Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akarki99

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Slovensko, do toho! Magyar Pussy 2012.08.22 11:02:00
Hideg szelek fújnak Kelet-Európában: két évtizeddel a demokratikus fordulat után visszarendeződni látszik minden: erős állam, etnikai nacionalizmus, nyomuló egyházak, erős kezű cár atyuskák fiatal lányokkal packáznak. Nem vitás: Malina Hedvig és a Pussy Riot zenekar tagjai korunk…..
akarki99 2012.08.22 17:07:13
@komplikato:

Nézd, lehet (biztos) hogy az egyház alányal Putyinnak, de ezzel az "előadással" a hívőket (is) sértik. Ezért ez nekem nem elfogadható magyarázat, mint ahogy a bkv-n, vagy máv-on való rongálásban sem az aktuális hatalom elleni lázadást látom, hiába karcolja azt, hogy "geci gyurcsány, vagy orbán", hanem azt hogy szétcseszik a közöst, és ártanak vele mindenkinek.
Azt gondolom, hogy azért ott adták elő, mert erre ugranak az emberek: mert a kutyát nem érdekelné ha a nappalijukban csinálták volna, és felnyomják youtube-ra. Az, hogy közben kinek a szabadságát korlátozzák ezzel, az le van fosva.
akarki99 2012.08.22 17:56:30
@gastro, missing in action:
Fogalmam sincs az orosz büntetőjogról, meg az ítélkezési gyakorlatról, hogy ilyen esetekben mit szoktak kiszabni, így nem is tudok nyilatkozni.

