Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bocimaster

0 bejegyzést írt és 251 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1902. Műtét az orvostanhallgatók előtt a philadelphiai Jefferson Medical College-ben..
1953. Cairo Mary, egy kaliforniai bár kidobója éppen "kikísér" egy vendéget..
1880. A British Museum munkatársai antik görög műtárgyakat gyűjtenek be Szicíliában. A Concordia-templom végül nem fért be a múzeum egyik ajtaján sem. A Temze-parti szeméttelepről olasz nacionalisták mentették meg az épületet, és kövenként, bőröndökben csempészték haza, pizzasütéshez használható…..
Ismét bebizonyosodott, hogy Orbán Viktor és köre óriási üzleti lehetőséget lát Magyarországban. A politikai hatalom képviselői és a gazdasági térnyerésben jeleskedő oligarchák kéz a kézben építik a Nemzeti Együttműködés Rendszerét, amely lassan olyan éhes szörnnyé változik, amelyik mindent elnyel,…..
  Ha tetszett a video vagy a cikk és még szeretnél hasonlókat látni, akkor támogasd munkásságomat egy feliratkozással!     Eredeti szöveg (kisebb módosításokkal):   Mélyen tisztelt lányok és srácok, üdvözöllek titeket!   Bizonyára ti is láttatok már nem is egy olyan filmet, ami felkavaró…..
Van magyarázata a medvecukor, a konzum szaloncukor, de még a Pilóta keksz nevének is. A meglepetés garantált!  ..
A zsidó otthon belső „dizánjának” fő elemei talán valóban a könyvek, azonban minden zsidó otthon jellegzetes kegytárgya az ajtófélfákra szegelt mezuza, egy tokban tartott speciális tekercs, mely a Tóra azon részleteit tartalmazza, melyben Isten a parancsolatot meghagyta. „Halljad Izrael, az…..
Bocimaster 2020.02.14 17:49:34
@Pipas: Még egy dolog, ami hátha meggyőz:
Kim Clement 2014 februárjában megjósolta Trumpról, hogy ő lesz az USA elnöke:
www.youtube.com/watch?v=eFfFtq1fljY
8 évvel korábban, minthogy Trump egyáltalán bejelentette volna, hogy indul. Igen, ma is vannak az Úrnak prófétái, csak nehéz az igazakat megtalálni, ahogy régen a bibliai időkben is volt sok hamis. Kim Clement nem sokkal Trump megválasztása után eltávozott az Úrhoz.
Bocimaster 2020.02.14 17:50:43
@Bocimaster: Javítás: 2007-ben történt a jóslat.
Bocimaster 2020.02.14 17:55:38
@Bocimaster: 2014 februárjában azt is megjósolta, hogy impeachmentet próbálnak meg ellene:
www.youtube.com/watch?v=oTxPHJr4_8E
3 évvel korábban minthogy egyáltalán megválasztották és 1.5 évvel korábban minthogy bejelentette az indulását!
A halállal, a halál utáni élettel illetve a messiási időszakról már többször írtam ebben a blogban, a héten valaki azt kérte, írjak a halottak feltámadásáról. Mi és hogyan fog történni a rabbinikus irodalom szerint. Azt sokan tudják talán, hogy a halottak feltámadásában való hit egyike a zsidó hit…..
Bocimaster 2020.01.13 20:24:39
@várom a levelet: Valójában a lelked meg sem fog halni, tehát nincs értelme végrendeletnek :). A tested fog feltámadni csak nem mindegy mikor :).
Bocimaster 2020.01.13 20:33:07
@Pipas: "Ebből logikailag következik, hogy teljesen mindegy, hogy hiszel -e istenbe, mert a fizikai törvények azokra is érvényesek, akik abban hisznek, hogy isten megmenti őket."
A jelenlegi testünkre érvényesek a fizikai törvények, de ha az meghal, akkor a lelkünk kimegy belőle és nagyon is fontos, hogy Jézus áldozatát elfogadta-e valaki vagy sem. Ha valaki nem hisz ebben és mégis bekövetkezik, akkor hiába mondja, hogy rám ez nem vonatkozik, mert nem hittem benne.
Bocimaster 2020.01.15 17:47:44
@Pipas: "Nem, nem megy ki. Elég sokat tudunk már az információról és arról, hogy hogyan viselkedik. Ha lenne valami, amibe a lelkünk ki tud menni, akkor arról tudnánk, mert abban az energiatartományban detektálni tudjuk a kölcsönhatásokat."

Nem, nem tudjuk detektálni. A "túloldal" nem fizikai világ, nem része az univerzumunknak, hogy bármit is tudnánk detektálni onnan. A lelkünk a testünkön keresztül kapcsolódik a fizikai világunkhoz. Amikor ez a kapocs megszűnik a halál pillanatában, akkor a fizikai világgal való kapcsolata is megszűnik. Sokszor ezt írják le az újraélesztettek alagút élményként, amikor hihetetlen sebességgel repülnek a fény felé, fizikai testüket itthagyva a világban.
1886. Idilli családi fotónak tűnik, nemde? A képen a többszörös gyilkos Dennis Dilda látható, akinek megengedték hogy kivégzése napjának délelőttjén még találkozhasson családjával és egy közös fotó is készülhessen. Három órával később felakasztották..
Bocimaster 2019.11.25 13:03:29
@Bosses: Én is pont erre gondoltam, hogy milyen mázlisták, hogy már 40ben véget ért nekik a háború. Pont tegnap néztem meg a Netflixen a 2. VH színesben sorozat néhány részét. Sztálingrádnál nem volt ennyire kellemes németnek lenni.
