Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atika11

43 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BlitzWolfot már régóta ismerik a minket rendszeresen olvasók, de még mi is meglepődünk néha az általuk kínált ár/érték arányon. Most éppen hihetetlen jó áron kaphatunk tőlük pendrive-ot, de találtunk még egyéb digitális tárolókat is...
Az előző fintech szolgáltatásokkal foglalkozó cikkekben már emlegettük, hogy a legtöbb ilyen szolgáltató ad valamilyen kedvezményt az újonnan regisztrálóknak. Eddig a Monese volt a király a 15 fontjával és a 3 hónapos, ingyen prémium fiókjával. Most a Revolut is bekezdett, magyarországi…..
Fintech cikksorozatunk újabb taggal bővül a Monese virtuális bank személyében. Ahogyan már korábban olvashattátok, a Revolut és a Curve viszonylag sok problémát megold, de azért nem mindent. A teljeskörű banki szolgáltatásokat azonban egyik sem öleli fel, ráadásul külföldön nyitni egy bankszámlát…..
Atika11 2019.07.26 07:30:41
@szakértőbb: Konkrétan erre találták ki. Nyugodtan lehet kérni rá a fizut külföldön, mert teljes értékű bankszámlaként is működik.
Már mindkét karkötőről írtunk tesztet, de jó szokásunkhoz híven újra összeeresztettük a Xiaomi Mi Band 4 karkötőt az elődmodellel, a Mi Band 3-mal. Az örök kérdés mindig az, hogy: megéri-e a felárat az új? A nagyjából 40%-os árkülönbözetért mit kapunk cserébe, érdemes-e beruházni az újdonságra vagy…..
Ma egy olyan sportszettet hoztunk nektek, amely tökéletes futáshoz, kerékpározáshoz és temérdek más mozgásformához. Az adatok rögzítésére a Xiaomi Amazfit Stratos számunka a befutó, ezt most nagyon jó áron kínálják a Gearvitán, az AirDots pedig ajánlott mellé, hogy ne unatkozzunk, ugyanis képes…..
A legütősebb Xiaomi mobil ajánlatokra mindig érdemes odafigyelni, hiszen a cég termékeinek általános jellemzője a remek ár-érték arány, azonban ebben a szűk metszetben is időről-időre felfigyelünk néhány kiemelten jó vételre. A mobilos szegmensben találtunk olyan dealeket, amiket kár lenne kihagyni,…..
A kínai online piactér olyan, mint New York: soha nem alszik. Minden héten tudnak valami újat mutatni, ami vagy tudásában, vagy árában veri a mezőnyt. Ha szemfülesek vagytok, akkor pedig simán kifoghattok olyan terméket, ami mind a kettő kritériumnak megfelel. Érdemes most JJRC X3P drónt és Gocomma…..
Nem kell ahhoz kidobni minden bútort az ablakon, és kifosztani az IKEA-t, hogy frissességet vigyél a már megunt környezetedbe. Ha jó helyen keresel, már pár ezer forintból feldobhatod akár a teraszt is, hogy a közelgő szép időben legyen egy csillezős helyed, ahol egyedül vagy a haverokkal meg tudtok…..
A vezetnék nélküli fülhallgatók egyre nagyobb szeletet hasítanak ki a piacból, ezt felismerték a nagy gyártók is. Az Apple sikerein felbuzdulva megjelentek a kínai gyártók is a saját portékáikkal, és bizton állíthatjuk, hogy jobbnál jobb termékekkel rukkoltak elő. A mai cikkünkben bemutatjuk nektek…..
A Kugoo S1 elektromos rollert úgy vártuk, mint a messiást. Olcsó, remek műszaki paraméterekkel rendelkezik, összecsukható és lehajtható a kormánya, így minden adott ahhoz, hogy a Ninebot Segway ES1 és a Xiaomi M365 konkurense legyen. A 97.000 Ft-os eszköz lengyel raktárból érkezett, így 3 nap alatt…..
A Redmi Go a következő modellje a Xiaomiról leválasztott Redmi almárkának. Mivel a legnagyobb kínai telefongyártó nemcsak felfele nyújtogatja a csápjait – most teszteljük ugyanis a Xiaomi Mi 9-et is –, hanem lefele is, így a mai készülék igazi minimalista darab. 1 GB RAM 8 GB ROM elég-e a mindennapi…..
Március 21-én ünnepli a Gearbest az 5. születésnapját, ami minden évben pirosbetűs ünnep, hiszen ebből ti tudjátok a legnagyobb hasznot húzni a rengeteg kuponnak, akciónak és flash sale-nek köszönhetően. Nem aprózták el az ünneplést, már most elindították a különleges szülinapi oldalukat, ahol…..
