Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Christian Schmidt

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2015.06.21 10:16:42
Egy őszinte autó! Itt általában az emberek nem tényeket, hanem élményeket ill. benyomásokat (ami elég relatív) írnak le. Én sem tudok másként. Én mindig szívből döntök (aztán jól meg is szoktam szívni! De boldogan szívok legalább!!) Apa autója - narancssárga…..
Christian Schmidt 2015.06.21 16:04:46
@csakazértistotalcar: de bezzeg egy valamire való igazi alfahím aki eladja a Porsche-t mert az asszonynak nem tetszik! Egy igazi Übermensch aki mustangot vesz mert az egy maszkulin izomautó a férfiasság jelképe. Az busszal megy autót venni és kölcsönkér meg a malacból kiborítja az aprót.... Na az nem piperkőc, az nem buziskodik a kávézó előtt a csillivilli luxusverdával.... sírok! Egyre jobban tetszik :)
Christian Schmidt 2015.06.21 22:10:32
@Stephen Lakos: nem kiabálok. Nem idegesítettem fel magam. Csak az írásról mondtam el a véleményem. Ennyi történt. Aztán belémkötöttek és reagáltam. Oké. Te elmész busszal. Ha kell Én is. Egy havernak vettünk nemrég kocsit. Villamossal mert úgy olcsóbb! De egy újgazdag pacák akinél hatvan milla Érték van a garázsban az nem buszozik. Amúgy pont ez volt a lényeg az első hozzászólásomban. Túl sok az ellentmondás szürreális stb. Ennyi az egész.