@komplikato: szerintem a vallás gyakorlásának szabadságában biztosan (hisz nyilván nem tudott addig imádkozni, amíg ment az "előadás"), de abban a szabadságukban is, hogy más adja meg annak az intézménynek a minimális tiszteletet, amit ő egyházának tekint. Hülyén fogalmaztam meg, sajnos most jobban nem megy, de remélem érted mire gondolok.
"ellenben pl. az opera házi ellentüntető bér-szélsőjobbosokkal, vagy a meleg-felvonuláson riportert össze verő arcokkal szemben." egy pillanatig ne gondold, hogy én ezeket nem ítélem el, egyszerűen csak arról beszélek, hogy amúgy liberális elveket vallóknál nagyon sok esetben kettős mérce megy. "az én szabadságom szent, ha másét sértem az művészet, az önkifejezés, tiltakozás, stb". Szerintem ilyen nincs.
akarki99 2012.08.22 18:05:17
@nyehehe:
Neked is csak azt tudom írni, hogy nem ismerem az orosz btk-t, nem tudom megállapítani hogy ez milyen törvényi tényállásnak felel meg az orosz jog szerint, és az milyen büntetési tétellel jár. Ha ilyenre nem szoktak kiszabni letöltendőt, akkor eltúlzott. Ha igen, akkor nem.
Te nem látsz vallásgyalázást benne, én igen, elmondom hol: eleve adott egy hely, ahova az emberek imádkozni mennek, különféle szertartásokra járnak, ők ezt szent dolognak tartják. Én ateistaként, ha külföldön, vagy belföldön járok és megnézek egy templomot, székesegyházat, zsinagógát, mecsetet, akkor betartom azokat az írott és íratlan szabályokat amiket az adott egyház elvár tőlem is, aki adott esetben nem hisz. Bármilyen helyen, ahol imádság történik nem ugrabugrálunk, nem játszunk rock vagy punkzenét (sőt semmilyent sem: ezt ráhagyjuk az intézmény fenntartójára, hogy mit enged a falai közé), nem vetünk gúnyosan kereszteket, és nem borulunk a földre gúnyból (remélem nem írja senki azt, hogy honnan tudom hogy gúnyból tették, ennél vegyük komolyabban egymást.)
Szerintem a fenti viselkedés sértő, bántja a hívőket, és ezzel sérti a szabadságukat. Én így látom.
Konzumpornó-sorozatunkban most a régi áron kínált, ócska sajtért való tülekedés képeit kínáljuk kedves olvasóinknak, készítette István. A Penny Market akciójáról itt olvashatnak többet, a felvételt megnézve semmiféle választási eredményen nem csodálkozhatunk.…..
Már-már rosszul érezzük magunkat, amikor belerúgunk Hagyó Miklósba, hiszen az oviban is alapszabály volt, hogy van olyan, akit tényleg nem illik bántani. Amit viszont nem lehet szó nélkül hagyni, azt nem lehet szó nélkül hagyni Budapest, 2009. május 19. – Hagyó Miklós…..
Ilyen sem volt még: a pár közösen írta meg, hogy miért szakítottak egymással.   A kép innen   Kedves Szakítós! Szokatlan történetet szeretnénk megosztani a kedves olvasóközönséggel. Az úgy volt, hogy mi tehát Hortenzia és Gerzson (természetesen álnevek),…..
Mondtam neki nem szeretnék mire nekiállt velem kiabálni, hogy ő ahhoz van hozzászokva hogy az emberek azt csinálják amit ő mond. A kép innen Sziasztok!   Szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat, hogy egy férfi hogyan ne viselkedjen egy nővel szerintem, velem…..
És költővel sem.A kép innenHahó Szakítósok!Rövid leszek. :)Munkahely. Pasival találkozás, egy hullámhossz, beszélgetés orrba-szájba hónapokig. Aztán pasi szerelmet vall, én sokkolódok (miért is?!), nemet mondok. Közli, hogy nem érdekli, ő szerelmes belém és kész, udvarolni…..
 Párleírás lelki gyomorforgással. Szia Szaki-blog és mindenki akinek van kedve elolvasni! Olvasgatom a blogot egy ideje és gondoltam, hogy ha más történetein szórakozom akkor én is írok nektek és így ti is szórakozhattok az én lelki nyomoromon. :) Nem vagyok mai csirke,…..
 Két hétre előre minden nap betelt a naptárában. Sziasztok ! Megosztom veletek az én kis történetemet: Kb másfél éve költöztem Pestre más országból. Első albérletbe lakótársam volt, de mivel nemsokkal azelött szakítottam az exxel ( akivel mellesleg együtt éltem 3,5…..
akarki99 2009.03.18 10:17:16
@nyunyuli:
A "macsóság" sok férfinél póz, a többinél meg genetikai rendellenesség. Pont olyan mint ezek a "kerribredsó" klónok, akik vihogva mesélik életük nagy storyját (lásd fent) a barátnőknek, majd csodálkoznak hogy a pasik csak dugni akarják őket (jobb esetben).
A jeges veríték kiver mindkét fajtától, és mindig örömmel figyelem, ha a macsó meg az ilyen nő karambolozik: vérszívás, hiszti, panaszária mindkét féltől, bosszú, stb...
Sziasztok, Feri vagyok, tarhálni indulok. Haha, ennyi búvalbaszott öltönyöst! BÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ. Dörzsölöm a tenyérkéim, telekoldulom mindkettőt román lejecskével meg európai eurócskával, NYIHIHI. Jaj itt a zsúrom, ők mind a legjobb barátaim! Egyszerűen…..
A kutyákkal folytatott bármilyen interakció lényegéhez tartozik, hogy amit csinálunk, azt higgyük is el. Ha valaki fél a kutyáktól, akkor ez nagyon nehéz lesz, de nem lehetetlen. A szakértők azt mondják, a kutya megérzi az emberen a félelem szagát. Ez azonban önmagában kevés.…..
Igazán agyfelbaszós pofátlanság tanúja volt Darren. Azt a bunkó paraszt típust ismerjük, aki csak öt percre beáll a rokkanthelyre mert lusta öt méternél többet gyalogolni. De amikor megérkezik az, aki tényleg jogosult a hely használatára, mi több, miatta jelölték ki a helyet és…..
Épp most értem haza a Naplásról, ahol vagy hat-hétszáz ember nyüzsgött a jégen. Ez a XVI. kerületi, 16 hektáros tározó évközben pusztán Budapest legnagyobb tava, de télen a főváros legnagyszerűbb korcsolyapályája is! Aki megunta, hogy a városligeti műjégen…..
autózz! Az ételfutár cáfol 2008.11.28 12:31:00
Nemégiben megjelent történetünkre reagált levélben a sztori másik résztvevője, aki saját szemszögéből írta le az eseményeket, így mindkét fél verzióját ismerve tiétek az ítélkezés lehetősége. Vajon tényleg több toleranciára volna szükség, vagy vannak dolgok amiket…..
Addig halogattuk, hogy a tíz új bevásárlóközpont mellett bemutassuk a tervezett bővítéseket is, hogy mire összekaptuk volna magunkat, már le is fújták a Westend 2. építését - legalábbis a Napi Gazdaság cikke szerint. Mint írják: A Váci 1., a Palazzo Dorottya, a Klotild Palota…..
Nem normális japán tévéműsorokat bemutató sorozatunkban egy újabb gyöngyszem kerül az éhes disznók elé: alacsony termetű japán csajok ugrálnak bikiniben egy léc alatt, majd megrázzák a csöcsüket, mert az ezek szerint kibaszott vicces. ..
És akkor Frei Tamás élére vasalt szafarinadrágjában, meg a hozzá színben és fazonban is passzoló ingben megállt a szavanna közepén. Mély lélegzetet vett, érezte, ahogy az afrikai levegő betölti a tüdejét, majd becsukta a szemét és elkiáltotta magát: „Ó, be csodás a…..
akarki99 2008.11.04 12:44:56
Paranormális jelenség, de tegnap mikor belenéztem ebbe a műalkotásba, nekem is a Vámos-féle Lehetetlen (NEM "Hihetetlen"...) jutott eszembe, hogy azok vótak ám a beh csudálatos idők. Még jó, hogy megvan könyvben, úgyhogy majd bele fogok lapozni a közeljövőben (ha emiatt ki nem moderálnak innen)

