Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chilliszósz

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chilliszósz Fittanya 2016.10.21 11:05:13
Szeretnék eleget tenni egy megtisztelő felkérésnek, és bemutatni magamat, mint Fittanyut, és megmutatni azt a belső utat, amit bejártam, hogy ezt kiérdemelhessem! Teljesen őszintén, hátha más is talál hasonlóságokat és ezzel megerősítést nyer, hogy jó úton jár.   Elsősorban Anya vagyok. És Ember.…..
Chilliszósz Pilates, Te csodás! 2015.10.01 11:48:32
  Mi az a Pilates?   Ez egy speciálisan felépített, áramló gyakorlatsorozat, célja a mély törzsi izmok erősítése. Erősítő és nyújtó feladatokból áll. Javítja a testtartást és hajlékonyságot, rugalmas gerincet biztosít. Speciális légzéstechnikát kapcsol össze a…..
  Tisztelet. Ez a szó számomra mindig is egy nagyon gyakran használt szó volt, folyamatosan követeltem magamnak és azt gondoltam nekem ez jár, hiszen én is mindenkinek megadom. Valóban jár nekem és valóban megadom mindenkinek? Megpróbálok ennek utána járni, de nem ígérem, hogy…..
Chilliszósz CIAO BELLA, BELLA! 2015.07.10 06:06:21
Mindenképpen szerettünk volna eljutni valamilyen tengerparti helyre, mert Lencsi, a nagylány a maga 2,5 évével már többször látta a tengert és imádta. Imádta a hullámokat, a homokba süppedő lábujjait, a gurgulázó kacagását, amikor arcon csapja a sós víz, meg a kiálló hatalmas…..