Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darvászó Koppány

5 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Hát, gecó, kemény ez az Egom, múltkor azt nézem, mondom, Suzuki úton vagyok, és közbe a belvárosba voltam. Már bringával. Nem volt világítás, haljak meg. - Odabasz, bazmeg, mint a decibarack húzóra. De mondok még keményebbet, a Totyáék Csévre költöztek, azzal a folyékony…..
Darvászó Koppány 2021.12.07 14:18:13
@Modor Tibi: Síjjj öcsécském, én sokáig meg voltam győződve hogy Ti a Hozelító nagyúrral amolyan "dzsekiléshájd" módozatban egy személy vagytok, de ha mégsem, akkor teggeljük be a kis tzákodi csicsákót: @Nyelvész Józsi pásszmegh, gyere vissza KURVAGYORSAN!:)
Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak. Adri és Ivar bugyis, de…..
Van isten, itt a harmadik kiadás abból a realityműsorból, ami a legjobban ötvözi magában az összes beköltözős valóságshow elengedhetetlen kellékeit, a szép környezetet, hogy egy kicsit irigyeljük a lakosokat, a lóvét, hogy legyen tétje, és a párkapcsolati kibaszósdit, hogy…..
prolikonyha Rántotta másnaposan 2011.10.30 16:18:00
Mondjuk az elég sokszor van. Ahogy egy székely haveromtól tanultam az egyetemen - örök szállóige - "Ha felkelek reggel, és nem fáj a fejem, akkor mindig azt hiszem, hogy meghaltam". Respect! Szóval ma reggel is ott vagyok, hogy felriadok 11 körül - bazzmeg tanulni kéne arra a kurva…..
Záródjon a hét némi disztrojjal. A Blitzy Blitzben adva vagyon egy darab rendkívülien unatkozó jóember, akit igen hamar beszerveznek, hogy harcoljon egy szál lóval (meg némi fegyverrel) a rá támadó léghajók, repülők, gyalogos katonák és egyéb ellenségek armadája ellen,…..
Darvászó Koppány 2013.11.08 12:02:25
Az e heti betevő Tower Defence a Giants and Dwarves TD, ami egy oldalnézetes megoldással próbálkozik színt vinni a TD világba. Négyféle torony van, katonás, nyilas, mágusos és ágyús. Ezek mellett van még egy hős is, akit lehet ide-oda rendelgetni a pályán. Bevallom, jómagam…..
prolikonyha Szívpörkölt 2013.04.08 15:39:16
Gondoltam kéne főzni most már valami igazán proletár kaját, és azt mi másból lehetne, ha nem belsőségből. Itt most az emberek azt szokták mondani, hogy „fúj bazzmeg”, de azt már elfelejtették, amikor kis szaros korukban két pofára zabálták a resztelt májat a menzán, vagy a…..
Darvászó Koppány 2013.04.08 16:00:34
Agnus Dei. Hát igen, megint itt a Húsvét, csak ezúttal nem a Nyuszi jött, hanem a kibaszott Mikulás, így megint itt volt az ideje a kinti hóviharok közepette főzni egy nem gyengét. A választás ezúttal a bárnysültre esett, már csak azért is, hogy legalább valami hangulat…..
Hát igen, basszátok meg, tesókáim visszatértünk még egy szezonra, mint a Trónok Harca az HBO-ra, és mivel hétvégén tényleg "gyött a cúg", mit volt mit tenni, főztünk, mintha kötelező lenne. Mivel kurva éhesek voltunk, így kép nem készült - egyrészt azért, mert a cucc olyan…..
Ezt a bejegyzést egy kellemesen jeges péntek délután írom, egy másfél órásra nyúlt fingreszelős meeting után. Az egész hét ilyen produktív volt, értetlen kollégáknak kellett elmagyarázni, mi is a munkájuk, miközben a sajátommal is haladni kellett volna. Ha ismered az érzést,…..
Darvászó Koppány 2013.03.06 12:33:13
@Egri James Wilson:
Hát én már a 14. pályán se igazán látom óriási szerencse nélkül a továbbjutás reális lehetőségét...
A Siegius-arena egy aranyos kis gladiátoros hentelős móka, igazi matiné, kikapcsolódás. A történet szerint egy gladiátor vagy, aki - milyen meglepő - a ranglétra legalján egy rozsdás karddal és egy fa pajzzsal próbálja ölni a centuriókat. Ahogy egyre inkább halmozzuk a hullákat,…..
Darvászó Koppány 2013.02.08 16:53:30
@light:
Colosseumban a kettes pályán nem jutok tovább. Ott már nagyon durvák az arcok...
Darvászó Koppány 2013.02.08 17:41:54
@light: Az jó cucc?
Nekem földrengésem van, vazze:)
Darvászó Koppány 2013.02.14 14:48:18
@light:
Hát, bevallom, az 1. bónusz pályát szerintem lehetetlen megcsinálni. Fogalmam sincs, hogy sikerülhetne, annyian vannak...
Any ideas?
Ghostwriter Az ostromlott légvár 2012.12.03 20:07:31
Az írja az újság: az LMP-t mostanság folyton üldözik. Egyre arrogánsabban, egyre vadabbul. Sőt, liberális körök „direktben mondják”: ki is fogják őket nyiffantani, ha nem csatlakoznak az ellenzéki együttműködéshez. Pedig Magyarországnak inkább büszkének kellene ezekre a…..
