Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a nap húszpontos képe

5 bejegyzést írt és 237 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Riasztó hírek érkeznek mostanában kis hazánk minden olyan szegletéből, ahol jelentősebb cigány népesség él. Vagyis lényegében minden településről, amely valaha is szerepelt a Csepű, lapu, gongyola című vetélkedőben. (Emlékeznek még e műsorra? Ha nem, Rózsa György…..
a nap húszpontos képe 2008.06.22 15:52:48
autózz! Instant taxisdroszt 2008.06.21 09:26:00
Már megint taxisokat lebuktató képsorozatot kaptunk, ezúttal Ákos elégelte meg, az utasra vadászó sofőrök rendszeres szabályszegő magatartását és kifejezetten számít építő, véleményező hozzászólásaitokra. Egy általam régóta nehezményezett dologra szeretném felhívni a…..
Air Power Blog Katasztrófasorozat 2008.06.20 20:21:00
Bárki bármit is mond, egy katasztrófasorozat harmadik eseményére került ma sor a fehérgyarmati mezőn.Ezúttal is részvétemet fejezem ki magam és minden kommentelő nevében Ignácz Zoltán főhadnagy és Janicsek András alezredes hozzátartozóinak, barátainak és…..
Az RTL klub a kreacionizmus híve, állapítottuk meg, amikor megnéztük a halálos kerékpáros kereszteződésekről készített filmjüket. A civil szempontból egyébként örvendetes műsorban ugyanis elhangzik: „A Critical Mass biciklis szervezet segítségével számba vették Budapest…..
Mindig csak nevek Foci eb? Bah... 2008.06.19 06:58:00
Miután ma az ebédet leszámítva egész nap egy 7 négyzetméteres irodában ültünk, jó ötletnek tűnt elmenni egy közeli kocsmába, és megnézni az Brazília-Argentína világbajnoki selejtezőt. Érdekes volt egy asztalnál ülni egy magyarral, aki évekig élt az Egyesült Államokban,…..
Nem, ez nem egy gagyi Szex és New York mozifilm paródia címe, hanem a félelmetes jövő. A Prada kifutóján, a 2009-es Resort kollekció részeként tűntek fel az alábbi, '80-as éveket idéző darabok (oké, bevallom: nekem is volt kislánykoromban) és lehetséges, hogy ismét…..
A reggeli thread, amiben egy csapat programozó - ezúttal blog.hu-s barátaink - irtózatos fájdalmat okozó szóviccekkel fűszerezve beszél meg egy teljességgel érthetetlen témát. Köszönjük a forwardolást Pozsinak, a szóviccművészet idjú mesterének. 2008/6/18 Kozma Jozsef…..
autózz! Álrendőr akcióban 2008.06.18 10:02:00
Vannak a nagyon határozott emberek, a közlekedésben is, akik a vélt vagy valós sérelmeiket úgy szeretnék rendezni, hogy kiszállnak az út közepén az autójukból és odamennek a másikhoz arcoskodni. T3raYon egy ilyennel futott össze, a hatás kedvéért az illetőnek még kamu…..
 Megérkezett a Kormányszóvivői Iroda válasza a mi és mennyi kérdésekre (a tegnapi tenderkiírás után). Csak erős idegzetű olvasóinknak! A honlapok teljes költsége mintegy 200 millió forint, ebből a szerverek és az adattároló egységek ára bruttó 80 millió forint. Ehhez a…..
Egy hét múlva mutatják be a világ első forgó felhőkarcolóját. A toronyház Dubajban épül. A Rotating Tower 59 emeletes lesz, kilencven perc alatt teljesen megfordul tengelye körül, mindegyik emelet külön mozog majd. Tavaly júniusban kezdték meg az építkezést, a tervek szerint…..
a nap húszpontos képe 2008.06.17 15:20:41
comment:com Elhunyt Molnár Margit 2008.06.16 20:01:00
Hosszan tartó betegség után, 76 éves korában elhunyt Molnár Margit, a Magyar Televízió egykori munkatársa. Ha valaki hirtelen nem emlékezne, kiről is van szó, egyetlen címet mondunk: Főzőcske, de okosan. Természetesen nem csak ebben a műsorban láthattunk, hiszen ő…..
a nap húszpontos képe 2008.06.17 08:45:31
:(
The following takes place during the flight from Amsterdam to Panama City.Kábé félutún járunk, eddig volt egy közepesen jó kaja,azért közepesen, mert a két lehetőség közül, úgymint nyugati csirke és keleti marha, csak az egyik volt finombár magam sem gondoltam volna, hogy egyszer…..
