A Juventus 0-0-ra hozta a torinói visszavágót, miután Milánóban 2-1-re nyert a múlt héten, Antonio Conte pedig ismét elmondhatta, hogy a teljesítménnyel elégedett lehet, de az eredménnyel nem. „Úgy gondolom, hogy jobban ki kellett volna használnunk a lehetőségeket, amiket kialakítottunk, és kár…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus nyáron kísérletet tesz majd az AS Roma ifjú csillaga, Nicolò Zaniolo megszerzésére. A 21 esztendős játékos pályafutását súlyos sérülések hátráltatják, előbb januárban a bal, majd szeptemberben jobb lábában szenvedett keresztszalag-szakadást, s így még…..
Robert Pires nemrégiben a TuttoJuve munkatársának nyilatkozott, és elmondta, hogy véleménye szerint Aaron Ramsey vissza fog térni az Arsenalhoz, azonban még pár évig a Juventusnál marad annak ellenére, hogy eddig nem sikerült kulcsjátékossá válnia. A 30 éves Aaron Ramsey 2019 nyarán hagyta el a…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus sikeredzője, Massimiliano Allegri előszerződést kötött az AS Romával, s a következő szezonban átveszi a fővárosi csapat kispadját a jelenlegi mestertől, Paulo Fonsecától. A Radio Radio és a Calciomercato egyaránt arról számol be, hogy a zebramezesekkel…..
Graziano Pellè számos ajánlatnak örvendhet, hiszen megkereste őt a Juventus és az Inter, valamint a Premier League-ből és az Egyesült Arab Emírségekből is érdeklődnek iránta, ő pedig ezen a héten dönteni szeretne.  A 35 éves csatár szabadon igazolható, és a Football Italia úgy értesült, hogy a…..
Az AC Milan egykori vezetője, Adriano Galliani nemrégiben régi, közel tízéves témákról beszélt egy olasz lap megkeresésére, és elmondása szerint a rossonero csapat talán nem lett volna kénytelen eladni Zlatan Ibrahimović és Thiago Silva játékjogát 2012-ben, ha a bírók megadják Sulley Muntari gólját,…..
A Palermo egykori elnöke, Maurizio Zamparini úgy véli, a formáját egyelőre reménytelenül keresgélő Paulo Dybalának el kellene hagynia a Juventust, hogy egy a játékstílusának jobban megfelelő csapatnál csillanthassa meg valódi tudását. "Még mindig meg vagyok győződve róla, hogy Paulo egy bajnok és…..
Barolo4 2020.11.11 23:46:12
@Sunny21: +1
Ronaldot becsülöm, tisztelem, de én is inkább őt engedném el nyáron.
Forza Juventus!
A Juventus győzelemmel kezdte az idei Bajnokok Ligája-szezont, s a csoport második játéknapján egy igazi rangadóval folytatja, hiszen szerda este az FC Barcelona látogat Torinóba. Andrea Pirlo keretéből sérülés miatt bizonyosan hiányzik majd Alex Sandro, Giorgio Chiellini és Matthijs de Ligt, míg…..
Barolo4 2020.10.29 00:15:33
@Rikoo: Szerintem most lépni még nagyon inkorrekt lenne Pirloval szemben (persze kérdés, miben állapodtak meg), ha mondjuk születik még pár csúnya eredmény (pl. jövő héten Budapesten, ahol alapból simán kellene nyerni), akkor már más dolog lesz....Agnelli nem hülye..... mindenki tisztában volt vele, hogy nem lesz könnyű, de ha nem látnak semmi építkezés jellegű dolgot, akkor szerintem Pirlo körül is hamar el fog fogyni a levegő.... ez azért már kőkemény biznisz.... ebben az esetben egyértelmű, hogy Allegri az első számú opció (az más kérdés persze, hogy ezzel hosszabb távon mennyire lennénk beljebb).
De ne fussunk ezzel ennyire előre...
Nekem most nagyon vegyesek az érzéseim, mert tényleg pech is volt ma és lehetett volna nagyon máshogy, de sokszor még is azt éreztem, hogy egy 60%-os Barca lefociz minket otthon, ami ezen a szinten azért megalázó. Szerintem ez elsősorban a vezetőség hibája (hol a csere balvédő, nincs 1-2 top vezér középpályásunk és igazából elől is kevesek vagyunk darabszámba, ma pl. jól jött volna cserének egy ingyen Mandzukic). Néhányan (Dybala, Kulu, Rabiot) nagyon gyengék voltak.... ha Dybala tényleg csillagászati összeget akar és cirkuszolgat, akkor inkább most adjuk el a ....be, mert ez azért nagyon kevés még a mostani fizetéséért is. Nem tudom, hogy ki h van vele, de én inkább nézek egy közepesen jó játékost csúcsra járatva, aki meghal a csapatért (Marchisio), mint egy zsenit aki minden 10. meccsen villan.
