Regisztráció Blogot indítok
Adatok
daulK

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A DGA, azaz a Directors Guild of America, azaz a rendezők céhe közzétette rendes, éves tévés jelentését, amiből kiderül, hogy Hollywood ugyan javuló tendenciát mutat, de mág mindig elég kevés esélyed van rendezői állásra, ha nem farkad van és nem vagy fehér. A DG…..
A sorozat búcsút vesz az egyik legdögösebb nőjétől - harsogja a Blikk. A készítők két és fél év után úgy döntöttek, elzavarják a karakterét Norvégiába, mert "egy Kornél nevű fiú ott ígért neki szebb jövőt!" A bulvárlap szerint a távozás végleges, hiszen a…..
Nemsokára kezdődnek a Sztárban sztár munkálatai, a harmadik évadot a TV2 (ez első két évad nézettségét elnézve joggal) az ősz egyik húzóműsorának szánja, amire nagy szükségük is van, mert a tévé főműsoridős nyári nézettsége ijesztő mélységekbe zuhant. A harmadik…..
daulK 2015.07.22 13:41:13
@recirkulációs kör: Azért ennyire nem kéne túlozni. Majkának ahhoz van esze, hogy felszínen maradjon ez oké. Lehet, hogy értelmesebb, mint az átlag VV-s. De hogy mindenhol megállná a helyét? Csinál egy elég primitív zenét, amire vevő sok egyszerű ember, műsorvezetőként sem nagy szám, humora szerintem meg nincs, nagy arca viszont van. Igazából nem tűnt fel, hogy bármiben akkora tehetség lenne, max. pókerben (állítólag), ahhoz nem értek.
Nem zörgött a haraszt hiába, a tegnap esti Fókuszban lehullt a lepel az RTL új tehetségkutatójának műsorvezetőiről. Az már régóta köztudott volt, hogy Sebestyén Balázs lesz a csatorna őszét meghatározó műsor egyik házigazdája, de azt csak megtippelni lehetett, hogy vajon kit…..
daulK 2015.06.24 14:47:38
@ipari ivógéptanács: ez sajnos tényleg így van. Bödőcs szerintem tehetséges, Kőhalminak is vannak egész jó pillanatai, aztán még 1-2, aki hébe-hóba mond vmi vicceset, és vége. amit Kiss Ádám vagy Dombóvári humor címén művel, az eléggé kevés sztem.
daulK 2015.06.25 07:01:37
@lk2: erről nem tudtam. elég vicces, hogy olyan ember, akinek a "humora" nagyrészt mások fikázásából áll, mennyire nehezen viseli a kritikát.