 Az ázsiai könnyűzenei világban tett körutazásunk során eddig a keleti végeket vettük szemügyre, de most a nagy ázsiai sztyeppe másik végén fogunk kalandozni. Konkrétan azt vizsgáljuk meg, hogy miként érez mostanában a történelem viharos évszázadai során Nyugat-Ázsiába…..
Rogue Sec Sziget 2008.06.11 16:44:00
Délutáni gyorsként, csak egy gondolat, melyet főleg ez a cikk pattintott ki belőlem, meg sok másik, amit lusta vagyok előtúrni az index-archívumból, de jól tudjuk hogy vannak ilyenek. Egyszerűen nem fér a fejembe a Sziget rendezvényt évek óta ellehetetleníteni kívánó…..
Igazából rohadtul képmutató dolog azért pellengérre állítani egy hivatalt, mert lopnak ott. Mindenhol lopnak, az Indexben is, kajajegyet, fülhallgatót, ilyesmit, de itt legalább újságírók egymástól, nem pedig egy állami szolgáltató monopólium alkalmazottai a kuncsaftoktól.…..
Elérkeztünk a szex egy olyan fokára, ahol már nem elég a szokásos vibrátor. LED és kamera, ez a legmenőbb sláger. Szóval ezt nem lehet másképp, dugd fel neki vagy magadnak és élvezd ahogy elmegy. Nem olcsó mulatság, de akinek ilyen mélyfúró berendezés kell, az kifizeti biztosan…..
a nap húszpontos képe 2008.06.08 23:50:05
:-D
Critical Miss Vazze a villamoson 2008.06.07 06:51:00
Békésen békávéztam, békávézgattam, amikor egyszercsak a “kapaszkodjanak”, meg az “adjákátahelyüket” után kitört a sportvarázs és idétlen szlogeneket kellett hallgatnom. Konkrétan REKLÁM hangzott el, míg “közösségi közlekedési…..
Subba Tinipicsák, push up hatás 2008.06.05 09:07:00
Ma nagyon jófejek leszünk egyből leírjuk a videó tartalmát, így talán feleződik azon retardált kommentelők száma akik képesek beírni, hogy nem nézik meg a videót, inkább mesélje már el nekik valaki. Hát a jó életért jössz ide. Nézzed meg, azért kerítettük. Ha már…..
Egyre több, tettlegességig fajuló történetet írtok meg nekünk. Múlt héten a zebrán átsétáló gyalogosok közé tolatott szándékosan egy bekattant nő, Frank California pedig egy verésnek volt szemtanúja, csak mert szerencsétlen gyalogos vesztére szólni mert a nála kb. kétszer…..
Úgy tűnik nem lehet elégszer foglalkozni a mozgáskorlátozottakat érintő problémákról, mert még mindig szép számmal vannak olyan vezetők akik úgy gondolják, hogy a kártya megléte felruházza őket a rokkantakat megillető jogokkal. De hogy ezt egy nagy cég képviseletében,…..
  "Szívesen megosztanánk Veletek gyönyörűséges Zsömle kutyunkról készített képeinket! Ő egy 7 éves - szerintünk - remekül sikerült keverék, amiből telente a pulisága egész jól felismerhető. Íme egy téli (torzonborz),és nyári (jólfésült) kép róla" -…..
a nap húszpontos képe 2008.05.28 16:08:36
DH-BLOG Cigányok, bűnbakok? 2008.05.27 12:48:00
Az utóbbi években kezd egy szörnyű dolog körvonalazódni: a magyarországi cigányságot készül megtenni a társadalmi többség az egyik központi bűnbaknak nemzeti sikertelenségünk, töketlenségünk miatt.Nem, már nem csak a kuruc-info üvölti bele a magyar közéletbe ezt az…..
Néhány hónapja volt egy hír a Plus üzletlánc bekebelezéséről, ami olvastán kicsit legörbült a szám. Akkoriban még olvastam valahol a magyar lánc képviselőjének nyilatkozatát, miszerint a német akvizíció nem fogja érinteni a magyar boltokat. Persze az ilyesmit sose szabad…..