Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GabelstaplerfahrerKlaus

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvéd azt a felállást szereti legjobban, amikor egy másik megyébe kell elmenni tárgyalni, és az ellenfelet helyi ügyvéd képviseli. Míg a bíró a helyi ügyvéddel csaknem tegeződik, addig a gyüttment jogi képviselőt ott  oktatja ki, ahol tudja.Szia Zugügyvéd,Gyakorló…..
2007. december 31-én bezárták az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetet. Hogy pontosan miért, mai napig nem tudjuk. A minisztérium indoka nagyon vékony: "az OPNI épülete nem alkalmas a betegellátásra, gazdaságosan nem lehet működtetni. Ebben az épületben…..
Egy nagyon komoly intézet, a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézete bírálja el a az engedélyeztetni kívánt utóneveket. Valószínűleg győzött a túlerő, a sok beadvány, és ezek a nevek megkapták a zöld jelzést: Szép új nevek .... Hogy kaphatott valamelyik…..
Emlékeztek még ugye, hogy a Magyar prostituáltak Érdekvédelmi Szervezet közel 48 millió forintot nyert a  "Szervezetfejlesztés egy speciális okok miatt hátrányos helyzetű társadalmi csoport érdekeinek védelmében" című pályázaton a Társadalmi Megújulás Operatív…..
Látható, hogy mennyire rettegnek a nehézfiúk ... Alig mernek kimozdulni a villájukból, rettegve várják a vagyonosodási vizsgálatot. Azt hittük Enying messze van? Hogy csak Siófokon mernek felvonulni? Tessék, Draskovics, Demszky, Bencze. De tojást nem lehet dobálni. Mert az nagyon…..
Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettest innen is csókoltatjuk! Képzeljétek, a jó Imrének isteni ötlete támadt! És állítólag teljesen önállóan ... A főpolgármester-helyettes ötlete ugyanis első blikkre valami eszméletlen, orbitális baromság. Második blikkre is:…..
  Nehéz hetek állnak mögöttünk, de ha nehezen is, túléltük az ünnepeket. Pedig egyértelmű, hogy a karácsonyt a férfiemberek kicsinálására találták fel. Ilyenkor a nők piszmognak a süteményekkel meg a csomagolópapírral, és semmi komoly dolgot nem csinálnak, míg a…..
Itt van nekünk ez a 43 milliárdos csoda, a kőrőshegyi völgyhíd. Seggünk kilóg a gatyánkból, de ilyenre futja - gondolhatnánk, némi joggal. Persze azt is mondhatjuk, hogy amikor megtervezték, kitalálták, akkor még a Pannon Puma szökdécselt erőtől duzzadva a Kárpát-medencében…..
Nagyon nem is ragoznám, újabb fasza Index-es cikk... Évi 600 millió forint folyik be filmes jogdíjakból a Filmjushoz, ami az üres DVD-éken található matricákból, valamint a pendrive-ok, memóriakártyák, winchesterek és egyéb adathordozók után fizetett jogdíjakból. Tökmindegy,…..
Hány maffiát számolt fel a rendőrség a rendszerváltás óta? Hogy kívánja az uzsoramaffiát megállítani, felszámolni? Vagy ez nem is csak rendőrségi kérdés? Az uzsoramaffia, 3 különböző nézőpontból. Olvasói levél, Szabolcs megyéből: "Szóval van az a dolog…..
Válassz reklámarcnak, ügyvezetőnek egy közismert, származása miatt nem támadható embert, (pl:Győzike,  Mohácsi Viki, Daróczi Dávid, random ember a 100 tagú ******zenekarból) majd kürtöltesd vele világgá, hogy lányokat közvetítesz a lehető legrugalmasabb munkakörben. A…..
Már megint ez a &*#@đ  HírTv kavarja ... A Bajnai-villát 2008. július 23-án ellenőriztek a Budapesti Elektromos Művek Nyrt. szakemberei. Az Elmű dolgozói megállapították, hogy Bajnai Gordon villanyóra szekrényében, az éjszakai árammérőbe réz drót van bekötve, ezért…..
