Regisztráció Blogot indítok
Adatok
persica

4362 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy jól megválasztott rúzs önbizalmat ad, megnyerő kisugárzást biztosít, vonzza a tekinteteket és felkelti környezetünk figyelmét. Ezért is szeretnénk mindannyian magabiztosan sminkelni ajkainkat, azonban legtöbbünket mégis valami visszatart.  Sokan úgy gondoljuk, hogy arúzsok valahogy mindig csak…..
A gyógyhatásokkal rendelkező ausztrál teafa, a Melaleuca alternifolia olaja a pandémia idején került be igazán a köztudatba, mára pedig az egyik leggyakrabban használt olaj. Fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, sebgyógyító hatása miatt sokoldalú szerepe van a mindennapokban. Baktériumölő, gombaölő,…..
PERSICA Hajban az erő? 2024.02.28 10:30:00
A haj szerepe a betegséggel való küzdelemben jelentősebb, mint gondolnánk  Együtt az erős nőkért: az Egészség Hídja Összefogást segíti a a Pantene Pro-V   A haj a nő éke, módot ad az önkifejezésre és erősíti önbizalmukat, ami az élet minden területére kihat. A kemoterápiás kezelés mellékhatásaként…..
Még hűvösebbek a napok, de azért már érezhetjük a vágyott tavasz közeledtét.   Indulhat a ruha szezon, ezért most érdemes még a vékony kötött ruhákat hordani, melyek szépen kiemelik az alakot, és még hosszúszárú csizmával is hordhatóak ebben a még cidri időszakban. A @bonprix "bpc" kollekciójában…..
A hallás világnapja, amely minden évben március 3. Ez a nap világszerte a hallásvesztés megelőzésére, a hallásvédelem és -gondozás fontosságára, valamint a hallássérült emberekre hívja fel a figyelmet. Mivel a WHO adatai szerint a világon már minden 5. embert érint valamilyen fokú hallásvesztés,…..
PERSICA CRÉEM 2024.02.14 14:20:00
Az orvostudomány precizitása és a természet erőforrásainak tisztelete ihlette a magyar családi vállalkozást, bemutatkozik a CRÈEM!  A kompromisszumot nem ismerő, magas minőségű levendula illóolaj adja a márka termékeinek alapját, ami nemcsak a kozmetikumok használatát teszi élvezetessé, hanem…..
Akár szingliként töltöd az estét a barátokkal, akár a pároddal szervezel romantikus randevút, a DEICHMANN üzleteiben és Online Shopjában bármilyen programra megtalálhatod a tökéletes cipőt. A DEICHMANN azonban nemcsak a szerelmesek ünnepén vár izgalmas darabokkal, a sneakerek és sportcipők…..
PERSICA Szia Tesla! 2024.02.07 12:56:00
Bevallom töredelmesen, nem tartozom azon hölgytársaim közé, akik mindenféle elektronikai kütyükért rajonganak, én csak a "normális" síkon mozgolódom ezen a téren... meghagyom ennek a területnek a "szépségét" és izgalmát a szerelés semmihez sem fogható élményével, családunk férfi tagjának! :) Most…..
A FOREO, a világ vezető beauty-tech márkája téged is arra bíztat, hogy ünnepled még szebben a Valentin-napot. Akár azt tervezed, hogy kedvesedet kényezteted, akár az önszeretetnek hódolsz, a FOREO ellenállhatatlan, akár 50%-os kedvezményt kínál számos készülékére és a teljes kozmetikai palettájára.…..
Nincs Valentin-nap rózsaszirmok, gyümölcsök, édességek és persze ellenállhatatlan kávék nélkül. Készíts kedvenc kávéidból feledhetetlen kávékülönlegességeket, és lepd meg vele magatokat. A Nespresso idén is segít, hogy kávéval is kifejezhesd az érzéseidet Valentin-napon, ráadásul ezúttal pár olyan…..
Igazán szerencsésnek mondhatom magam, hogy egy újabb Foreo arckezelő készüléket próbálhatok ki. Mivel jó magam, és ezáltal az arcbőröm is jócskán az érett korosztályhoz tartozik (50 éves) ebben a korban elengedhetetlen a kiváló minőségű, és megbízható arckezelő készülékek használata. A Foreo UfO 2…..
Egy fürdőszoba felújítása nemcsak a pénztárcánkat terhelheti meg, de sokan aggódhatnak a szakemberek miatt is. Pedig az otthonosabb, rendezettebb fürdőszoba kialakításához se drága megoldásokra, se plusz munkaerőre nincs szükség. Egy alapos szortírozással, praktikus ötletekkel és tudatos…..
