Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csacsalo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet fanyalogni, egyrészt-másrészt szöveget nyomni, de a szombati DK-kampánynyitó megmutatta, hogy ellenfeleinek miért nem sikerül Gyurcsány Ferencet eltüntetni. Egyetlen ellenzéki párt sem tudna ma a DK-n kívül sportcsarnokot megtölteni. Nekik ez is sikerült, és az üzeneteik is világosak és…..
Feladta a Párbeszéd: nem küzdenek tovább, hogy demokratikus előválasztás döntsön az ellenzéki oldalon Orbán Viktor kihívójáról. A baloldali kispárt az elmúlt fél évét erre a koncepcióra tette rá, Szabó Tímea nem is tudta leplezni a csalódottságát: leginkább Botka Lászlót és az MSZP-t hibáztatta,…..
csacsalo 2017.02.19 23:45:29
@Ferenc Szikszai: Gyurcsány öszödi beszéde ébresztő volt a párttársainak! Nem leváltani kellett volna, hanem mögé állni! Abban tévedett, hogy több erkölcsiséget feltételezett a közvetlen környezetéről. Akkor derült ki,hogy az mszp alkalmatlan a megtisztulásra. Alkalmatlan arra, hogy nyílt, tisztességes, korrupciómentes baloldali párttá váljon.
Gyurcsányra igaz az a fohász, hogy "Istenem szabadíts meg barátaimtól! Ellenségeimmel magam is elbánok majd." Nos azokat a "barátokat" azóta is a bosszúvágy fűti!
Magyarország az a hely, ahol a legnagyobbakat megpróbálják tönkre tenni, kiátkozni. Legalábbis erre utal, hogy volt itt nemzet-, vallás- és magyargyalázó Ady Endre, József Attila, Szerb Antal, Kertész Imre és Esterházy Péter egyaránt. Komplett autópályákat ugyanis el lehet lopni, Rogán Antalként…..
csacsalo 2017.01.27 23:32:07
1919. március 21-én a magyar történelem talán leghíresebb politikai plakátja, a Mindenkihez! ragasz lepte el a várost a Magyarország jobban teljesít plakátok helyett, tudatva, hogy az „összeomlás anarchiájának” küszöbén „Magyarország proletársága a mai nappal kezébe vesz minden hatalmat”...