Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gubachy

2 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szolgáltatóváltás viszontagságairól rengeteg Homár-poszt szólt már, amiknek egy része sikeresen megoldódott a megjelenést követően. Ezúttal viszont nem halat adunk, hanem kicsit horgászni tanítunk mindenkit.  Kedves T. Homár! Találtam pont egy posztot ugyanebben a…..
Gubachy 2015.09.22 20:52:12
@neet: ÍGY VAN! Én is így jártam egy mobilnet előfizetéssel a Telefosnál 2013-ban. 2013-09-20-án lejáró hűségnyilatkozat: aznap lemondom kötbér. Másnap lemondom is kötbér, mert 21-ével újabb 2 év hűség kezdődik.... WTF?
Azt mondja már nekem az ügyfélszolga, hogy 09.20-a előtt legalább 30 nappal jeleznem kellett volna írásban, hogy nem kívánom a szolgáltatást meghosszabbítani (személyes ügyfélszolgálaton az erre rendszeresített íven, vagy postai levélben a központ felé)......... királyak vagytok. Nem fizettem be 3 számlát ezután, 12 ezer, megszüntette az előfizetést, kitolta a kötbért ami 25 ezer volt, kiment behajtóhoz, 36 ezer tartozásra rátett 2 ezret.... még 10 havi díjamba sem került és elhúztam az ügyet 8,5-9 hónapig, mert még a behajtó cégnél is kértem kamatmentes részletet (mondta a behajtó, hogy a Telenornak csak akkor küldik át a teljes tartozásomat, ha feléjük törlesztettem az utolsó részletet is..)..... Cca. 16 hónap múlva megkapták a pénzüket. Ha ez nekik így jó volt...... és elhoztam az összes telefonomat onnan, céges flottát is...... egy havi 40-50 ezres bevételt, mert kuncsorogtak egy b.szom 3990 havidíjas mobilnetért még két évet..... annak is a felét kötbérezte csak ki és elesett azóta több száz ezer bevételtől.
A balettművészeket általában csak a színpadon látjuk előadás közben, pedig érdekes lenne elképzelni őket odahaza, a saját életükben – akár a hivatásukkal ötvözve is. Alighanem így gondolkodhatott David Perkins fotós, aki egy egészen érdekes projektbe kezdett. (fotók:…..
A Híradástechnikai Szövetkezet története   A sorsdöntő porszívómotor 1951-et írunk, és a magánvállalkozásokat teljesen ellehetetlenítik az országban, ekkor Seres Sándoréknak elromlott a porszívójuk. Ez hogy függ össze? Elmondom. Seresék ékszerész kisiparosok, akikkel szemben laknak Takácsék, akik…..
Vöröshajú lányok Kika 2015.07.31 07:34:00
 ..
Gubachy 2015.07.31 23:41:51
1. Halász Halálesetek száma per 100,000 teljes munkaidőben foglalkoztatott fő: 200 Balesetek száma per 100,000 teljes munkaidőben foglalkoztatott fő: 800 2009-ben átlagosan ebben a munkakörben: 6,700 fő dolgozottÁtlagfizetés: $22,160   2. Tűzoltó Halálesetek száma per…..
Sajnos mostantól attól félek, ha bármi történik velem, csak a családomra, vagy magamra számíthatok. Egy szívrohamnál, vagy agyvérzésnél is arra kell felkészülnöm, hogy nem fognak segíteni a bajban? Soha nem voltam komoly beteg, nem történtek velem balesetek, de 40 évig dolgoztam…..
Krisztián tanár úr szép levezetéssel bizonyítja, hogy nemcsak olvasni, de számolni sem árt, ha az ember vásárlásra adja a fejét. Az egyszeri jóváírás külön érdekes, amivel a Telekom szerette volna lehiggasztani az izgága matekost. Kérje mindenki azonnal, ha egyszer…..
Nem nagyon szeretnék semmit hozzáfűzni a Coop-szalonna állapotához, de javaslom, hogy a galériát csak saját felelősségre nyissa meg mindenki. A magyar minőség! Édesanyám a mai nap vásárol egy kis szalonnát a nyíregyházi, Búza téri Coop ABC-ben. Hazahozta, lelkesen…..
Gubachy 2015.07.04 07:35:36
@Már meging egy nick: Igen ez így igaz!!!! Ez sajnos az állat "hiábája" úgymond...

Ettől fügettlenül én sem vásárolok, coop, cba, reál meg arzenál meg ilyen magyar vackokba, mert drágább szinte minden és én is nagyságrendekkel többször találtam romlott minőséget ezekben. Hiába van 5 perc sétára bármelyik is, inkább elmegyek 2 villamosra a lidlbe, sparba.... szegénay vidékiek, ezt meg sem tehetik. Anyósoméknél, kis város vidéken, van egy nagy coop, meg egy kis coop... üzemeltető/tulalj ugyanaz. Ár egekben, minőség és kiszolgálás/modor meg a béka se..ge alatt.
Hisztis pi...pálesz Dr. Csont 2015.06.24 23:05:00
Itthon vagyok, de itthon ám. Kiborító volta a mai nap. Így a buszon hazafelé elterveztem (am. miért akkor megy a buszon a légkondi, amikor odakint esik és 15 fok van, amikor meg 35 még ablakot se lehet nyitni????), hogy hazajövök és a hűtőben lévő Ostorosi vörös borral (Lidl-ben…..
Áh, kész vagyok teljesen. Hét közepe van még csak és világfájdalmam fokozódik.   Gubachy vagyok amúgy... mondjuk, Mindegy is. 30 közeli, műszakvezető egy üzemben, 2 műszakban. Kell ennél több? Nekem ugyan nem. Olyan jól ellennék én magamban is, de a beosztottaimnak kellek.…..
Az egy hónappal ezelőtti eset után ismét problémák akadtak az RTL Klub a Híradó után, ezt az Origo szúrta ki még tegnap. A lekonferálás után a műsorvezetők pár másodpercig hang nélkül kezdték el leszedni magukról a mikroportot, majd egyszer csak elsötétült a képernyő, és…..