Regisztráció Blogot indítok
Adatok
köcsög sixx, a mocskos kurva anyád!

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ron Perlman a monte-carlói tévéfesztiválra nem azért jött, hogy egy konkrét sorozatot promózzon, hanem zsűritagnak - a minisorozatok zsűrijében ült a Hídból ismerős Kim Bodnia társaságában. Ettől még persze van neki olyan sorozata, amiről lehetett beszélni, az Amazonnak…..
köcsög sixx, a mocskos kurva anyád! 2015.06.22 21:38:02
@sixx:
De ha ez az indok, akkor miért csak azokat baszod ki, amelyek a tiéddel ellentétes nézeteket fogalmaznak meg?
Amelyek a tiéddel azonosat, azok nem viszik "offba a topicot"? (magyarul úgy mondják ezt, hogy eltérnek a témától, de mindegy)
Mert azokból érdekes módon egy csomó bennmaradt.

Nem egyszerűbb bevallani, hogy bassza a csőröd, ha másnak van igaza?
Egyébként meg kérdezd meg a témában Zsadon Bélát, az ő véleményére még te is adsz, ha jó tudom (tudom, hogy elment már az Indextől, de gondolom, megvan a mailcíme vagy a telefonszáma, de ha nincs, megszerzem neked).
köcsög sixx, a mocskos kurva anyád! 2015.06.23 00:12:16
@sixx:
Csakhogy pont nem azok tükrözik a nyelvészet jelenlegi álláspontját, hanem leginkább faszságokat tükröznek. A nyest.hu is.
Esetleg olvasgasd el azokat a cikkeket, amelyeket valóban nyelvészek írtak a témában, mint pl. Nádasdy Ádám. Egy az egyben azt mondja, amit GERY87 meg én. Bevallom, az érvek egy részét is tőle "loptam".
De olvasd el akár hancu kollégád e témában írt cikkét is, be volt idézve az is, amíg nem törölted.

A korrektorblogot Zsadon a hozzád hasonló, a magyar nyelvvel hadilábon álló, mégis cikkeket író nagymellényű, ámde buta faszkalapok miatt indította. Csak olvasgass bele a cikkeibe, még fent vannak, ha jól tudom. Miattam biztos nem, mert én a legtöbb írásával egyetértettem (gondolom, azért, mert ugyanazokra az anyagokra támaszkodunk, pl. Nyelvművelő kézikönyv meg hasonlók), sőt, hiánypótlónak tartottam, csak pont azok nem olvasták, akiknek szánta - te meg hasonszőrű indexes társaid.
köcsög sixx, a mocskos kurva anyád! 2015.06.23 00:17:08
@sixx:
Ja, de érdekes módon csak azokat szedted ki, akik a tieddel ellentétes véleményen voltak, akik a tieddel egyezőn, azokat nem.
Jellemző a vitakezelési stílusodra, amióta csak elkezdél írni, hogy simán elhallgattatod (tiltás) azokat, akiknek más a véleményük, mint neked.

Egyébként meg a kidobott hozzászólásokat egy mozdulattal vissza is lehet állítani, mert ott vannak a listán, csak nem jelennek meg.
(Ahogy a tiltott nickeket is ugyanígy vissza lehet állítani.)

Ráadásul ha nem tetszik valami, lehet szólni is, nem egyből törölni és tiltani, érdekes módon mindig csak az ellenzéket. Rosszabb vagy, mint a Fidesz. Illetve egy ember van, aki a parlamentben hozzád hasonló módon dolgozik: Kövér Laca.