1-2 pozitívum is volt ma.... Moratanak örülök, Chiesa hajtása is becsülendő és Danilo, Demirál (a hülyeségik) is jók voltak szerintem. Bennem van remény még , a többit meglátjuk folyamatosan. Forza Juventus!
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Barolo4 2020.08.23 23:33:38
@m.martin91: Miért egy szezonjuk maradt? Sokat emlegetik, h real/barca de semmi tuti nincs vagy?
Nem szeretem a Bayernt, de bőven van mit tanulni tőlük....butál erős a keretük, fiatal és nem költenek többet mint mi... ráadásul még így is van pár idősebb vezér. Forza Juventus!
Barolo4 2020.08.24 00:05:54
@m.martin91: +1
Mondjuk jöhetne hozzánk is, ha a Reálba még sem kell :)
Mondjuk ma nem sokat csinált.... szóval inkább feltörekvő fiatalokat kellene hozni, mint 100+-os sztárokat. Forza Juventus!
Andrea Pirlo Juventusa a Dinamo Kijev elleni idegenbeli győzelemmel mutatkozott be az európai színtéren, s jövő szerdán egy igazi rangadó vár a zebramezes csapatra, hiszen az FC Barcelona látogat majd Torinóba. A nagy érdeklődést kiváltó Bajnokok Ligája-megméretés előtt azonban a Juventusnak az…..
Az olasz sajtó értesülései szerint elakadtak a tárgyalások a Juventus és Paulo Dybala között az új szerződés részleteit illetően, s a Chelsea ugrásra készen figyeli a fejleményeket. La Joya tavaly nyáron közel járt ahhoz, hogy elhagyja Torinót, s leginkább a Manchester United és a Tottenham Hotspur…..
Barolo4 2020.10.24 14:47:56
@Zolika74: Sajnos egyet értek veled.... ott van benne az X faktor és van olyan pillanat (pl. Del Pieroval való találkozása kapcsán) amikor úgy tűnik, hogy a klubhűsége is meg van, de sok apró jel mutat abba az irányba, hogy a fejéből hiányzik több dolog ahhoz, hogy extraklsszissá váljon. Ha 80-100-ért vinnék és azt be tudjuk azonnal fektetni két olyan játékosba aki hasonló szintre juthat (az egyik részemről Aouar lenne) aki könnyes szemmel de én is meglépném az eladását......pedig sokkal magasabbra is juthatna ha.... :( Forza Juventus!
A Juventus az átigazolási időszak utolsó napján kölcsönözte ki játékosát, Douglas Costát, aki három Torinóban töltött esztendőt követően tért vissza egykori csapatához, a Bayern Münchenhez, amely a Bajnokok Ligája címvédőjeként kezdte a szezont. "Nagyon boldog vagyok, hogy újra a Bayernnél…..
Barolo4 2020.10.06 14:44:51
@Leram7: +1
Szerintem ez egy winwin szituáció mindenkinek...
A Bayernben jelenleg sokkal több és jobb formában lévő szélső van.... ők megtehetik, hogy oda viszik D.C.-t egy plusz opciónak... ismerik egymást és tudják, hogy ha véletlenül éppen nem sérült akkor világklasszis játékot is tudhat...nekik a fizuját megérte a dolog (többet nyilván nem).
D.C. visszamegy a jól megszokott környezetbe, megkapja a lovét mint eddig, legalább annyi kupát nyer mint eddig és még a BL győzelem sincs nagyon messze.
Nekünk is jó, mert eladni nem tudtuk, nálunk elfogyott a türelem, számolni nehéz volt vele, kellett helyett csinálni, sok volt a fizuja és ha véletlenül jó idényt hoz, akkor jövőre még egy közepes pénzt el lehet érte majd kérni (visszaút sztem kb. így már kizárt... bár Huginál sem gondoltam volna, hogy ilyen kitérőkkel még visszatér). A valószínűbb persze az, hogy nem lesz nagy idénye, és jövőre jóval áron alul fogjuk eladni mondjuk az Evertonak. Forza Juventus!