Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rambo623

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi WTF-betevőnk következik, ez is friss, de borzalmasan rossz. Eredetileg ismeretlen előadóként akartam beposztolni (mert a klip az barkácsolt), de aztán rákerestem, és kiderült, hogy Sugarloaf.     2002 szeptemberében az énekes Pepe családi okok miatt…..
Ha olyan lesz a világválság, mint nyolcvan éve, akkor a revolverboltok mellett a hajléktalanszállókban lesz a legnagyobb tülekedés. Nem árt eljátszani a gondolattal, hogy mit csinálunk, ha a főbérlő utcára tesz minket. Egy verőfényes nyári gazdasági összeomlás nem lenne rossz,…..
Megtaláltuk Latinovits Zoltán 21. századi reinkarnációját: Dezső Nyíregyházáról egyből belopta magát a szívünkbe, bár a szöveg nem mindenütt érthető teljesen tisztán, az intonáció, a drámai hanglejtés, a hangsúlyos pauzák korunk versmondó nagyjai közé emelik az ittas…..
rambo623 2008.06.04 14:45:20
6.
Kabátok Közt Kellemes csalódás 2008.04.24 11:30:00
    Picit tartottam a tegnapi jogász-közgazdász bulitól, de összességében mindenféle probléma nélkül végigcsináltuk. Hip Hop Boys koncert is volt éjféltől. Én speciel hétfőn tudtam meg, hogy ez a zenekar (együttes?) mégmindig/mármegint létezik. A ruhatárban…..