Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anduril

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012-ben iszlám szélsőségesek rakétatámadást hajtottak végre a líbiai amerikai konzulátus ellen, a merényletben nagykövet is életét vesztette. A tragédia hátterét vizsgáló bestsellerből Michael Bay forgatott filmet John Krasinski, James Badge Dale, Max Martini, Toby Stephens és…..
Anduril 2015.07.30 13:12:40
@cyd: SPOILER - hát ha wikipedián megnézed a 4 elhunyt amerikai állampolgár nevét, és azt összeveted az imdb-n már megtalálható karakterrel, akit játszik, akkor... khm... :)
Megvolt az Oscar, és tudjátok, hogy ez mit jelent: itt az ideje kihirdetni a szezon utolsó, egyben legnagyobb díjának jelöltjeit, melyek közül Te, kedves olvasó választhatsz majd győztest (ugye megmondtam, hogy ez a legnagyobb?). Igen, jól sejted: eljött a GOLDEN ACTION BOY ideje (a…..
A szavazás lezárult. Hamarosan eredményt hirdetünk. Miután kiosztották a GAB előszobájának is nevezett Oscar-díjakat, ideje rátérni az év legfontosabb díjára, a GOLDEN ACTION BOY-ra! Komolyra fordítva: szerkesztőségünk immáron hatodik alkalommal dugja össze kreatív buksiját…..
A legnagyobb félszem ezzel az egésszel kapcsolatban nem az, amiről már hónapok óta pusmognak (a vállalhatatlan befejezés miatti újraforgatás, köze-sincs-a-könyhöz sztori, elhalasztott bemutató), meg nem is az, amivel a trailer trailer megtekintésekor szembesültem, hanem az, hogy itt…..
Anduril 2012.11.09 15:50:52
@Vektor.: A könyv mozi formátumban megfilmesíthetetlen, mivel nincsen főszereplője (max. egy narrátora), epizódikus, amolyan TV-sorozat szerkezetű. Az olvasását követően egy "realista zombifilmet" tudtam volna elképzelni a leginkább, hiszen egyik legnagyobb érdeme éppen az, hogy milyen minden részletre kiterjedően, milyen valóságosan jeleníti megy egy lehetséges zombiapokalipszis hatását.

A trailert megnézve felmerül a kérdés, miért kellett ezt WW Z-nek elnevezni. Hacsak nem a militaris kidomborítás miatt, az tűnik közösnek egyedül eddig.

És bár igaz, hogy egy runner zombi jóval félelmetesebbnek hat első blikkre, mint egy walker, de a könyvben a walkerek és nagyon jól működtek.

A Legenda vagyok hatás sajnos nekem is beugrott, és egyelőre ez aggodalommal tölt el. Mert bár a Legenda vagyok szinte tökéletes filmélménynek indult egészen addig a pontig, amíg meg nem láttok, mik mozognak a sötétben.
comment:com A nap képe 2012.11.09 12:00:00
Játsszunk egy kicsit, tessék nekünk képaláírásokat küldeni ehhez a képhez, de gyorsan. A gyengébbek kedvéért: balra VV Éva látható, jobbra egy kissé perverz arcú ismeretlen, középen a művésznő új, szilikonnal megbolondított csöcsei.    ..
Keri Russell (JJ Abrams Felicity című sorozatának címszereplője volt) lesz az egyik főszereplője a hidegháborús-alvóügynökös The Americans című sorozatnak, amiben egy orosz pár amerikaiként éli életét, és csak arra vár, mikor lehet majd valami kárt tenni az imperializmusban. A…..
Ejnye már, szabad ilyet? Az NMHH biztos örült az egészen őszintének tűnő kifakadásnak, amiben benne volt ki tudja hány évnyi szopás a papundekli díszletek és s Sör feliratú sörök között, a kurva anyád, gondolhatta Rékasi Károly, azt a rohadt ribancot, azt, ha műr nem…..
Anduril 2012.11.09 08:50:57
@Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz_: and another grammar Nazi...
Egy két másodperces tévedésen annyira berágott a lemezlovasként dolgozó Metzker Viki, hogy ügyvédhez fordult. Történt, hogy múlt hét elején a Fókusz riportot készített VV Seherezádéról, aki szintén DJ-ként dolgozik mostanában, és az ötperces összeállításba véletlenül…..
Anduril 2012.11.07 11:07:59
@Jimbo75: hát a régi dídzsék. hatás-ellenhatás.
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..
Hollywood fura egy hely, néha az első blikkre pofonegyszerű döntések (kell nekünk olyan zombis tévésorozat, amiben hetente esznek agyvelőt premier plánban? HELLS YEAH!) is komoly fejtörést okoznak a producereknek, akik utána húznak egy olyan idiótaságot, amit meg ép ésszel nem…..
Anduril 2012.10.25 14:00:32
9gag.com/gag/5674304

