Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the watchman

225 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Netflix legnagyobb októberi, sőt, novemberi és decemberi dobása kétségtelenül a The Queen's Gambit, azaz A vezércsel volt. A történet szerint van egy rendkívüli sakktehetséggel megáldott - édesanyját egy öngyilkossági kísérletként előidézett autóbalesetben elvesztett - gyerek, aki az árvaház…..
Szomorú ez, na. Nincsenek szavak. Amik meg vannak, azok is elfogytak leginkább. Mert a második évadban már nagyon lehetett érezni, hogy van valami kötődés, valami kapcsolat, rokoni, amolyan apa-fia szál Grogu és Mando között. Igen, például az is nagy lépés a második évad végén sokakat, sokunkat…..
Ebből is látszik, hogy mekkora ereje van a Netflixnek. Tényleg királyt csinált egy tigrisekhez már-már perverz módon vonzódó és ragaszkodó, totál őrült csávóból. Joe Exotic minimum érdekes, de leginkább Christopher Nolan filmjeit megidéző mindfuckokban szügyi gázoló története annyira megfogta az…..
Mindenki maradjon otthon! De tényleg, ez nagyon fontos. Győrfi Pál milliószor elmondta. Már a Tiktokon is. Szóval ez nem vicc. Az sem, hogy kerülni kell az érintkezést, nem lehet tömörülni, csoportosulni, így vendéglőbe járás, kocsmázás, mozizás, koncertezés, fesztiválozás helyett például filmet,…..
Dalma nincs, de Vivi, Bogi, Babett, Tünde és Yvonne van. És remélhetőleg utóbbi pekidzsben érkezik, és beugrik a lánya, Catherine, művésznevén Mardoll is. Dalma ide vagy oda, ez a műsor sehogy sem lehet deficites, mivel legalább annyira 89 karátos gyémántkontet ez, mint amennyire a címe is kötelezi.…..
Ahogy azt a spoileres címből sejteni lehet, nekem eléggé bejött a Vaják című sorozat. Annyira, hogy az évad rohamtempóban történő ledarálása után végtelen űrt éreztem, valami elkezdett hiányozni az életemből, hiába énekeltem a csajommal kánonban a Toss a coin to your witcher című popslágeresített…..
Több szempontból is van némi egyezés a THe Mandalorian és a Vasember között. Kezdjük ott, hogy a Disney+ Star Wars-sorozatát az az ember jegyzi, aki amúgy a Vasember 1-2. is rendezte. Szóval finoman szólva sem áll távol Jon Favreautól a már említett filmsorozat címszereplője. Erre jön még az a…..
  A bejegyzés megtekintése az Instagramon Destiny cannot be denied. The Witcher (@witchernetflix) által megosztott bejegyzés, Nov 13., 2019, időpont: 9:05 (PST időzóna szerint) Ilyenre még nem nagyon volt példa a tévézés történelme során. A streaming…..
Azt kell mondanom, hogy teljesen jogos az a totálisan elfogult tömeghisztéria, amit a sorozat már az előzetesekkel elért a Star Wars-rajongók körében. Én akkor nem dobtam hátast egyből nekifutásból. Az első rész megnézésekor viszont be kellett látnom, hogy Csillagok háborúja ide vagy oda, botrányos…..
Mondanám, hogy vicces, de az az igazság, hogy még így is nyomasztó. ..
Megvan a maga bája az előzetesek elemzésének. Nekem nem kenyerem ez a műfaj, én szeretem agyatlanul bámulni a jól megvágott promókat, aztán felőlem elkezdhetünk beszélgetni róla, hogy most akkor ez fasza lesz-e vagy sem. vannak, akik kockáról kockára kimerevítik a jeleneteket, hogy kiszúrjanak a…..
