Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coco Chanel Eszterrrka

11 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lost in history Egy új kezdet 2023.08.24 12:12:01
Sziasztok! Ha esetleg idetévedtetek, láthatjátok, mennyire megváltozott a blog egész arculata, stílusa és így szerteném a témáját is teljesen megváltoztatni.  Amikor létre hoztam ezt a blogot még csak egy kislány voltam. Ennek lassan 10 éve, és bár még mindig nem tartom magamat tényelegesen…..
Lost in history A szeretet ünnepe 2020.12.24 11:41:00
Sziasztok! December huszonnegyedike van, azaz Szenteste, vagyis az év egyik legszebb ünnepe: a karácsony.  Mi teszi és tette a karácsony mindig is különlegessé? A hangulat? Hát, részben. Az ajándékozás? Igen, talán, valamilyen szinten. A családi összejövetel? Közeledünk az igazsághoz...A szeretet,…..
Sziasztok! Öhm. Most magyarázkodjak? Nem fogok. Az előző posztokban viszonylag jól kifejtettem, miért is hanyagoltam el ezt a blogot.  Az írás egyébként különösebben nem hiányzott, de néha talán jól esne kiírni magamból a gondjaimat, bajaimat. Na, ma nem ez lesz, mert most lustára vettem a figurát,…..
Sziasztok! Mostanában került bemutatásra a Toy Story 4., a Pixar animációs cég legújabb filmje, ami persze, hogy nem eredeti (mostanság a Disneynél csak folytatások és remake- ek  jönnek szóba...), hanem a legnagyobb, kultikus klasszikusuk negyedik felvonása, de hát persze, amíg hozza a pénzt... Na,…..
Eredetileg - hasonlóan a 30 legjobb westernzenét felvonultató listámhoz - ez is csupán 30-asnak készült, de hamar rá kellett jönnöm a gyűjtés során, hogy hál'istennek sokkal több jó dalt készítettek az eddigi kb. 50 db egész estés Disney animációs filmhez, semminthogy ilyen…..
Lost in history Karácsonyi álom 2018.12.24 10:45:38
December 25. Karácsony reggel. Cathrine éppen szemeit dörzsölve egyenesedett fel puha ágyában. Gyönyörű égszínkék szemei drágakövekként csillogtak pirospozsgás, fehér arcán. Szőke, hullámos haja kicsit kócosan omlott a vállait takaró, márkás selyempizsamájára. Nagyon szép lány volt, ezt pedig…..
Sziasztok! Mióta legutóbb írtam bejegyzést, eltelt egy kis idő, és ez azért van, mert persze már megint nem volt ihletem... Ma azonban egyik barátnőmnek köszönhetően eszembe jutott egy bejegyzés, amit valószínűleg én nagyon élvezni fogok írni, és remélhetőleg nektek is tetszeni fog. Alapvetően a…..
Coco Chanel Eszterrrka 2018.12.03 20:52:42
@happygirl.109: Igen, Spanyolország valamiért kimaradt, pedig én is szívesen elmennék oda.
Sziasztok! Ma egy kis agymenéses, szentimentális cuccot hoztam, úgyhogy akinek ez a stílus annyira nem jön be, annak nagyon kreatívan és viccesen, arra van az ajtó (képzeld azt, hogy mutatok is valamerre), viszont akit ez érdekel, mert valamiért szereti a random szófosásaimat, az nyugodtan maradjon,…..
Na, itt aztán már beindulnak az események! Üdvözlök mindenkit, ez itt a blog legendás Disney zene TOP50-es listájának utolsó része, a 10 résztvevőből 7 Oscar-díjra jelölttel, és ezek közül 4 nyertessel. Azért az nem gyenge, nincs igazam? És megnyugtatok mindenkit, nem a…..
Lost in history Én és a nyár 2018.07.25 21:00:02
Sziasztok! Mint ígértem, most egy komolyabb, összetettebb poszttal jövök, ezeket egyébként talán még jobban is szeretem írni, mint a szórakoztatóbb jellegűeket, amiket gyorsabb összehozni - de persze néha csak azokhoz van erőm, kedvem, affinitásom. Most azonban ismét egy szívem fájdalmát, vagy…..
