Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anikó152

0 bejegyzést írt és 1142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balaton Apák Napja 2008.03.15 18:08:00
Míg az édesanyák ünnepének hosszú múltra visszatekintö nemzetközi hagyománya van, addig az apák viszonylag kevés megbecsülésben, társadalmi szintü elismerésben részesülnek. Amerikában ezt már felismerték és létrehozták az Apák Napját, sajnos kevesen tudják és még…..
A mai nap érkezett e-mailen képekkel a Lábatlani Nagycsaládosok Egyesületétől az alábbi élménybeszámoló: Idei nyarunk a Balaton Aranykora Alapítvány sikeresen elnyert pályázatán tartalmas élményekben gazdag volt. Hét nagycsaládos családunk utazott el egy hétre, a Balaton…..
 Jutka sokat kommentelt, ezért alapítványi támogatással eljutott a Balatonra, de levele és fotói szerint olyan állapotú szállást kapott, ahol nem szívesen töltött volna el a gyerekekkel egy éjszakát sem. A reklamációra válaszul megkapta, hogy akkor nem is igazi rászoruló…..
Jutka története az ingyen kapott, ám számára nem megfelelő szállásról elég vegyes fogadtatásra talált. Megkereste a Homárt az alaptvány elnöke is, és elküldte a Jutkáék helyére érkező család blogjukba kommentelt élménybeszámolóját. Alant a levele és újabb benyomások a…..
anikó152 2008.08.25 11:21:44
ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK
2008.08.25. 08:35 blogbalaton
Kedves nyaralók!

A Balaton Aranykora Alapítvány ingyenes üdültetés

programjában idén is több, mint 50 család vett részt,

az utolsó turnus tegnap távozott Balatonszepezdről.

A nagycsaládosoknak, rászorulóknak négy éve indított programban mintegy 200 család,

több, mint 1000 fővel vett részt. A sok gratuláció és köszönet mellett idén először

érkezett negatív visszajelzés, mely a szabad vélemény nyilvánításon túllépve sajnos egy

lejárató kampányba, és súlyos rágalomhadjáratba csapott át, ezért az alapítvány kurátorai úgy döntöttek, hogy többet nem szervezik meg az ingyenes üdültetést.

Kérjük, hogy élménybeszámolóikat, észrevételeiket tegyék közzé és ha készültek

fényképek a
balatoninyaralas@freemail.hu címre küldjék el, amennyiben szeretnék ha itt a

blogon is megjelenjen.

További sok sikert és jó egészséget kívánunk minden kedves idei és korábbi nyaralóinknak.

Üdvözlettel: Dr. Szabó Leventéné, Nagy Kornélia és Bánki Károly

a Balaton Aranykora Alapítvány kuratóriuma
sajnos az ózdi némberjutka miatt szertefoszlott sok száz család egyetlen esélye a balatoni nyaralásról!Felháboritó példátlan gaztett!Hogy számolsz el jutka a lelkiismerteddel? Még mindig lapulsz te kis p....kány! KAVARÓGÉP!ÓZD SZÉGYENE!
anikó152 2008.08.26 11:27:53
kepfeltoltes.hu/080825/K_p0084_w
ww
.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/080825/K_p0121_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/080825/K_p0104_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/080825/K_p0104_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/080825/K_p0176_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kattints a linkre vagy másold be a keresöbe! A balatonszepezdi nyaralásunk képei!Nagyon boldogok és szerencsések vagyunk ,hogy a balatonon üdülhettünk a családunkkal. Én is kommentezésem miatt kaptam a nyaralást de nekem és családomnak tökéletesen megfelelt.
Hivatalos statisztikák szerint minden ötödik magyar, azaz kétmillió honfitársunk eddig még nem élvezhette a Balaton szépségeit. Hogy mi ennek az oka? Talán elvesztette vonzerejét? De akkor miért és kinek épülnek megállás nélkül a luxus apartmanok, a négy csillagos…..
Balaton Egészségére! 2008.01.18 14:21:00
Hagyományos orvoslás vagy természetgyógyászat? BalatonA felelősen gondolkodó szülőnek manapság nehéz döntéseket kell hozni gyermeke gyógyítását illetően, különösen ilyenkor, az őszi-téli időszakban. Sokszor az anya tölti be a "házi orvos" szerepét a háziorvos…..
 Mennyiből lehet kijönni havonta? Balaton Aranykora Alapítvány A Magyar Szegénységellenes Hálózat jelentése szerint a szegénység aránya Magyarországon az összes háztartásoknál 28 százalék, az összes gyermekes háztartásoknál 41 százalék. Ez annyit jelent, hogy ezek…..
Balaton A Balaton újra mindenkié 2007.08.22 13:23:00
A Balaton Aranykora Alapítvány harmadik alkalommal szervezett nyaralást rászorulóknak, az idei évben már több, mint száz hátrányos helyzetű család élvezheti a magyar tenger szépségeit. A tó körül összesen tíz település kapcsolódott be a programba. Jelenleg a 100. család…..
anikó152 2008.04.09 18:33:58
eoldal.hu
itt lehet ingyen honlapot késziteni.
sziasztok most estem be az ajtón.de már megyek is ,mert a fiam is csinálja a honlapját,mert ezzel fog pénzt keresni. lehet rajta reklámozni.szerzödést kapott ma rá,és most telepiti a kapott reklám anyagot. késöbb irok ,hogy ha édekel valakit a hirdetéses internetes munka.de ehez saját honlapot kell üzemeltetni. tehát rajta készitsétek a honlapotokat.
Köszönöm a Balaton  Aranykora Alapítvány segítségét, hogy most már blog formájában is elérhető és még szélesebb körbe juttatja el a nagycsaládosoknakés rászorulóknak szóló ingyenes balatoni üdültetési programot. ..
Ezt a honlapot a Balaton Aranykora Alapítvány első nyaraltatott családjából Halápi Erzsébet emlékének kívánjuk felajánlani. Két évvel ezelőtt, tele optimizmussal, élete talán legszebb időszakában ismertük meg: kisbabát vártak élete párjával, első balatoni nyaralásukat…..