Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a tatu

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
UPDATE 11.15: Ahogy az tavaly is bekövetkezett, a karácsonyi nyomás alatt elkezdett belassulni az Amazon logisztikája. A Fire (lehet, a vegyes review-k miatt, kösz Atyaman) elég gyorsan érkezik, most 2-3 napot írnak, de a Touchra 8-9 napot kell várni. Azaz aki vásárolni akar, az ne nagyon…..
a tatu 2011.09.29 13:22:44
@Dworkyll: köszi ez pozitív.
(közben átkattintottam @kergesedolelek linkjére is, ott is ez van.)
a tatu 2011.11.17 21:11:20
@sanche: első töltéssel bő 3 hétig hétig bírta, viszonylag sokat olvasva, minimális wifi használat mellett. nincs vele semmi gond szerintem.
Közszolgálati rovatunk következik. Olvasónk, Ádám végső kétségbeesésében írt nekünk egy játékot keresve, és olyan történt, ami ritkán: fogalmunk sem volt, melyik játékról ír. Esetleg valaki meg tudná mondani? Most már marhára érdekelne minket is. És akkor innentől a…..
Az első forduló adatainak elemzése kapcsán egy lényegi elmaradásom van még: az egyéni jelöltekre és a listákra leadott szavazatok összehasonlítása. A kérdéssel a választás előtt is többször foglalkoztam, legalább két okból ugyanis kiemelt jelentőséget kapott 2010-ben a…..
A kéken villódzó képernyő előtt térdre rogy az emberség, a bennünk bujkáló György Péter a civilizáció végét kiáltaná, de kiszáradt a szánk. Sírnánk, de már nincs könnyünk. Vége mindennek, most már csak a neutronbomba fehér villanása tisztíthat meg mindent. A kultúra…..
 Miközben idehaza a BIT FIB-ISZ FIB Societas teljesítményén és képességein szánakozunk, vagy éppen mosolygunk, észre sem vesszük, ahogy a szomszédban elrobog mellettünk a Progresszió. Romániában a Szociáldemokrata Párt (PSD) ifjúsági szervezetének (TSD) nándorhegyi (Oţelu…..
a tatu 2009.04.21 10:04:43
@TuRuL_2k2: én ilyen hülyegyerek vagyok, hogy rákeresek dolgokra (most mondhatnám, hogy a válság miatt kevesebb a munka :) és kidobta nekem a google azt hogy: andreipsd.hi5.com/friend/p173640548--friend--html

na most ez ugyan egy zárolt oldal, de a kis képét a kis lánynak megmutatja, és jé néddamár, erről lett átműtve a pornóra a feje.

máskülönben lehet hogy ribanc (ősi román szokás vagy mit illik erre mondani) de azért használjuk már a szemünket.
      Hát lehetett érezni, hogy a fletó ezt már nem éli túl, de azt azért lenyomta még az elnökség torkán (talán), hogy megőrizve a pártelnökséget sakkban tartsa az új szocialista miniszterelnököt (kis péter?), valamint személyével hiteltelenítse az új…..
Alig merem idekopizni Robee platina fokozatú bestoffostalicska válaszát az álkérdésre. Alig, de mégis:Gávölgyi János..
Na ez az, amikor a kéz lehull, a száj meg azt motyogja, hogy hulljon csak le nyakamra a bárd, nekem annyi. Balázs, neked főállásban kéne ezzel foglalkoznod, ez elcsendesítené Jan Slotát és visszavetné a kínai exporttöbletet. Úristen, a levélben talált másik "viccet" ma…..
Futóblog Nike women 2008.09.16 10:55:00
Kicsit nehéz elkerülni reklámügyben az olvasói pörölykalapácsot egy szponzorált blogon, mi viszont mégis megpróbáljuk a lehetetlent, és írunk a Nike Women kampányáról egyféle reklámkritikai megközelítésben (hello addict blog!). Történt ugyanis, hogy a napi feedolvasásom…..
Alekszandr Medvegyev elnök kedden bemutatta a Kontinentális Jégkorong Liga orosz nemzeti színekre épített logóját. Kiderült, hogy a közvetítési jogok az NTV-Plus kezében vannak, és nemsokára elkészül a liga honlapja orosz és angol nyelven. Három fotónk van. ..
Eric-kel mindketten heves lakáskeresésben vagyunk, és erre a remek ajánlatra bukkantunk az interneten : értékesítés eladó ingatlan típusa lakás ingatlan építése…..
A Google végre felismerte, hogy a Google Reader fontosabb annál, hogy a Gmailben a more link alatt legyen. Alig néhány perce a Reader linkje felkerült a legfontosabbak közé, így most már egy kattintással is megnyithatjuk. Még egy változás történt, a YouTube-ot is behozták Gmail alá,…..