Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coco Chanel Eszterrrka

55 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! December huszonnegyedike van, azaz Szenteste, vagyis az év egyik legszebb ünnepe: a karácsony.  Mi teszi és tette a karácsony mindig is különlegessé? A hangulat? Hát, részben. Az ajándékozás? Igen, talán, valamilyen szinten. A családi összejövetel? Közeledünk az igazsághoz...A szeretet,…..
Sziasztok! Na, ez az egész úgy kezdődött, hogy pár hete a kezem ügyébe került egy csodálatos helyi magazin egyik száma, meg múltkor posztoltam ide egy bejegyzést, aminek volt eszmei értéke és nem ért el megtekintéseket, és elkezdtem én is gondolkodni ezen a témán, és úgy döntöttem, hogy mivel ez…..
Sziasztok! Öhm. Most magyarázkodjak? Nem fogok. Az előző posztokban viszonylag jól kifejtettem, miért is hanyagoltam el ezt a blogot.  Az írás egyébként különösebben nem hiányzott, de néha talán jól esne kiírni magamból a gondjaimat, bajaimat. Na, ma nem ez lesz, mert most lustára vettem a figurát,…..
Sziasztok! Na, most meg mi történt? Én? Posztolok?  Bizony. Több mint fél éve nem volt poszt, nem is írtam semmit, tkp.egy esszén, valamint egy beadandón kívül szó szerint. Ez az idő segített ráébredni, hogy már nem érzem a régi szenvedélyt az írás iránt, mert nem is igazán hiányzott. Néha azonban…..
Sziasztok, a mai program gyors helyzetjelentés és magyarázkodás. Ha bárkiben is felmerült a kérdés, mikor posztolok legközelebb, amit kétlek, azért válaszolok. A közeljövőben biztosan nem. Nem azért, mert nincsenek ötleteim, nem azért, mert nem akarok visszatérni az íráshoz, egyszerűen azért, mert…..
Sziasztok! Mostanában került bemutatásra a Toy Story 4., a Pixar animációs cég legújabb filmje, ami persze, hogy nem eredeti (mostanság a Disneynél csak folytatások és remake- ek  jönnek szóba...), hanem a legnagyobb, kultikus klasszikusuk negyedik felvonása, de hát persze, amíg hozza a pénzt... Na,…..
Sziasztok! Pár napja jutott az eszembe, hogy romantikázzunk egy poszt erejéig, és szedjük össze a kedvenc párosaimat úgy unblock a popkultúrából, mert... Mert ehhez van kedvem. Mondjuk ez azért nem lesz érdekes, mert tele lesz nem annyira népszerű sorozatokkal, könyvekkel, amiket nem biztos, hogy…..
Sziasztok! Egyrészt ősidők óta nem volt poszt már megint... Eltűnésemért bocsánat, mostanában stresszes voltam és elfoglalt. Ennek elvileg vége, és mostantól lesz időm bőségesen ahhoz, hogy árasszalak titeket az agymenéseimmal, már ha az időm mellett kedvem és ihletem is lesz. A mai nap kapcsán…..
Sziasztok! Hát igen, ez is elérkezett: befejezzük a top 50 Disney- dalos sorozatunkat. Hogy őszinte legyek, nagyon élveztem ezt írni, sajnálom is, hogy vége. Persze eltekintve attól, hogy ez egy baromi nehéz meló volt, és minden dal esetében a pillanatnyi kedvem döntött, igazából át volt ez…..
Sziasztok! Igen, ide is elértünk. Ezután már csak egy dalos-toplistás poszt lesz, ez meg csak afféle ráadás a nagy finálé előtt, aminek annyi a lényege, hogy húzom vele még az időt, én élvezem, ti meg vagy velem vagytok ebben, vagy nem. A cím meg hihetetlenül idiótán van megfogalmazva, de hát ez a…..
Sziasztok! Itt is van a Disney- dal toplistánk következő része, és bizony, már nagyban közelítünk a vége felé. Aztán persze lesz még egy ráadás bejegyzés, úgyhogy tkp.a felén vagyunk túl, és most kanyarodunk az érdekesebb feléhez a dolgonak. Egyébkként annak az oka, hogy nagyooon kevés a klasszikus…..
