Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiss Bela

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezek nem parancsok, csupán nálam bevált taktikák arra, hogy segítsek magamnak GYED alatt.:) 1. Próbálj megőrizni szokásokat annak ellenére, hogy közben megváltozott az egész életed! Eddig jártál fodrászhoz havonta, mert úgy őszül a hajad, mint nekem? Ezentúl is járj! Nem tudod magadnak kiszedni a…..
Mai cikkünkben sorra veszsük azokat a homoszexuális párokat, akik a gyilkolás útjára léptek. Félre ne értsék, ezt nem homofóbiából tesszük, egyszerűen ezt a témát még senki sem dolgozta fel előttünk. Fritz Haarmann és Hans Grans A hannoveri Fritz Haarmann bizarr módon kereste meg pénzét: a helyi…..
Fawilla Almás palacsinta 2016.10.06 18:14:19
Olyan emberrel még életemben nem találkoztam, aki ne szeretné a palacsintát, vagy annak valamelyik változatát. Azt mondanám, hogy az egyik kedvenc ételem, mindig is imádtam. Úgy emlékszem, talán ez volt az első étel, amit megtanultam már gyerekkoromban elkészíteni, mivel Anyukám nem mindig akart…..
Harmadfokú hőségriadó van érvényben kedd éjfélig. A várható maximumok 33 és 37 Celsius fok között alakulnak. El tudom képzelni, hogy ti is szenvedtek a melegtől. Itt van egy-két spúrtipp,…..