Regisztráció Blogot indítok
Adatok
persica

4400 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PERSICA Egy cseppnyi illat 2024.04.13 16:02:00
A kedvenc illatod tökéletes kiegészítői: Testpermetek! Frissítő és ápoló hatásuk, valamint könnyű virágos-gyümölcsös illatuk különösen népszerűvé teszi őket a meleg nyári napokon, hogy fokozzák a kedvenc illat hatását, és mindennap extra kényeztetést nyújtsanak! A tavaszi kezdetre a népszerű…..
PERSICA Az első érintés varázsa 2024.04.12 18:45:00
Egész világunk tükröződik a szemében. Már akkor is, mikor még csak várjuk őt, elképzeljük, mi mindent fogunk mutatni neki, hogyan fogunk vigyázni rá. És amikor végre találkozunk, minden örökre megváltozik. A baba és a szülő közötti első érintés varázslatos pillanat, gyengéd gesztus, amely…..
Az UV-sugárzás, a különféle vegyi anyagok, hajformázási technikák és termékek mind-mind megviselik hajad egészségi állapotát. A megfelelő hajápolási rutin kialakítása elengedhetetlen a ragyogó, ápolt fürtökhöz, ugyanakkor a folyadékbevitel, az életmód, sőt a vitaminok fogyasztása is jelentősen…..
A Nestlé a mai napon bejelentette, hogy értékesíti a BOCI, a MELBA és a PÁRIZSI KOCKA védjegyeit a Cerbona (A.R.M. Alba Régia Mercator Kft.) számára. A BOCI-t és a többi érintett márkát a Nestlé a privatizáció során, 1991-ben, a Szerencsi Édesipari Vállalattal együtt vásárolta meg. „Meggyőződésünk,…..
Modern életstílusunkkal együtt jár, hogy gyakran megfeledkezünk a legfontosabbról: az önmagunkra szánt időről. A folytonos rohanás, kevés pihenés bármely életszakaszban eredményezheti az arc fakó, erőtlen állapotát. Az Eucerin új Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém…..
A szépség folyamatosan fejlődő világában napjainkra a tudatos bőrápolás lehetőség helyett, már-már alapvető részévé vált legtöbbünk mindennapjainak. Ahogy a tudomány fejlődik és egyre tudatosabban állunk hozzá bőrünk ápolásához, magától értetődő lehet, hogy a sminkeléssel is szeretnénk inkább…..
Az Olasz Külkereskedelmi Intézet meghívására érkezett Budapestre Gian Luca Cavi, az ALMA Konyhaművészeti Iskola cukrászmester-oktatója, aki a legújabb fagylalttrendekről tartott előadást. Az olasz fagylalt sikerének titkát egyértelműen az alapanyagok szeretetében, sőt egyenesen a tiszteletében…..
Az mindig szuper dolog, ha összekötjük a kellemeset a hasznossal – és ez a legegyszerűbb dolgokra is igaz! Még az ajakápolásra is. Légy egy kicsit bohókás és fennkölten szólva „vágj bele egy mesebeli kalandba a Labello Disney limitált kiadású ajakápolóival“! Mosolygó Mickey, elegáns Minnie, játékos…..
Egy rövid kihagyás után ismét várja látogatóit a GymBeam Váci úti üzlete. A márkaüzlet felújítása illeszkedik a márka innovációs törekvéseibe; a megújult fitness hubbal egy olyan találkozási pontot hozott létre a GymBeam, ahol a sportrajongók nem csak megtekinthetik és átvehetik online megrendelt…..
Tudtad, hogy a szaglásunk szorosan összefügg a memóriánkkal, és nagy hatással lehet a hangulatunkra, az energiaszintünkre és még megannyi másra is?  A nyugtató, pihentető levendulaillat segíthet az esti lecsendesedésben, a kirobbanóan friss illatok, például a grépfrút vagy a citrom pedig…..
PERSICA LUSH X SHREK 2024.03.21 17:04:20
A “clean aesthetic” többé nem menő, már a mocsár a tuti!    A Lush rajongói régóta vártak erre a zöld, mocsárillatú hősre: bemutatkozik a vadiúj, limitált kiadású Lush X Shrek kollekció. A DreamWorks Animationhöz tartozó Shrek-franchise által inspirált, vadonatúj Lush x Shrek kollekció a…..
Megnyitott a McDonald’s kamionja a Nyugati pályaudvar mellett, hogy kiszolgálja a Sajtburgerre és Big Mac-re vágyókat, amíg a Nyugati téri étterem felújítás miatt zárva tart.   A Nyugati téri McDonald’s 34 évvel ezelőtt, 1990-ben nyílt meg, és a világ egyik legszebb McDonald’s éttermeként tartják…..