Coco Chanel Eszterrrka 2018.07.26 11:38:28
Kár, hogy 2017-et írunk. Ha 1999 lenne, a Honfoglaló tévés verziója akár az év meglepetése is lehetne, de így sajnos csak egy olyan vetélkedő, ami felett elhaladt a kor, amit nem a 25 év alatti generációnak csináltak, hanem az ötven felettieknek, akik viszont kurvára nem foglalkoznak vele, mert…..
Ma azt fogom kifejteni ,hogy mit is gondolok a felém érkező véleményekről és ,hogy én mit gondolok magamról. Szóval ,hogy őszine legyek engem nem túlzottan érdekel mások véleménye. Nekem egyelőre még magamnak kell megfelelnem nem másoknak. Akármennyire próbálom megszeretni egyszerűen nem megy.…..
Coco Chanel Eszterrrka 2017.10.16 15:07:36
Love yourself. Jobban le sem írhattad volna. Mindenki önmagával törődjön és legyen önmaga- ezzel tötálisan egyet tudok érteni. Ennek ellenére nem szeretem, ha egy hozzám közel álló személy nincs magával megelégedve, annak ellenére, hogy egy értelmes, értékes ember. Lehet, hogy nem nézel minden elébe, hogy ez milyen nagyon szipcsi-szupcsi és remek lesz, ha meglátsz egy pillangót, nem kezded el vidáman kergetni, a virágoknak meg nem beszívod az illatát egy hatalmas, undortó vigyorral az arcodon, ami ki van pirulva attól, hogy előtte fél órát ugráltál felfelé egy dombon, csak mert jó idő van és süt a nap, ilyenkor pedig tele vagy energiával, hanem ha meglátsz egy növény elmenekülsz, mert félsz tőlük. Nem baj, hogy egy iőds néniről nem az jut eszedbe, milyen cuki, hogy járókerettel bénázik az úton, miután élete nagyrészét nélkülözéssel és nyomorúságban, szomorúságban töltötte, hanem az ugrik be, hogy ő is nemsokára meghal. Az sem baj, hogy nem szereted még legidegesítőbb osztálytársadat is. Hidd el, sokkal szebb dolog pesszimistán önmagadnak lenni, mint az volna, ha egy hatlmas művigyorral hitetnéd el mindenkivel, hogy milyen kis aranyos, emberszerető, cukormázas unikorniscsomag vagy, aki délutánonként kiugrál a határba, ahol lehányja a szivárványt. Ha valaki beszól, nem baj az, ha nem mosolyogva énekelsz neki egy hippislágert vagy adsz neki egy tábla csokit, csak mert miért ne. Sokkal célravezetőbb, ha igenis vissza tudsz szólni neki, megvédeni magadat. Az agresszió tud hátulütő lenni, de sokszor hasznos.
A szempilláidat kihagytad a külső jellemzésedből, pedig hidd el, sok lány akarna olyan pillákat (köztük én is), amilyenek neked vannak. A szemed kifejezetten szép, ahogyan a hajszíned is, tudod jól, hogy én is olyat szeretnék. Az alkatod teljesen normális. Talán nem vagy egy modell, de kövérnek semmilyen körülmények között nem vagy neeóvezhető. A magasságodat ne felejtsük el, ha pluszba még egy kicsit nősz, nőhöz tökéletes, ideális magasságod lesz, ötünk közül szerintem mindenki irigyeli. És abszolút, csak mint barát a barátnak, szerintem ötünk közül neked van a legszebb arcod. (Úristen, ez amúgy milyen leszbis! Na, mindegy, az osztálytársak úgyse látják. :D)
Sziasztok! Ma újra egy véleménykifejtősebb bejegyzést hoztam, remélem tetszeni fog. Ajánlom mindenkinek, akinek az öltözködése legalább egy kicsit nevezhető szélsőségesnek, sőt annak is, akié nem. Meg hát, főként azoknak, akik feketét hordanak. Kezdjük talán egy kis én-történelemmel: egy éve…..