A héber naptár szerinti Chesván hónap tizenhetedik napján1 (idén ez a nap a Gergely naptár szerint November 15-re fog esni) kezdett el esni az eső, tört fel a talajvíz és nyíltak meg az ég csatornái, melyek az emberiség pusztulását okozták Noé életének 600. évében2, a héber naptár szerinti (azaz a…..
Bocimaster 2019.10.31 00:33:21
@Eugene Horse: És mi van akkor ha a teljes Biblia igaz? Számos részéről már bebizonyosodott hogy igaz, nézz csak utána.
Bocimaster 2019.11.03 22:22:39
@DirtyHarry: Csak az van szarban, aki tagadja Jézust:)
Ha csak a geopolitikai realitásokat nézzük Donald Trump amerikai elnök március 25-i döntése ésszerű, miszerint elismeri Izrael szuverenitását a Szíriától 1967-ben elhódított Golán-fennsík felett. Azonban a döntés nem csak az Egyesült Államok korábbi álláspontjával megy szembe, hanem ENSZ határozatot…..
Karácsonyi gyilkosságok Negyvennégy évvel ezelőtt sokféleképpen készültek a karácsonyra a kőbányai fiatalok. Voltak közöttük, akik rablással kívánták előteremteni az ünnepre s az ajándékra valót. Ebbe pedig belehalt két nyolcvanas éveiben járó hölgy az Üllői úton. De nemcsak a karácsonyi készülődés…..
Az emberi gének egy kicsiny hányada nem a sejtmagban, hanem a sejtek energia előállításáért és annak raktározásáért felelős mitokondriumokban található. Ezt a DNS-t csak anyai ágon örökölhetjük. Őseink összes generációjában tehát csak egyetlen nő volt, akitől a mitokondriális géneket…..
Bocimaster 2018.12.21 19:08:36
Rengeteg tudományos tény le van írva a Bibliában amiről később kiderült hogy igaz. Nem csak az emberből volt egy-egy, hanem az állatokból is:
www.techtimes.com/articles/228798/20180530/massive-genetic-study-reveals-90-percent-of-earth-s-animals-appeared-at-the-same-time.htm
Néhányan valamiért annyira írtóznak attól, hogy Isten teremtett mindent, hogy inkább mindenféle marhaságokban hiszen. Pl a "semmi" felrobbant és tökéletesen beállított törvények és állandók segítségével létrehozta az univerzumot. De persze sokaknak kényelmesebb ebben hinni.
Talán minden ember egyenlőnek született, azonban nem minden borzasztó repülőutas egyformán borzasztó...
Bocimaster 2018.12.05 23:26:37
@Bocimaster: 2-3 órás úton nem alszom, tehát a széket sem fogom hátradönteni.
Bocimaster 2018.12.06 09:38:41
@juletræ: www.telegraph.co.uk/travel/comment/debate-is-it-rude-to-recline-plane-seat/
"It's my right to recline my plane seat, and I refuse to be told otherwise"
Bocimaster 2018.12.06 09:42:02
@juletræ:
thepointsguy.com/guide/jetiquette-reclining-airplane-seat/
"Despite the vehement civilian complaints, all flight attendants agree that seat reclining is not just the privilege, but the right of every passenger whose seat leans back; "
Kutatók megcáfolták azt a közkeletű vélekedést, hogy jobb minél korábban megismertetni a gyermekkel az alkoholt, mert így elveszíti az újdonság varázsát, és később sem szokik rá. A valóság ezzel szemben pont az ellenkezője: azok, akik már gyerekkorukban ittak alkoholt, nagyobb eséllyel fognak…..
Mikor 14 éves voltam, eldöntöttem, hogy csak a feleségemet akarom megcsókolni. Igen, én mindig is olyan igazi romantikus alkat voltam, aki annyira előzékeny, hogy olyan nincs, hogy egy nő ne előtte menjen ki az ajtón. Az az igazán romantikus, ha ott az „oltárnál” csattan el az…..
Bocimaster 2018.11.11 16:57:08
@TanNé: Az emberiség sok hamis istent "teremtett", akik nem léteznek. De a világegyetem teremtője egy Isten, aki által minden lett.
"Ézsa. 29,16 Mily együgyűek vagytok! Avagy a fazekas olyan, mint az agyag, hogy így szóljon a csinálmány csinálójának: Nem csinált engem! és az alkotmány ezt mondja alkotójának: Értelmetlen!"
Jóval magasabb adagárakra számítottam! Több nemzeti ételünk hiába elképesztően finom, mégis olcsó. Jó, persze sokat főzünk otthon, mégis megleptek a pár száz forintos adagárak. Íme 18 alapételünk önköltsége, recepttel együtt. ..
Az emberiség története során rengeteg monumentális és lenyűgöző építmény készült, melyek egy része a mai napig is fennmaradt. Ilyenek az egyiptomi piramisok, a kínai nagy fal és például a Húsvét szigeten található óriási szobrok is. Kiemelkedik azonban a különleges építmények sorából a legrégebbi:…..
A trombózis vezető halálok Magyarországon. Részben azért is, mert a jódoktorok elképesztő módon benézik néha a tüneteket. És mert NINCS ELÉG ÉRSEBÉSZ (sem) az ellátórendszerben… Összeszedtem az elmúlt hetekben szerzett tapasztalataimat, miként előzheted meg ezt az alattomos gyilkost, illetve hogyan…..