Végre egy értelmes ötlet, és bármilyen meglepő, de kormányzati kezdeményezés: "Adminisztratív úton vetne véget a kormány a szakorvosok külföldre vándorlásának. A frissen vizsgázott szakorvosokat 2009-től kormányrendelet kötelezné arra, hogy négy évig abban a…..
"Van az a vicc, hogy mi az F-el kezdődik és Sz a vége, és a nők szőrzetében túrkál. Megvan? Nem, nem az, hanem a másik, a FODRÁSZ. Bár az a pasi, akihez én mentem, inkább volt FASZ mint fodrász mester. Gyönyörű volt. Tényleg.Egy sminkeseknek, és fodrászoknak tartott szakmai…..
GabelstaplerfahrerKlaus 2008.09.04 01:29:44
Rogue Sec Sziget 2008.06.11 16:44:00
Délutáni gyorsként, csak egy gondolat, melyet főleg ez a cikk pattintott ki belőlem, meg sok másik, amit lusta vagyok előtúrni az index-archívumból, de jól tudjuk hogy vannak ilyenek. Egyszerűen nem fér a fejembe a Sziget rendezvényt évek óta ellehetetleníteni kívánó…..
Valamiért ezek a történetek mindig engem találnak meg: ez itt megint nem a viccesnek szánt leadek gyümölcsöző terepe, sajnos egy olyan történet következik, ahol rémálomszerű kapcsolatban öngyilkos lett a fiú. A lány pedig azóta sem érez semmit. Sziasztok! Az a múltkori poszt…..
Nehéz kérdést szegezett a blogkomjúnitinek a levélíró, amit rögtön meg is válaszolt. A hosszú udvarlás ugyan mire jó, csak lelép közben a csaj, és még meg sem volt. Igaza van? (via helloszabi)   Kedveseim! Levelemben a monumentálisan túljátszott,…..
Cannes-ban megnéztük vferivel az Ashes of Time Reduxot, amiben van egy szívbe markoló szöveg: a férfi boldogsága azon múlik, hogy képes a nem emlékezésre. Már akkor éreztem, mennyire igaz ez, de most még jobban. A szerelmi életünk nagyon egyszerű lehetne, ha csupán racionális…..
Most hogy a szakítósblog másik fele elrepült Cannes-ba, egyedül maradtam a gmail postafiókunkkal, és nem nagyon értem, hogyan lehetséges az, hogy a körülményesen megírt levelek mindig nekem jutnak. Most a monogramozás, az ábécével jelölés után újabb iskola képviselteti magát:…..
Újabb tinisztori, mert ahogy levélírónk állítja, már 6 éves korra kialakul az ember személyisége. Na, ma ebből a szemszögből közelítsük meg témánkat, ami az egyoldalú szerelem. Tinisztori. Mindketten 16 évesek vagyunk, én, a nőnemű lény életemben először szerelmes,…..
A maszatolós poszt szerzője írt nekünk, és mi a tanulság meg a folytatás miatt közöljük. Mert mindenben van tanulság, így ebben is. Kedves Szakítós! "Inkább maszatolás, mint szex" címmel hoztad le a kis sztorimat kedden délelőtt. Nagyon meglepett a kommentek…..
Tinifigyelem, tiniszerelem, tiniszakítás, tinilevél, tiniszavak, tiniérzelmek. Rájöttem, miért nem ismerkedtem soha németórákon azon kívül, hogy nem tanultam németül, mert ilyeneket mondott volna a némettanár: Ein liebes Paar von heute! Még egy égető kérdés: milyen név az, hogy…..
Az általános iskolai nagy szerelmek mindig észrevétlenek maradnak, és a rút kiskacsákból is mindig csodaszép hattyú lesznek. A nem-összejövés is a szakítás egyik formája?  Egyik este a haverokkal buliba indultunk. Nem a szokásos, tivornyázós-berúgós este volt, hanerm…..