... ha már 9gag és ha már Daryl van a képen :)
A Bors infói szerint kezd a Tv2-nek kicsit kényelmetlen lenni, hogy a Mokka egyik műsorvezetője egyre többször szerepel a bulvársajtóban válása örvén. Demcsák Zsuzsa legutóbb a meglepően visszafogott Hajdu Péternél járt, és beszélt magánéletéről, de csak óvatosan, az…..
Anduril 2012.10.18 13:17:13
Az év talán legmegosztóbb filmje, a Prometheus 2012. október 17-én jelenik meg itthon DVD-n, BD-n és BD3D-n. Ezek tartalmáról, specifikációiróll nálunk és a DVDExtrán olvashattok először (ez talán nem annyira meglepő, lévén mindkét oldalt én szerkesztem). Sőt, a végleges…..
aeon flux trailer: evil dead (2013) 2012.10.16 10:48:37
Néha, nagy ritkán úgy adódik, hogy az ember egy jól irányzott rúgással tökön rúgja saját elveit; ez olyankor szokott bekövetkezni, mikor a kíváncsiság, a vágy vagy a puszta mánia felülír mindent, ami szent: szóval van, aki ilyenkor felolvasást tart a Holtak könyvéből, hogy démonokat szabadítson rá a…..
Anduril 2012.10.16 13:17:41
@Drakeamarth: Már a trailerből is látszik, hogy nem feltétlen, és talán ez szándékoltan célja is lesz a készítőknek. Hiszen ilyen címmel mit is várhat az ember :)

Gore az lesz dögivel. Kiváncsi vagyok, hangulatában követni fogja-e az eredetieket.
A Modern család három szereplője így eszi a banánt. ..
Bear Grylls egészen tavalyig a Discovery egyik aranytojást tojó tyúkja volt, megmászott mindent, amit pedig kurvára nem kellett volna, és túlélte azt is, amit nem is lehet. Mindezt persze csak a kamerák előtt, nem egyszer többször felvéve, közben szállodai szobában és nem nyakig…..
Lehet, hogy novemberben minden napra (meg még egyre) jut filmbemutató - köztük egy-két nagyon várt példánnyal -, de a decemberi felhozatalra sem lehet majd panaszunk, főleg mióta tudjuk, hogy a mostanság kéz a kézben járó Parlux Entertainment és Big Bang Media három kultuszgyanús…..
Az ötödik évadát három hete kezdő Sons of Anarchy harmadik idei epizódja mérföldkő volt a sorozat történetében, és nemcsak azért, mert jóelőre lehetett tudni, hogy egy fontos szereplőt kiírnak a történetből, hanem Jax sorsának alakulása miatt is. Charlie Hunnamot a múltban…..
Nahát, ilyet sem nagyon hallottunk még, mármint azt, hogy egy valóságshow szereplő a testéből él, és azzal keresi a kenyerét, hogy húszért kúr és tízért szopik és talán még nem AIDS-es (szevasz, Laci!), de eljött ez a nap is. Döbbenten vetjük képernyőre a biteket, egy világ…..
A USA Network új sorozatában három betűtésztás kormányügynökség (FBI, DEA meg tán a Vámhivatal) egy-egy ügynöke él egy fedél alatt, fedésben persze, és két faszi - egy nő felállásban, hogy egyrészt legyen csöcs, másrészt meg feszültség a szereplők közt. A sztori sima…..
2011-ben jelentette be a History Channel, hogy a vikingekről szóló rendes drámai sorozattervvel kacérkodnak, majd idén márciusban közölték a sajtóval, hogy Michael Hirst, a Tudorok producere annyira jó forgatókönyveket szállított nekik, hogy zöld utat adtak az első évadnak. A…..