Valaki mondta, hogy akkor írjunk ötleteket jó műsorokra. Én már írtam egyet, de akkor most komolyan is írok egyből kettőt. Szerintem ezekből lehetne csinálni valamit:

A: (személyes okok motiválnak: 1 hete nem gyújtottam rá 10 évi dohányzás után) Cigi-reality... Ne ilyen nagy fogyásra gondoljatok, mert itt nincs showbertnorbi, meg a lófejűhöz hasonló humanoid tréner, hanem: ugye vannak ismert emberek, ezek közül egy-kettőről tudott hogy dohányzik (bár a dohányzás megítélése a fekalofília és frei tamás között van valahol, úgyhogy titkolják de nagyon). Na őket összezárni közös leszokásra. A konfliktusok garantáltak (nekem a környezetem már könyörög hogy szokjak vissza, de erős vagyok és szeretem őket kínozni). Nem az a kínzás, hogy valakinek sárga csillagot kell kiszedni egy anakonda seggéből, hanem mikor elvonási tünetei vannak és közben valaki mellette rágyújt... És ki ne szeretné látni pl. Vágó Istvánt dühtől eltorzult arccal pörgőrúgni? Emellett persze lenne népnevelő hatás (1: cigi rossz, értem? 2: a dohányos is ember, nem könnyű lerakni a cigit, ne cseszegesd, értem?) is.

B: Ez azért nehéz, mert itt fontosabb, hogy elismert, szimpatikus emberek vegyenek részt benne. A lényeg az lenne, hogy a fenti kritériumokkal megáldott személyek örökbe fogadnak menhelyekről egy-egy kutyát (közben a nézők megismerhetnék ezeket a menhelyeket, alapítványokat, stb.). Már az is biztos sok vicces/tanulságos/könnyfakasztó/nézőtvonzó szituációt eredményez, ahogy összeszokik ember és kutya, de mondjuk kéthetente lenne verseny is közöttük (engedelmességi-ügyességi-stb.), az abszolút győztes meg mondjuk nyer egy új kutyaházat, meg 5 millió Ft-ot, amit kötelességtudóan átutal vmelyik menhelynek. Ha ezt jól megcsinálnák, szerintem nézett lenne (persze nem élőben naponta menne, hanem mondjuk vasárnap délután családi műsornak), és nem lenne többszázmilliós költségvetése sem. Sms játék nem lenne, ha igen akkor a haszon 100%-át átutalni menhelyeknek, és ezt jól kihangsúlyozni. Szerintem ez egy csatorna megítélésének is jót tenne (legalább vmi hasznosat is csinál), meg felhívná a figyelmet valami fontos dologra.

Na most dobáljatok engem szarral:)
Megújulása óta az Aktív gyenge nézettségi eredményekkel ajándékozta meg a TV2-t. Jósolgatni persze nem fogunk, azt meghagyjuk Joshi Bharatnak, szóval mi sem tudjuk, hogy az új műsorvezetők belerázódnak-e valaha, és emelkedik-e picit is a nézettség. Csak azon röhögünk, hogy két…..
Újabb genyó műsor, genyó nézőknek, mert nézzünk magunkba, a hülyének is megéri egy órácskát unatkozni azért, hogy a végén lássuk, hogyan kapnak össze egymással a nálunk is hülyébbek, és hogyan húznak haza kínos vigyorral az arcukon, 0 forinttal a zsebben.Aki még nem…..