Sziasztok! Nos, elérkeztünk a harmadik részünkhöz is, még mindig Disney- dalokat rangsorolunk, és ti még mindig kitartotok mellettem, igazán minden elismerésem annak, aki még bírja. (Ha akad egyáltalán ilyen.) Ma tényleg nem akarok rizsázni, inkább egyből belecsapnék, mert a végén megint…..
Sziasztok! Most az előzőtől eltérően nem szeretnék rizsázni, tudom, ez tőlem igen csak szokatlan, de hogy őszinte legyek, annyira élvezek a dalokról véleményt írni, hogy inkább gyorsan túl vagyok a kezdésen, és jöhet az a rész, amit igazán szeretek ebben. Haha, önös érdekek. (Oké, valószínűleg ti is…..
Eredetileg - hasonlóan a 30 legjobb westernzenét felvonultató listámhoz - ez is csupán 30-asnak készült, de hamar rá kellett jönnöm a gyűjtés során, hogy hál'istennek sokkal több jó dalt készítettek az eddigi kb. 50 db egész estés Disney animációs filmhez, semminthogy ilyen…..
  Sziasztok! Nos, a Disney- toplisták nem ismeretlenek a házam táján, akad belőlük már kettő, de most egy komplett, 5+1 (az hat, köszönjük) részes Disney- toplista sorozattal készülök, amely során eljutunk az 50.kedvenc dalomtól az elsőig. Maga az, ahogyan ezt megteszem, tehát külön…..
December 25. Karácsony reggel. Cathrine éppen szemeit dörzsölve egyenesedett fel puha ágyában. Gyönyörű égszínkék szemei drágakövekként csillogtak pirospozsgás, fehér arcán. Szőke, hullámos haja kicsit kócosan omlott a vállait takaró, márkás selyempizsamájára. Nagyon szép lány volt, ezt pedig…..
Sziasztok! Talán a címből már rájöttetek, milyen csodálatos ötlet fogalmazódott meg ma a fejemben, de ha esetleg nem, engedjétek meg, hogy elmagyarázzam. Még 2017 májusában volt egy Túl sok információ rólam TAG- bejegyzésem, ami így leírva nem volt annyira régen, de valahogyan visszaolvasva én is…..
Sziasztok! Mióta legutóbb írtam bejegyzést, eltelt egy kis idő, és ez azért van, mert persze már megint nem volt ihletem... Ma azonban egyik barátnőmnek köszönhetően eszembe jutott egy bejegyzés, amit valószínűleg én nagyon élvezni fogok írni, és remélhetőleg nektek is tetszeni fog. Alapvetően a…..
Coco Chanel Eszterrrka 2018.12.03 20:52:42
@happygirl.109: Igen, Spanyolország valamiért kimaradt, pedig én is szívesen elmennék oda.
Sziasztok! Ma egy kis agymenéses, szentimentális cuccot hoztam, úgyhogy akinek ez a stílus annyira nem jön be, annak nagyon kreatívan és viccesen, arra van az ajtó (képzeld azt, hogy mutatok is valamerre), viszont akit ez érdekel, mert valamiért szereti a random szófosásaimat, az nyugodtan maradjon,…..
Sziasztok! Ugyan a cím kicsit fura lehet, és talán nehéz kitalálni belőe, hogy egészen pontosan miről is lesz szó a mai bejegyzésben, de engedjétek meg, hogy elmagyarázzam. A barátnőim (egészen pontosan az egyikük) már jó ideje nyaggatnak azzal, hogy írjak róluk valamiféle bejegyzést, úgyhogy most…..
Sziasztok! Pár bejegyzéssel ezelőtt volt egy Disney- toplistám, akkor a Disney- meséket rangsoroltam, egészen pontosan az én 10 kedvencemet mutattam be, és mivel azt nagyon élveztem csinálni, egész sok másik Disney- toplista ötletem van már... Igen, valószínűleg egy kissé megszállott vagyok, de…..
  Sziasztok! Már jó régen, egészen pontosan még akkor ígértem egy ilyen bejegyzést, amikor teljesen friss volt az emlék. Aztán akkoriban nem került ki semmilyen tartalom a blogra, ennek a bejegyzésnek is nekiültem, elkezdtem, mint sok másikat is, de a végéig, a közepéig sem jutottam, sőt a…..
