Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sloow

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Design Pumpa Fotó: Pedro Matos 2011.06.22 15:26:00
Pedro Matos portugál fotóművész, aki portfóliójában elsősorban divat és reklámfotókat vonultat fel. Ennél többet sajnos nem tudunk róla, de mit is kezdenénk annyi fölösleges infóval. Képek...Via: Trend Land..
Sloow 2011.06.22 18:35:59
Mint minden gyanúsan olcsó terméket, az Auchanban tejnek reklámozott fehér folyadékot sem anya szülte. Tény, hogy 149 forintért bizalomgerjesztőbben néz ki "tej" felirattal, mint a "permeátum növényi zsírral", de Zoly ettől még kiakadt: Tegnap a Dunakeszi…..
Mondjátok meg, mit tehet egy civilszervezet, építse meg az illetékesek helyett az infrastruktúrát? - László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke kétségbe esett, amikor a biciklisek szemszögéből vizsgálta meg, használható produktum született-e a Margit híd 30 milliárdos…..
Sloow 2011.05.12 09:17:47
@KGyST: ennyi a lényeg sajnos...
Appleblog Letölthető az iOS 4.3.1 2011.03.26 07:13:00
Tegnap, egy hosszú nap éjszakáján töltöttem le az iOS 4.3.1-at, sokan már az iPad 2-jükre, én még csak úgy. Hivatalosan nem javítja a hivatalosan be nem ismert akkufogyási mizériát, akik tapasztaltak csökkenő üzemidőt (én nem), azok írják meg, éreznek-e mégis…..
Sloow 2011.03.26 10:32:51
@Bokortalan Lajtalan: szegény ember... keserű a szád íze, mi?
Az énekes a The Sunday Times Magazine-nak adott interjújában mesélt a zenéhez fűződő viszonyáról. Ebben felidézte azokat az időket, amikor az emberek még nagylemezeket vettek, amikor felrakták a fejhallgatót, feltekerték a hangerőt, behunyták a szemüket és elvesztek az albumban:…..
Sloow 2011.03.16 17:31:55
@ZZZZZ: bocs, de ez a műfaj most is megvan, sok sok zenekar készít összefüggő lemezt
és ugyanúgy megvolt régen is az 1-2 számos popzene/diszkózene/nyálrock, csak régen mix-kazikon, válogatáslemezeken futottak...

nem értem, hogy a hanghordozó megváltozására miért kell ráfogni a popipar igénytelenedését
szeritem a média komolyabb tényező az igénytelenedés terén
A világbajnok szerint is mozgalmasabb futamok lesznek a Pirelli miatt. Az új gumi sokkal kevésbé tartós, mint a Bridgestone, Vettel állítja, a versenyenkénti egy-két kerékcserét elfelejthetjük. "A gumik nagyon mások, mint tavaly, szerintem a versenyzés megváltozik. Egy…..
Legutóbb azzal a kérdéssel foglalkoztunk, kell-e antivírus Macre. Összeszedtük az összes érvet és ellenérvet, a végkövetkeztetést pedig levontuk: a támadási veszély ma inkább csak elméleti, de a biztonságtechnikai szakemberek egyetértenek abban, hogy ha a Mac piaci részesedése…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Kim 2010.11.29 13:31:03
Ő már egyértelműen a villantós sztárnemzedék leszármazottja, akinek plusz ficsöre is van a házipornós videófelvételén túl: van egy hatalmas segge. Úgy értem, óriási, és megkerüli a gravitációs törvényeket, mert GÖMBÖLYŰ, ezt nézzétek (vigyázat, sokkoló képek): Na de…..
Korábban már írtam arról, hogy az Apple 7 dolláros (1400 forintos) iLife-update-et ajánl azoknak, akik október 1 és 19 között vásároltak Macet. Akkor kommentben felvetettétek, hogy talán a magyar oldalra csak később érkezik meg a lehetőség, érdeklődtetek levélben is nálam az…..
Sloow 2010.11.04 09:36:30
Ismét Red Bull első sor Vettellel az élen. Irtó szoros időmérőn vagyunk túl, ám a Red Bull valahonnan megint elő kapart egy kisebb előnyt aminek segítségével Vettel megszerezte a polet.A két Red Bull, a két Ferrari és Hamilton is esélyes volt a pole pozíció megszerzésére, a…..
Azaz Viszlay Márk, aki lényegében minden olyan, Magyarországon megjelenő magazinban jelen van divatanyagaival, ahová érdemes fotózni (túlzás ez persze, de jól hangzik). Weboldalán hong kongi  telefonszám is akad, de október 12-én, kedden biztosan Budapesten lesz. Ekkor, pontosan…..
