Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dien

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mi az igazság? Mi van a mágnesezési ügyek mögött? Perca és csapata a háttérből eddig is igen élénken részt vettek a blog életében. Most megosztják, hogy kutatásaik során milyen következtetésre jutottak: Vajon az áramszolgáltatók szándékosan és jogtalanul…..
dien 2015.06.23 08:14:10
Albérletben lakunk(még)...2013.11.01- től 2014.06.26.-ig az óra 10 000 wattal mutatott többet.(8.171---14.132)Tehát 8 hónap leforgása alatt. Hogy mi történt ez idő alatt? Előttünk egy szem néni lakott aki a világításon kívül nem sok mindent használt mi pedig mosógépet, számítógépet, konyhai eszközöket és persze a villanybojlert is használni kezdtük. Ennek eredményeképpen volt hogy kiment az egész házban a villany,,,akkor hívtuk a szakembereket és biztosítékot cseréltek. Itt tudtam meg hogy lehetséges ez az oka hogy pörög ezerrel az óránk még akkor is ha nagyon odafigyelünk. Amikor kézhez kaptuk az összesítést mondanom sem kell több százezer forint. Mi naivan nem is tudtunk semmire sem gondolni csak arra hogy sok áramot használunk. Kértük fizethessük be részletekben. Azóta 20 ezer forint a havi átalány és még ehhez jön a részlet 11 ezer forint csak villanyért. Ebben a hónapban szeretnénk innen végre kiköltözni a tulaj nevén van minden számla ő meg sem akar jelenni csak annyit mondott túl naivak voltunk és ő jövő hónaptól nem akar itt magas villanyszámlát fizetni. Megértem ilyenkor mindig mindenki egyedül marad és ennek általában a fizető fizet rá még ezerszer. Ma megy be a férjem hogy meg tudja hogy állunk ezzel az egésszel mennyit és hogyan kell még fizetni. A nehéz ebben hogy mi itt csak albérlők vagyunk de szerintem szólni kell hogy gyors az óra mióta biztosíték csere volt zárlat miatt. A félelmem hátha ezek után még többet kell fizetni. Közben már mennénk a mi házunkba át és nem tudom hányszor rángatnak majd és hova milyen hazugság jön majd ki az egészből. Az az igazság engem érzelmileg teljesen tönkre tett ez az egész amikor beszóltunk nekik akkor sem akartak kijönni ha az Émász embereivel szeretnénk beszélni olyan mintha Hatalmasságok elé járulnánk. Nem normális hogy KÖZSZOLGÁLTATÓK nem a Közért vannak és hogy ebben az országban mindez lehetséges sőt Törvényes. Az embernek a mindennapjaiban ezzel kell foglalkoznia amikor a 9 hónapos kisfia is ott van akkor is azon kell filóznia. hogyan kellene ezt a problémát megoldania.
Mit tegyünk? Eddig is mindig mindent befizettünk de mennyit fizessünk még, ennyi idő elteltével nem késünk el azzal hogy többet mér az óra?
Hagyjuk inkább az egészet és fizessünk és talán kevesebb a veszteni valónk?