Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fikuszkukiz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan lehet az emberiség egyetlen kikezdhetetlenül pozitív megnyilvánulását sátáni káoszba fordítani? A Lowe Roche a Nevető Tehén ömlesztett sajtnak készítette ezt az oldalt, ahol két tucat ember ömlesztett nevetése üzeni, hogy nevetni jó, és ezért vegyél sajtot. Logikus,…..
fikuszkukiz 2008.04.23 16:19:38
Új MÁV blog Ingázó szivatás 2008.04.23 13:06:22
Hát ez kész. Szeretve Tisztelt K. KÁROLYNÉ! Köszönöm "megállapítását", miszerint fiamnak, Tibornak "16480 forint kiegyenlítetlen utánfizetés tartozása" van Önökkel szemben. Tudatom Önnel, K. KÁROLYNÉ, hogy fiam harmadik éve ingázik Komárom és Győr,…..
fikuszkukiz 2008.04.23 16:09:22
A Homár nem érti, a netbankból kinyomtatott számlakivonat miért nem volt jó, de naiv ügyfelünk mindenképpen személyesen szeretett volna az OTP-ből egy nyomtatást. Nem is olyan egyszerű ez: Viszonylag ritkán fordul elő, hogy egy bank nem hajlandó az ügyfélnek a saját…..
Tövig rágtuk idegességünkben a twiszteres dobozunkat egész délután, míg arra várunk, hogy kiderüljön, végül is mekkora volt Fary haverunk wobblerrel a Pó folyón fogott gigaharcsája. (Az előző posztunk erről szól, aki nem olvasta a fogás körülményeit, az itt megteheti.) A…..
fikuszkukiz 2008.03.14 21:27:41
Egy kanadai tetovátornak az a zseniális ötlete támadt, hogy a lábára tetovált luficsöcsű csajt karácsonyra szilikonimplantátumokkal lepi meg. A műtét röpke 45 perc alatt sikerült, azonban két hét múlva a varrat felszakadt, egy liter nyiroknedvet kellett lecsapolni a lábából és…..
A címben föltett kérdésre nem tudom a választ, gondolom érték bizonyos vádak a MÁV-csoportot. Mindenesetre itt a MÁV Start teljes közleménye a holnapi HÉV-es próbamenetről: SAJTÓKÖZLEMÉNY Nem sztrájktörés, és nem új BKV járműpark fejlesztés Egyszerű tesztüzem…..
Abszurd csendéletben gyönyörködhettek tegnap a budapesti Nyéki Imre uszoda látogatói, ugyanis közvetlenül a medence mellett a lépcsőn ottfelejtettek egy bezsákolt halottat. Órákon át. Hogy teljes legyen a téboly, kiderült, hogy az úszómester a sikertelen mentés közben a…..