Oké, van egy elméletem. Egy összeesküvés-elmélet. Ezek napjainkban élik fénykorukat, így én is beszállok.Kezdődött minden a tetheringgel. Néha elment, idegesítő volt. Ez volt a 3.1.3 korszak vége. Hogy miért ment el, nem tudom, de többen jelezték, hogy nagyjából egy időben…..
Négy évet is kaphatott volna, de szabadon távozhatott a bíróságról Patrick Pogan, korábbi New York-i rendőr, aki egy youtube-os videó miatt lett közismert, főleg a biciklisek nemzetközi világában. A rendőr 2008-ban szándékosan és durván fellökte a Critical Mass egyik…..
Sloow 2010.07.16 18:15:59
@Shopping: troll
Matek. Rock. Japán. A 2003-ban alakult négy "tényezős" tokiói csapathoz is elkél egy függvénytábla. A precizitás-erő-lélek kombót kimagasló szinten prezentáló banda a Mogwai és a Battles nagy tisztelője, kiknek hatása érezhető is alkotásikat hallgatva. Jómagam, nem…..
Sloow 2010.05.20 09:48:34
Május elején jártam Tokióban a világ legnépesebb városában, ahol a főváros nappali népessége a városba érkezők miatt (egy egész Budapesttel) 2,5 millióval, kb. 14,5 millióssá nő. Itt is nagyon népszerű a kerékpár, mint közlekedési eszköz, a metró után a 2., és…..
Egyelőre nincs meg a tudományos magyarázat arra, hogy milyen rejtélyes folyamatok zajlanak a télire bezárt pincékben. A megoldás a tavaszra már biztosan nem lesz meg, így a biciklis szezont most kezdők ismét csak a furcsa jelenséggel szembesülnek: az ősszel kifogástalan állapotban…..
Sloow 2010.04.23 21:00:49
@Sicc: hát nem is értem miért nem marad el a CM, ha egy ilyen fontos esemény lesz holnap Szolnokon...
Design Pumpa Honda háromkerekű 2010.02.26 11:00:00
(szöveg: Siklósi Tamás) A nagy H-ra nem árt odafigyelni, főként ha motorkerékpárról van szó, mégiscsak a szárnyas márka gyártja a legtöbb motort a világon. Legújabb konceptjük  a 3R-C ugyan 3 kerekű és a vezető benne ül nem pedig rajta; mégis közelebb áll a motorokhoz,…..
Sloow 2010.02.26 13:34:16
@norbi2k: igaza van kapujanincs-nek, gyakorlatilag olyan mint egy oldalkocsis, csak még pakolni se lehet bele és egy személyes
és szerintem nevetségessen néz ki, de ez ízlés dolga ugye ;)
Az UTV kamerája előtt vágott át az M1-M7-es beveztő szakaszán egy kerékpáros szombat reggel. Boylepke, az autostat blog szerzője éppen a szakadó hó miatt várható közlekedési akadályokat kereste, amikor a képeken feltűnt a kétszer négy sávos úton kerekező ismeretlen. Az ön-…..
Úgyszólván barnamezős beruházással, egy kemény melóban lepusztult, koppenhágai asztalosműhelyt alakítottak át családi otthonná az indenfor & udenfor tervezői. A stílus szerencsére nem sokat változott, bár egy valódi asztalos némi elitista műkedveléssel jogosan…..
Amikor a Tilos először beszüntette az adását '94-ben (merthogy pályázniuk kellett a frekvenciára, de ez most mellékes), hallgattuk az utolsó adást, na, az valóban megható volt, kis, csóró kalózadó, nájlonszatyorból adtak, és a műsorvezetéshez elengedhetetlenül szükséges…..
Simon Aldous, a Microsoft dizájner partnercégének vezetője jelentette ki ezt, persze ő csak a kinézetről nyilatkozhatott. A "szteroidos Vista", ahogy ő hívja az új Windowst, készítésénél elmondása szerint a Mac OS X dizájnját vették alapul.''Az egyik, amit az emberek…..
Appleblog Vízálló az iPhone 3GS 2009.06.29 13:14:00
Egyedülálló felvétel a hülyeállat nappali életéről, aki gyakran tartózkodik vízparton, ám ott komoly veszélynek van kitéve, mert többnyire óvatlanul viselkedik. Oké, nem leszek szemét, bárkivel megeshet, a videót készítő fickó viszont azért különleges, mert rögzítette,…..