Próbáltuk összeszedni nektek a legjobb ár-érték arányú Xiaomi termékeket, természetesen nem teljes a lista, de a Mi Band 3 bekerült, a másik két versenyző pedig legyen meglepetés. Természetesen tőletek is várjuk az ajánlásokat, úgyhogy írjatok bátran. Azoknak is próbálunk kedveskedni, akik 10.000 Ft…..
Az Inmotion V5F egy forradalmi jármű, egy elektromos unicikli, kifejezetten városi használatra tervezve. Én konkrétan eldobtam tőle az agyamat, mennyire modern és egyedülálló a szerkezet, de akinek a műszaki adatokra fáj a foga, az is elégedett lesz: 40 km-es hatótáv, 25 km/órás végsebesség, 120…..
Xiaomi Mi 8 Pro okostelefon, Ninebot elektromos roller, ILIFE robotporszívó, JBL füles – van itt minden, mint a búcsúban, ha átfutjuk a héten legnépszerűbb termékek listáját. Nem véletlenül vannak pont ezek a cuccok a toppon, mind árban, mind funkcionalitásban megállják a helyüket. Nézzük is meg,…..
Hamarosan megérkezik a tavasz, de azért még nincs olyan jó idő, hogy a szabadban töltsük a mindennapokat. Ezt meglovagolva indult el újabb akció a Goodoffer24-en, amihez még exkluzív kupont is adunk nektek, így 3.800 forintért vásárolhattok Windows 10 Prot...
Szerintem túl sok embernek nem kell bemutatni a különböző elektromechanikus kamera stabilizátorokat, ezektől az eszközöktől lesz a kép rezgésmentes. Az eddigi gimbalok azonban meglehetősen robusztusak voltak, így kényelmetlen volt a használatuk, ezért sokszor inkább otthon hagytuk őket. Az…..
Minden héten megvan az a néhány termék, ami az adott héten népszerű az ára, a tudása vagy az egyedisége miatt. Persze az a legjobb, ha ezek a tulajdonságok mind megvannak az adott termékben, ezért igyekszünk rendszeresen megkeresni és bemutatni nektek ezeket a cuccokat, hogy ti is értesüljetek…..
Bár még a naptár szerint február van, ha kinézek az ablakon, akkor már a napsütésnek köszönhetően a szabadtéri evés-iváson és a túrázáson jár az eszem. Elhatároztam, hogy beújítok egy komplett kirándulós szettet, hogy ne ezen bukjanak el a rendszeresíteni kívánt hétvégi túrázásaim. A legolcsóbb…..
Minden héten megvannak azok a kedvenc termékek, amik a legkelendőbbek a Gearbest oldalán. Csakúgy, mint egy jó Queen szám, itt is előfordul, hogy akár hetekig is fennmarad egy termék a listán. Ezeket a kütyüket hoztuk el nektek, hogy ti is mindig képben legyetek az aktuális top 10-es listával,…..
Nem titok, hogy jó kapcsolatot ápolunk a Hyp-R-es srácokkal. Hosszú ideig használhattuk a stúdiójukat, és ők biztosították a helyszínt az első közönségtalálkozónkhoz a saját szimulátor és VR bárjukban. Ez az a hely, ami mindig kirángat az unalmas hétköznapokból, száguldozhatunk híres…..
A Xiaomi több termékét is leakciózta, ezért most érdemes körülnéznie annak, aki bővítené cuccai listáját. A tapasztaltabbak tudják, hogy 10.000 forint felett áfát kell fizetni a termékek után, de szerencsére ezek a kütyük bőven értékhatár alatt vannak, így emiatt sem kell további összegekkel…..
Ismét a legkülönfélébb termékek szerepelnek az eladási listák élén. Xiaomi Mi 8 okostelefon, 360 S6 robotporszívó, SJCAM akciókamera, és Xiaomi lázmérő is van a kosárban, csak hogy a legnépszerűbb eszközöket említsük. Ahhoz, hogy megértsük, miért szereti mindenki ezeket a cuccokat, nézzük meg őket…..
A Xiaomi Deerma DX700 egy újabb termék a prémium gyártótól, hiszen ezt a céget is felkarolta a kínai Apple, ám ez az eszköz a kifejezetten olcsó vonalat képviseli. Szuper könnyű, nagyon erős és olcsó, ezek a fő ismérvei. Az állóporszívóknak is nevezett kategóriában 18.000 Ft-ért egyetlen eszközt sem…..
Ismét kitett magáért a Gearbest a legújabb akciójával. Egyszerű a sztori: minél több terméket veszel, annál több kedvezményt kapsz. Ettől függetlenül annak sem kell megijednie, aki nem akar egy komplett áruházat házhoz rendelni, mert már két termék vásárlásánál is 20% kerül levonásra a végösszegből,…..