Itt az első telő-előzetes, kedvcsináló, beharangozó, felszopóka kis 1 perces videó a 2019 januárjában érkező True Detective 3. évadához. Sokáig úgy volt, hogy nem is nagyon lesz folytatás, mivel a második évad messze nem sikerült olyan jól, mint az első, ugye. Utólag belegondolva talán az se volt…..
Ahogy elnézem az első évad végén is pont ugyanez volt a helyzet...
Készült egy cenzúrázott verzió a Feleségek luxuskivitelben évadzáró részéhez, amit elnézve úgy tűnik, mintha a késbakon szocializálódott nők akkora káromkodó prolik lennének, mint ide egy budai luxuslakópark. A Szomszédokkal is csináltak már ilyet, szóval értjük mi a poént. Your browser does not…..
Állítólag a 9. évadban is csak 6 epizódban fog szerepelni Andrew Lincoln.   Egyelőre még abszolút pletyka az egész névtelen források által megerősített sztori, de azért érdemes tökig beleállni. Itt van ez a csávó, aki az Igazából szerelem című filmben karton papírokra írt szöveggel vallott…..
Michael C. Hall ugyan nem tűnt el teljesen a Dexter 2013-as botrány fos lezárása után, voltak kisebb szerepei, de egyértelműen ez az a műsor, aminek a főszereplőjeként, illetve executive producereként is visszatért.  Visszatért, de nem ő az, aki miatt egyáltalán érdemes belenézni a Netflix Safe című…..
Majd 2018 végén meg is lehet nézni a végeredményt a Netflixen. (via Just Jared)..
Hopp, nem is írtunk az első részről?! Nyilván az összes filmes szaklap, szakblog meg az öreganyám is kivesézte már, hogy mennyire űberfasza volt. Nekem mondjuk pont nem tetszett. Ha nagyon röviden kéne összefoglalnom az akkor élményt, akkor azt mondanám, hogy kínosan erőltetett poénok egy tök snassz…..
Ahogy ő fogalmaz:  A Nightflyers egy kísértetház az űrben, a Pszicho egy űrhajón. (Azért halkan megkérdezném Dzsordzsi bácsit, hogy hol a retekbe van már a hatodik Trónok harca-könyv?!)..
Ugyanarra, mint eddig. Arconpörgési Bulizási Vedelési Pizzában fetrengési Koktélos vödrözési Kondizási Szolizási Mosodázási Április 5-én tér vissza a Jersey Shore, minden idők trashrealityje. A műfajteremtő műsor kicsivel több mint 5 év kihagyás után jelentkezik új részekkel. Az egész…..
Megérkezett a House of Cards, magyarul Kártyavár 6. évadának előzetese. Illetve egy beharangozó, ami nem szól semmiről, de legalább elmondhatjuk, hogy van...
Volt egy zombis sorozat, amiben a zombik csak fontosnak tűnő veszélyforrások voltak, de igazából az emberi dráma számított? Volt hát, aztán jól elromlott. A kábeles dráma sorozatok exkalibúrjának fáklyás menete - már ha egy kard tud fáklyával menetelni - pontosan 19 részig tartott. Igen, a második…..
(Forrás: HBO) Az első évadról röviden annyit, hogy borzalmas életünk lenne, ha habzó szájú vérkeresztények uralkodnának a világon...
Megvan a Legendás állatok és megfigyelésük című film, ugye? 2016-ban úgy várta mindenki, mint a kis Harry Potter a beutalót a Roxfortba. Nem is volt rossz. Visszaidézte a régi szép időket, amikor a varázslómese még nem volt annyira érfelpattintósan darkos, mint A Halál ereklyéiben. Aztán a film…..
Talán nem túlzás az év bejelentésének nevezni azt, hogy visszatér az MTV műfajteremtő trashrealityje, a Jersey Shore. És ami az egészben a legjobb, hogy nem ám holmi utcáról kukázott, újhullámos, pózer, hipszter guidókat és guidákkal akarják kiszúrni a trú rajongók szemét, hanem az MTV vért és…..