Akkor van egy jóhírem: baloldali vagy, nem szélsőjobb. Nem kell kétségbe esni, ennek semmi köze az MSZP-hez, Gyurcsányhoz, a balliberálisnak csúfolt ámokfutáshoz. Nem vagy ettől egy akolban a mélyliberális jogvédőkkel, Bajnai pénzes barátaival, nem jelenti azt, hogy támogadod…..
Darvászó Koppány 2012.11.27 22:19:30
@immortalis:
Széchenyi, Kossuth, Deák nem ültek ezekben a padsorokban:)
Megdöbbenéssel olvastam újfent az Urbanista blog elkeserítő visszaemlékezését a hagymázas Nagy-Magyarország-nosztalgia jegyében. Miért kell ez? Miért nem tudjuk a múltat már végre lezárni, miért kell folyton holmi Nagy-Magyarországról ábrándoznunk, amikor soha nem…..
Szeretem a cukiságokat. Szeretem azokat a játékokat, amik valami társadalmilag is hasznos dologra akarják felhívni a figyelmet. Szeretem, ha ez a kettő egy játékban van benne egyszerre. A Stop GMO iszonyúan cuki, a nyuszievő zöldségekkel, a megállás nélküli henteléssel, a…..
Darvászó Koppány 2012.11.12 14:26:53
A Rogue Soul kifogott rajtunk. Ilyen még nem történt, de itt a szerkesztőségben senki sem volt eddig képes elérni Robin Hood szintjét, azaz 5.000 aranytallért. Pedig igazán nincs nehéz dolgunk, ugrálnunk és csúsznunk kell néha, ennyi az egész. Persze azért ennél többről van szó,…..
Sajnálatos módon ismét nyilvánosságot kapott egy elszigetelt eset, ahol egy fiatal srác - talán roma, talán nem - mobiltelefont zsákmányol a budapesti metrón. Sokan rögtön igazoltnak látják, hogy mindenféle ocsmány, a történelem szemétdombjára került szólamot…..
Darvászó Koppány 2012.10.27 20:24:49
@Botond Harcos:
Egyszerű vagy, ecsém, mint a faék. Irónia. Menj vissza a jurtába, és kérd meg a táltost, hogy intézzen Neked egy kis tudást, amit a nagy turulmadár hoz majd el, álmodban:)
Darvászó Koppány 2012.10.28 12:31:20
Darvászó Koppány 2012.10.28 18:43:01
@Botond Harcos:
Kérlek ne hagyd abba!
Istenien szórakozunk:)
Jót, erőset, pergőset tudunk civakodni egy-egy halott felett. Sajnos, meglehetősen sok a brutális gyilkosság Magyarországon (egy is sok), és némelyik a többinél nagyobb figyelmet kap. Miért? Egyrészt: mert valójában az egyik embert értékesebbnek tartjuk a másiknál. A szépnek…..
Így, az ebédidő közeledtével mindig nagy kérdés, hogy rendeljünk, vagy ugorjunk ki valamelyik közeli kajáldába enni valamit. Ha sikerült megállapodni, akkor viszont indul az igazi harc, hogy a kínait, a pizzériát, vagy a kifőzdét támadjuk-e meg... A Diner City a másik oldalt…..
Darvászó Koppány 2012.07.13 10:16:48
A Clash of the Olympians a Kingdom Rush alkotóinak első játéka. A stílusa oldalnézetes-várvédős (remélem, jól írom :)), a helyszín az ókori Görögország. Feladatunk választott hősünkkel megvédeni a templomunkat a hullámokban ránk törő, a görög mitológiából vett…..
Van olyan az olvasók között, aki nem szereti a gumimacikat? Mármint enni. Vagy olyan, aki verni szereti őket? Esetleg mexikói álarcos harcos? Nos képzeljük el, hogy békésen vásárolgatunk kigyúrt testünkkel egy közértben, majd azon kapjuk magunkat, hogy egy ismeretlen világban…..
Darvászó Koppány 2012.04.19 12:15:03
@pooty:
De amikor áttöröd az uccsó falat, megtalálja a pénztárcáját a köcsög bivaly, de aztán lelassul és az "end of candy land" feliratún már az istennek se tud átmenni. Akkor se, ha maxon megyek rá az utolsó előttire...
Rupert szeret naplót írni, amit eleinte mi is örömmel nyugtázunk. Aztán egyik nap arra ébredünk, hogy elhanyagoltuk a parlament környékét és Rupert feljegyzései szerint a nemes épület előtt több száz zombi garázdálkodik. A Rupert Zombie Diary a legtöbb értelemben zseniális…..
Darvászó Koppány 2012.03.21 17:19:59
Az HBO kiadta az első adag képet a Trónok harca április 1-jén érkező második évadénak szereplőiről, vagyis csak a legfontosabbakról, mert ugye van vagy 34 szöveges szerep ebben az etapban is. A képre klikkolva fasza galéria nyílik.   ..
 Fölolvasom a rendőrség nyomozást megszüntető határozatát, ami egy konkrét műelemzésnek is beillik. A nyomozó hatóság ezúttal nagyon korrekt munkát végzett és igazságos döntést hozott. Megköszönöm a szélsőjobb, a kuruc.info, a följelentők és az ügyészség…..
Madonnával közös számával és annak klipjével teljesen azonos időben, ma délután háromkor jelent meg M.I.A. legújabb videoklipje is, pár napja kiadott Bad Girls című dalára. A klipet Romain Gavras rendezte, aki nem először dolgozik együtt az ázsiai származású énekesnővel. Az…..
Darvászó Koppány 2012.02.03 18:38:53