Mostani témánk egy kicsit komolyabb. Ma a homoszexualitásról és a homofóbokról fogunk beszélni.Nah..ma elgondolkodtam azon, hogy itt Szlovákiában, Magyarországon stb.. miért nem lehet bevezetni a melegek házasságát. Szerintem nekik is annyi joguk van összeházasodni ,mint akármilyen más hetero…..
December elején új sorozatot indít a TV2, méghozzá olyan színészek szereplésével, mint Kovács Patrícia, Kovács Tamás, Bánsági Ildikó, Ónodi Eszter, Dobó Kata, Kamarás Iván és Fenyő Iván...
Coco Chanel Eszterrrka 2017.10.03 19:01:43
@schanc: Ez jutott nekem is az eszembe.
1969: Simándy József (ha minden igaz) először énekli el lemezfelvételen a Hazám, hazám című áriát Erkel Bánk bánjából. 1961: Rátonyi Róbert egy tévéfelvételen énekli el a Csárdáskirálynő című operett egyik leghíresebb dalát, a Jaj, cica, eszem azt a... kezdetűt. 2017: a Sztárban sztár ötödik…..
Coco Chanel Eszterrrka 2017.09.11 17:23:34
@A nép fia: Arról nem is beszélve, hogy Viktornak kurvára nem az angol az anyanyelve, hanem a magyar, csak épen Amerikában született+szerintem ott több időt töltött, mint Mo.- n. Jobban is beszél angolul. Magyarul még néha egy kicsit talán akcentusa is van, ha jobban megfigyeljük, meg lassan olvas magyarul, stb. Ami Magyarországon egy hatalmas előny, haha. Nekem semmi bajom a sráccal, de valóban nem kéne nyihogni a magyar miatt, elvégre is Magyarországon vagyunk, vagy nem?
Karácsony lázban égve úgy döntöttem, hogy a Karácsonyi TAG kérdéeit válszolom meg, és tudom, hogy ez többnyire videók részére van kitalálva, legalábbis ott használják, most én blogbejegyzés formájában teszem meg ugyanezt. Kedvenc karácsonyi filmed,színed,ételed,illatod,dalod,parfü­möd? Film: Boldog…..
„Álmaimban nem ezt vártam” - csendült fel bennem, amikor visszanéztem a teljes műsort. Ugyanis a hétvégét ha nem is egy kő alatt, de tévétől távol, homokdűnék között és egy C-kategóriás menedékházban töltöttem. Aztán most meg itt van ez.„Tuti kajakra venné, csak”.....
Mármint a Hogyvolt blogot, ahol a Való Világról írt posztok verték ki nála a biztosítékot. Állunk elébe, kedves Tivadar, hadd szóljon...
Coco Chanel Eszterrrka 2016.11.15 14:26:48
@Droli: Köszi, igazad ven. :D
Na jó, ennél gyereksebbet még nem hallottam, és remélem, nem is fogok.
A jelenleg éppen a Sztárban Sztárban zsűriző Hajós ismét új műsort indít, amiről ráadásul úgy tudjuk, hogy teljes egészében az övé, ő találta ki a koncepcióját. A Dalfutárról Hajós a Blikknek azt mondta, hogy  Zenei vakrandik és csoportos slágerszülés. A lényege, hogy a néző megnézheti és…..
Sziasztok! Elnézést, ha csalódást kell okoznunk, de a szerdára (2016.5.25.) szervezett Nagy lányok- találkozó elmarad, de aki már ehhez igazította a programját, azt nagy szreretettel várom a Nagy Eszter Hedvig- dedikálásra. Hozhattok könyvet és lemezt is, meg bármit, ingyenes aláírás, fotó és…..