Sziasztok! Megint eltelt fél év a legutóbbi Ruhák bejegyzés óta, és komolyan, mai napig nem értem, mégis mitől ilyen népszerű ez a sorozatom (mondjuk, maradjon is így), de mivel elég erős számokat produkált a 3. és a 4. rész is, természetesen jön a folytatás. Aki lemaradt volna, ennek a sorozatnak…..
Coco Chanel Eszterrrka 2018.08.11 21:02:06
@nem a dzsézön sztetem: Szia! Köszönöm, hogy megosztottad velem a véleményedet, és hogy elolvastad.
Mint a cikk végén írtam is, van olyan eset, amikor az ezüst és az arany kifejezetten jól néznek ki együtt, de nekem a fenti outfitekben nem annyira passzolt. Persze lehet, hogy élőben,egy emberen mást mutatna, de nekem így kép alapján nem túl meggyőző... :-)
A táskással is egyetértek alapvetően, én csak próbálok valamibe belekötni. Jó, nyilván nem, nekem egyszerűen pl.a sárga összeállításnál tényleg nem állt össze. De megint csak él, hogy élőben lehet, mát mutatna.
Amúgy nagyon tetszik a neved. :D
Coco Chanel Eszterrrka 2018.08.13 10:45:42
@nem a dzsézön sztetem: Az óriási emblémáktól én is eléggé kiakadok... Akkor meg főleg, amikor nem is eredeti darab, hanem másolat. De eredeti esetében sem értem ezt a hivalkodást. Általában, legalábbis taapsztalataim szerint, egyébként az a réteg, akik igazán megengedhetik maguknak pont azok, akik nem villognak annyira a logókkal, márkajelzésekkel.
Coco Chanel Eszterrrka 2018.08.13 10:46:07
@happygirl.109: Köszönöm, örülök, hogy tetszett. :-)
Sziasztok! Régebben, talán 2017 elején, ha az emlékezetem nem csal, volt egy "Dalok, amik fontosak az életemben" című bejegyzésem, amit egyébként imádtam írni. Már egyszer nekiültem egy új rész megírásának, de aztán a bevezető szövegen, és egy-két dalon kívül tovább nem jutottam, egy idő után pedig…..
Coco Chanel Eszterrrka 2018.07.31 16:35:00
@Hanna Fehér: Wow, köszönöm, büszke vagyok magamra. :D
Egyébként a Silent screamről egy ideje mindig te jutottál eszembe, ahogyan írtam is. Egyébként a Holigans- számhoz annyit, hogy majd ha valahol leszünk, és megint kinyíás lesz, mondok majd valamit. A Where do I Go?- val kapcsolatban meg csak annyit, hogy egyetértek.
Love ya, Unikorniscsomag, még ha nem is vagyunk barátok. (:D xD)
Meg akkor is, ha elcseszték a Mulan live actiont. xD (Ezt muszáj votl, hogy ne legyn túl komoly.xD)
Coco Chanel Eszterrrka 2018.08.09 10:55:21
@happygirl.109: Miket nem ismertél?
Sziasztok! Akkor hivatalosan is kezdjük meg a nyarunkat, méghozzá bejegyzésekkel. Az első ilyen egy már nagyon régen tervezett bejegyzésem. Talán már esett szó róla, ha meg nem, az nem tudom, hogyan történt, hogy óriási Disney- fanatikus vagyok, imádom a Disney- meséket. Szerintem ebben egyáltalán…..
Coco Chanel Eszterrrka 2018.07.26 11:40:27
@happygirl.109: Igen, és úgy néz ki, hogy nemsokára mgint megyünk. Bakancslistás volt egyszer eljutni, most már csak ahányszor jön a közelbe, én megyek. :D
Coco Chanel Eszterrrka 2018.07.26 20:07:24
@happygirl.109: Én meg remélem, nekem egyáltalán összejön, mert a koncert valamiért fél 12- kor kezdődik, este. Vagyis éjjel. Az igaz, hogy én simán fent vagyok 4- ig, ez nem baj, de miért kezdődik egy fhfjwdhw koncert fél éjfélkor??? Na, mindegy. :D
Coco Chanel Eszterrrka 2018.08.09 10:55:01
@happygirl.109: A Kerek egészre odaértünk. :D (Mindig azzal zár.)