A liposzómás és a retard készítmények előnyei   A téli időszakban vitaminokkal kell támogatnunk szervezetünk egészséges működését, hiszen a napfény hiánya, a kevesebb mozgás, a gyümölcsök és zöldségek csökkenő mennyisége legyengítheti immunrendszerünket. Sokat tehetünk egészségünkért a hideg…..
Arcunkat minden nap gondosan ápoljuk, sminkeljük, hosszú percekig nézegetjük a tükörben és a legapróbb pattanásokat, változásokat is azonnal észrevesszük rajta. Testünknek is legalább annyi odafigyelésre és törődésre van szüksége, mint arcunknak! A mellrák elleni küzdelem egyik élharcosaként ismert…..
Megéled a pillanatot, magabiztosan közlekedsz az érzelmek birodalmában.   Feletted a tiszta égbolt kéksége, körülötted a természet megannyi szépsége. Te vagy a figyelem középpontjában – elegánsan, merészen, élénken. Kifinomult fehér, mély vörös és gazdag sárga színek ölelésében találod magad a…..
2024. január 27-én, 10 éves jubileumát ünnepelte a Logiscool, a gyerekek digitális írástudás, programozás és mesterséges intelligencia oktatatásának nemzetközi szakértője. Ebből az alkalomból gyűltek össze, emlékeztek a múltra és beszélgettek a jövőről a Logiscool magyar társalapítói, dr. Breuer…..
Indítsd el az évet tudatos életmódváltással! Ha már kitaláltad az idei edzésterved, és néhány receptet is összegyűjtöttél már az egészséges táplálkozás jegyében, nincs más dolgod, mint beszerezni néhány nagyszerű kelléket, amelyek a segítségedre lehetnek céljaid elérésében. A GymBeam évkezdő…..
Közel félmillió magyar ember síel rendszeresen: ha te is közéjük tartozol, biztosan láttad a pályákon, hogy a funkcionális ruházat mellett mekkora teret nyertek a divatos kiegészítők! És nemcsak a sípályákon, hanem azokon túl is! Ha nem vagy a fehérbe olvadós típus, és nem félsz kitűnni a tömegből,…..
A Nestlé bemutatta az első olyan KitKatet, amely a vállalat jövedelemnövelő programjában résztvevő farmercsaládok által termesztett kakaóbabot használja fel a gyártás során. A csokoládémárka célja, hogy felhívja a figyelmet az ikonikus termékben használt kakaó fenntarthatóságára.   A 2022-ben…..
A bőrápolás nem csupán a külső megjelenésről szól, hanem az egészség és a jó közérzet alapja is. Nem mindegy azonban, mit teszel bele és mit felejtesz ki a mindennapi rutinból. A nem megfelelő bőrápolás ugyanis pattanásokat, ráncokat, illetve bőrpirosságot okozhat. A FOREO segítségével elkerülheted…..
Az ismert színintézet, a Pantone decemberben immár 25. alkalommal hirdette ki az év színét, azaz a 2024-es év legmeghatározóbb árnyalatát. A színintézet évről évre komoly kutatómunkát követően választja ki azt az árnyalatot, amelyben a múlt és a jövő hatásai összefonódnak, a jelen történéseire, a…..
Az ÁGOTA Alapítványt és a Csodalámpa Alapítványt támogatta a drogérialánc Állami gondozásban élő gyermekeket és fiatalokat segítő, valamint életveszélyesen beteg gyerekek álmait valóra váltó alapítványokat támogatott év végén a Rossmann. Termékadomány mellett egy lakókonténer költségeibe is…..
A Nespresso időről időre izgalmas kávéújdonságokkal lepi meg a rajongóit, melyekből több közönségkedvenc is született már. Egy-egy ünnepi kollekció vagy limitáltan elérhető, egzotikus kávékeverék különösen népszerűvé vált, ezért a márka – meghallgatva a fogyasztók kéréseit – átmeneti időre több régi…..
CALZEDONIA A márka örökzöld leggingsei idén tavasszal élik igazán aranykorukat: vintage hatású velúr változatban, geometrikus mintákkal és kontrasztos színekben lesznek elérhetők. Az új harisnyakollekció jelszavaa nőiesség és az érzékiség. A klasszikus nude, fekete és az új éjkék színek necc,…..
PERSICA Betty Barclay EVEN YOU 2024.01.16 10:00:00
Ez az a boldogság, amit akkor érzünk, amikor álarcok nélkül élünk, amikor nem színlelünk és nem alkalmazkodunk a külső elvárásokhoz, hanem bízunk saját magunkban. A Betty Barclay EVEN YOU olyan hiteles és magabiztos nők illata, akik hűek maradnak önmagukhoz, boldogságot és erőt sugároznak –…..