A második adás nagy tanulsága, hogy Kozsó olyan, mint Piszkos Fred szeretete, nyomorba dönti az embert - ezt most Kefir tapasztalhatta meg a saját bőrén, akinek a TV2 sztárbohóckodós műsorából úgy kellett távoznia, hogy istenigazából nem is ő volt a legrosszabb. Feke Pál is Kozsóba bukott bele,…..
Coco Chanel Eszterrrka 2016.09.20 17:42:39
Liptai tényleg csak dekoráció, Hajóson behalok, imádom azt a pasit, Majka is képes megnevettetni, Bereczki jó a zsűribe , mert egyszerűen ért hozzá, Tilla megírt szövegei nevetségesek, de ő maga remek műsorvezető. Radics Gigi csak húsz éves, de a csillagokat is leénekeli az égről, a feladata mondjuk nem volt nehéz, de gyönyörűen énekelt, Homonnayn szétröhögtem magamat, csakúgy, mint Kocsis Tiboron, Polyák Lilla már üvöltött egy normális feladatért, Muri Enikő hangban nem volt jó, amikor kergetőzött hamis sorai is voltak, Kozma Orsi kép nélkül tetszett, de a színészi alakítását inkább ne is firtassuk, az gyengére sikeredett, Veréb profi volt, de nekem most nem sokat tett hozzá a műsorhoz, Király Linda a próbán jó volt, de a színpadon oltári gyenge, Nagy Adri múlt héten tetszett, de most nagyon rossz volt, Kefír nekem semmilyen volt, sajnos (bár már nem az a generáció vagyok) ismerem a V-Techet, ez pedig totale Kefír hang volt, azt tudjuk, hogy tud énekelni, de az érdekel, hogy Kozsót tudja- e utánozni, ezek szerint nem.
Összességében nem volt ez rossz adás, sokat nevettem, bár most Bereczki nekem erőltetett volt a néha beköpött (esetenként) alpári poénjaival, Tilla megírt szövegei pedig szörnyűek, az énekesek legalább tudnak énekelni, bár az azért hiányzik, hogy a kisfilmek rendre nem viccesek, ellenben tavaly Tóth Gabi vagy Gáspár Laci azokat is poénosba vitték. De ezt kompenzálják a többnyire egyben lévő produkciók és Hajós tízpontos beszólásai és poénjai.
Sztár: divatos, körülrajongott színész, színésznő vagy énekes, előadóművész. A Sztárban Sztár negyedik évadának nyitószáma, a szokásos össznépi playback alatt az motoszkált a fejemben, hogy mégis, kik ezek az emberek, és mit keresnek a tévémben? A hat férfi előadóból kettőt ismertem fel elsőre,…..
Coco Chanel Eszterrrka 2016.09.12 15:47:51
@Terézágyú: Wikipédia szerint 2000 db, a platina pedig 4000. Szóval nem ül a pár százezer, de lehet, hogy csak egy túlzásként írt nagy szám volt, én nem akadok fenn rajta, mert becslésből én is gyatra vagyok.:D
Coco Chanel Eszterrrka 2016.09.12 16:44:51
@Terézágyú: Te nézed a szlovákot is?
És ez nem vicc: az NBC nemcsak, hogy modern környezetbe helyezi a Dickens-klasszikust, de lesz benne egy csavar: a főszereplő egy nehéz sorsú, huszonéves nő lesz, aki néhány kiközösített, de tehetséges fiatal körében talál végre igazi családra. Ők az egyedi képességeiket latba vetve küzdenek néhány…..
Az énekesek: Király Linda, Kozma Orsi, Muri Enikő, Nagy Adri, Polyák Lilla és Radics Gigi, valamint Homonnay Zsolt, Kefir, Kocsis Tibor, Mészáros Árpád Zsolt, Vásáry André és Veréb Tamás. A zsűri: Liptai Claudia, Bereczki Zoltán, Hajós András és Majka. A műsorvezető: Tilla. Premier: szeptember…..
Coco Chanel Eszterrrka 2016.08.29 00:55:49
@Samott: Teljesenegyet értek.