Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pushmeup_pullmedown

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a sorozat a hosszabb ideig tartó intenzív edzés hatására létrejövő testen belüli fiziológiai változásokról fog szólni. Fontos kiemelni azt, hogy hosszabb ideig tartó, és intenzív. Ez alatt azt értem, hogy az edzés terjedelme 1-1.5 óra, és az intenzitása minimum a közepes aerob zónában van…..
Nem vagyok odáig az autókért, nem tudok órákon át beszélni a turbófeltöltőkről, egyrészt mert nem érdekel, másrészt meg azért, mert azt sem tudom, mi az. Nincs jogsim, autóm, nem érdekel ez a dolog (vezetés), BKV-zok és überezek, és minden évben megfontolom egy kerékpár beszerzését, szóval nem én…..
Pushmeup_pullmedown 2016.04.17 18:57:00
@berlingo: Tudom tudom szőrszálhasogatás: VW (VolksWagen)
Az európai országok többségében az autópályán 130 kilométer/órával hajthatunk, azonban vannak kivételek. A leggyakrabban nem a magasabb, hanem inkább a megszokottnál alacsonyabb megengedett maxiumum okozhat gondot, hiszen ennek köszönhetően a helyi rendőrök könnyen lemeszelhetnek minket. Ha…..
Frissített!   source: boingboing.net Párizs, Franciaország és Európa ma azon a sokkon esett át, amin az Egyesült Államok 2001. szeptember 11-én. Véget ért egy aranykor, az európai biztonság és béke kora, s egy fenyegető új helyzettel kell megismerkednünk, amelynek…..
Pushmeup_pullmedown 2015.11.14 09:55:29
@Kampfer: Minden csoport és minden egyén asszimilálható egy közösségbe a megfelelő módszerekkel, mint ahogy erre volt számos példa a történelem során. Nyilván úgy, ahogy jelenleg például Nyugat- és Észak-Európában teszik úgy nem működik és soha nem is fog működni. Európa nem képviseli az európai értékrend érdekeit, az a baj.
Minden komolyan vehető hadseregnek van egy különleges csapata, amelyet a legnehezebb helyzetek megoldására képeztek ki. Ma Pakisztántól Spanyolországon át Nagy-Britanniáig mutatunk be párat – előre leszögezzük, hogy a teljesség igénye nélkül. Fekete Gólyák A pakisztáni…..
Nyilván nagyon kíváncsi lettél a cím láttán és azt sem tartom kizártnak, hogy valami világmegváltó dolgot vársz, netán a "Szent Grál" megtalálásának reményével kezdtél bele az olvasásba... Egy kicsit le kell lombozzalak, mivel semmi újdonság nem lesz az alább leírtakban,…..
Leborulok, zokogok és megadom a trollkodás brilliánsokkal díszített aranyfokozatát. Hogyan piszkíts bele egy japánautó-találkozóba. Hiszen éppen mindenki fotózza a wankeles RX-7-est, aztán a következő pillanatban... (A videóért köszi Eckhardt Balázs cimborámnak.) ..
Pushmeup_pullmedown 2015.06.24 20:39:03
@Sorszámozott Mosolygyár: Nah igen; egy markológép hatalmas nagy élményt tud adni, a forma-1-es autóknál pedig kevés az ész.