Az ekcéma Magyarországon a gyerekek 17%-át, a felnőttek 2-10%-át érinti. A kellemetlen bőrtünetek mögött sokféle szervezeten belüli folyamat meghúzódhat az ételallergiától a gyulladásig, azonban mindegyik esetben közösek a bőrön megjelenő pirosas foltok, amelyek kellemetlen égő, viszkető érzéssel…..
Nyár, napfény - és kaland Bali szigetén Képzeld el: egy vízesés szélén állsz egy vibráló dzsungel közepén. A lábadnál szikrázik a víz, enyhe szellő fúj a hajadba és a levegő megtelik tiszta életörömmel.   Az új illatalkotás, a 4711 Remix Green Oasis egy gyümölcsös-virágos keverék, amely Balira…..
A Calzedonia Super Glossy kollekcióját egy izgalmas új trend inspirálta, amely a csillogás és a kényelem egyensúlyára törekszik. A sportos hatású, ugyanakkor elegáns ruhadarabokat úgy tervezték, hogy a nap 24 órájában viselhetők legyenek, legyen szó egy esti party-ról, vagy egy laza jóga óráról. Az…..
Kibővült Reebok kollekcióval várja a nyarat a CCC. A 80-as, 90-es évek legnépszerűbb cipőmárkája újult erővel hódítja meg nem csak az utcai divatot, de a kosárlabda- és teniszpályákat is. Court, jogger, rider vagy basket - a mindig trendi fazonok között mindenki megtalálja a kedvencét, elérhető…..
Legyen szó az első napsugarakról, a meleg homokról a lábujjak között vagy a frissítő sós vízről a bőrön: Az idei s.Oliver FEELS LIKE SUMMER limitált kiadása arra hív, hogy átélhesd a nyár legszebb pillanatait. Az illat sokszínűsége tiszta nyári érzést áraszt és magával ragad a tengerpartra, ahol …..
PERSICA Edd magad fittre! 2024.03.12 13:46:00
Tavaszi frissesség az ételekben is. A GymBeam élelmiszerei behozzák ezt a frissességet a konyhádba is! Az egészséges és aktív életmód elengedhetetlen része a tavaszi megújulásnak, ennek egyik alappillére pedig a megfelelő táplálkozás. Fedezd fel a GymBeam könnyed és változatos kínálatát, töltsd meg…..
Ne veszíts időt, csak lépj bele! A Skechers nem csupán a világ egyik vezető cipőmárkája: egy életstílust képvisel, amely ötvözi a kényelmet, a stílust és az innovációt. Legyen szó sportolásról, munkáról vagy szabadidős tevékenységről, a kínálatában mindenki megtalálja a tökéletes társat.   Nézz…..
Habár a tavalyi évben bizakodásra adhatott okot a Világgazdasági Fórum (WEF) 2022-es jelentésének adata, mely szerint a nemek közötti globális szakadék 68,1%-kal[1] csökkent a korábbi évben, az AVON legújabb kutatása[2] mégis lesújtó eredményeket tartalmaz. A globális szépségmárka a Nemzetközi Nőnap…..
PERSICA Élet beporzók nélkül? 2024.03.09 12:32:00
Elképzelted már, mi történne veled beporzók nélkül? Ha máskor nem is, március 10-én a beporzók napja alkalmából érdemes elgondolkodni rajta. Ha a méhek és nélkülözhetetlen társaik eltűnnének, nem lenne, ami megtermékenyítené a növényeket, gyümölcsöket. Ez a változás a teljes ökológiai rendszert…..
A Lush-nál nem csak évente egyszer ünnepeljük a nőket. Filozófiánk, hogy egy Lush-abb, élőbb világot hagyjunk magunk után, magában foglalja a nők egész éves támogatását is, az összetevők beszerzésétől kezdve a szállítókkal való közös munkán keresztül a helyi közösségeket segítő, alulról szerveződő…..
Mostmár tényleg itt a tavasz! Ha szeretnéd követni a legfrissebb trendeket, kombináld a semleges bézs darabokat fűzöld és pink árnyalatokkal! Czene Kitti, a VAN GRAAF influencere a bézs nadrágot és kabátot pasztell kiegészítőkkel tette izgalmassá és üdítően tavaszivá.     ..
A modell-influencer több, mint 57 millió követőjével osztotta meg Instagram posztjában a legújabb szépségápolási trükkjét: a FOREO FAQ 202 LED-es arcmaszkot  Georgina Rodríguez az egyik legnagyobb követőtáborral rendelkező influencer: a híresség gyakran enged betekintést mindennapi életébe: az…..
Lassan, de biztosan közeleg a nyár, és az utazások alkalmával elengedhetetlen "kelléke" a pipere táskánknak az eldobható női borotva... Egészítsd ki szőrtelenítő kelléktárad az X-Epil Silky Fresh 3 pengés eldobható borotvájával, hogy a gyorsan megoldandó helyzetekre is legyen egyszerű, mégis…..