Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Glaci

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a Frosinone ellen elért kínkeserves 3:2-es győzelemmel szakította meg négy mérkőzés hosszúságúra nyúló nyeretlenségi sorozatot, s mivel a zebramezeseket üldöző AC Milan az utolsó pillanatokban győzni tudott a Lazio otthonában, be kell gyűjtenie a három pontot vasárnap este. Massimiliano…..
A hosszúra nyúlt válogatott szünetet követően a Juventus hazája bajnokságában folytathatja, s szombat este a Cagliari csapata látogat az Allianz Stadiumba. Andrea Pirlo keretébe visszatérhetett Alex Sandro és a szezonban még pályára sem lépő Matthijs de Ligt, azonban a csapatkapitány Giorgio…..
Massimiliano Allegri a Napoli elleni győzelem után arról beszélt, hogy a déliek felett alkotott győzelem kulcsa az ellenfél lelassítása volt. A bianconero csapat már-már a dicső múltat idéző védekezéssel nyert 1-0-ra a talán legnagyobb bajnoki rivális otthonában. „Az első…..
Glaci 2017.12.02 10:17:16
Én is örülök a győzelemnek, és annak hogy nem kaptunk gólt. Remélhetőleg ha sikerül összerakni a védelmet, akkor Allegri is bátrabb csapatot tud kiküldeni, amelyekik a támadással is foglalkozik.

Ami a tegnapi meccset illeti, Benatia kezd egyre jobb formába lendülni, Chiellini mellett egy biztos pont lehet.
A kp. végleges kialakítása sztem akkor fog kiderülni, ha a védelem összeáll, mert azért így elég fura hogy meccsenként rotálva van.

Ami a támadókat illeti, Costa kell a csapatba, ez látszik meccsek óta, olyan dinamikája van, hogy nem tudják tartani vele a lépést. Véleményem szerint ha több hangsúly lenne a támadásokon sokkal jobb lenne.
Higanyal nekem nincs bajom, teszi ő a dolgát, sok esetben a gyengébb teljesítmény sztem a támadójáték hiánya. Ha nagyobb hangsúly lesz a támadójátékon ő is fel fog javulni, mert nem kell majd neki is a kapunk előtt védekezni.
Dybalát hagytam a végére, mert nekem vele van a legnagyobb bajom. Technikás, fifkás játékos de azt gondolom ez kevés, van két olyan hiányossága ami miatt soha nem fog a legnagyobbak közé emelkedni. Ez pedig hogy nincs jobb lába és sebessége. Sajnos főleg a sebesség és dinamika nagyon hiányzik, és egy komolyabb csapat ellen ez nagyon látszik. Nem is értem miért nem gyúrnak erre rá... de bízzunk benne hogy újra formába lendül

Összefoglalva azt gondolom ha összeállunk nem ez lesz rossz és ha összeáll a védelem akkor bátrabb lesz a csapat is, ami sokak feljavulását is eredményezik majd.
Az Inter felvette a kapcsolatot a Real Madriddal annak érdekében, hogy Toni Kroos helyzetéről érdeklődjön, akinek helyzetét egyes olasz források szerint a Juventus is figyelemmel követi. A Mediaset Premium és a Corriere della Sera is arról számol be, hogy Kroos következő állomáshelye a Serie A…..
Juventus FC blog Mercato 2016.05.02 21:41:00
2018.08.02. HIVATALOS: Ideiglenesen az AC Milan tulajdonába kerül Gonzalo Gerardo Higuaín játékjoga 18 millió euró fejében, A megállapodás értelmében az A.C. Milan S.p.A. jogot szerez a futballista játékjogának a végleges megszerzésére a 2018/2019-es szezon végén 36 millió euróért. HIVATALOS: A…..
A Juventus balszélsője, Alex Sandro, akit Antonio Conte komolyan csábít a Chelsea csapatához, egyes források szerint megegyezésre jutott az Öreg Hölggyel szerződéshosszabbítás ügyében. A sokszor megkérdőjelezhető híreket szállító The Sun értesülései szerint a brazil futballista komolyan…..
Juventus és Alex Sandro kész elfogadni a Chelsea 70 millió eurós ajánlatát, és ezt követően a klub Matteo Darmian és Mattia De Sciglio leszerződtetésével kívánja megerősíteni a keretet. A Corriere della Sera napilap értesülései szerint az eredetileg 60 millió eurós ajánlat csábító volt, de egy 70…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus minden részletre kiterjedően megegyezett a Sampdoria tehetségével, Patrik Schickkel, azonban a két klub közötti megállapodás értelmében több fiatal játékos, köztük Riccardo Orsolini, Andrea Favilli és Rolando Mandragora is a genovai klub kötelékébe…..
A Napoli, az Inter és az AC Milan egyaránt érdeklődést mutat a Lyon középpályása, Corentin Tolisso iránt, azonban francia források szerint a Juventus vezeti a játékosért zajló versenyt. A középpályás rendkívül fontos eleme a francia csapatnak idén, ezt mutatja az idén…..
Glaci 2017.04.20 19:25:22
@Tony.: Én is ezt szeretném... már többször leírtam, hogy Tolisso és Sanchezt kell megszerezni és megvagyunk..
Olasz hírforrások szerint a Juventus egy 80 millió eurós ajánlat előkészítésén dolgozik, amellyel a Paris Saint-Germain sztárjának, Marco Verrattinak a megszerzése a cél, de olcsóbb opcióként természetesen Corentin Tolisso is felmerült. A bianconero érdeklődése az olasz…..
Az olasz sajtó több hírforrásának egybehangzó állítása szerint a Zenit Szentpétervár középpályása, Axel Witsel, aki nyáron egy lépésre került a Juventustól, s úgy tűnt, hogy akár már januárban zebracsíkos mezbe öltözhet, végül a torinóiak helyett a Shanghai SIPG által kínált mesés 18 milliós…..
Glaci 2016.12.31 11:28:42
@Spez: Én általánosságra gondoltam, nem konkrétan a mi esetünkre, hanem arra a tendenciára, ami a mai labdarúgást illeti, hogy a legjobb korban lévő játékosok sok esetben a pénzt választják a szakmai kihívás helyett.

Azt gondolom hogy nekünk sem kell aggódni, mert azért a mai juventus is elég vonzó tud lenni, az olyan játékosoknak azonban akikre az írást szántam (illetve magára a Kínai piac felbukkanására), a pénz a lényeg és nem a szakmai előre lépés. Ebből a megközelítésből pedig mindegy hogy Barca, Mu vagy kiről beszélünk mert ott sem tudnak annyit fizetni mint egy ismeretlen kínai csapat.

Továbbá a mi szemszögünkből azért lehet fájdalmas, mert januárban nem fogunk Witselhez hasonló kaliberű, bl-ben is bevethető játékost találni valamint lássuk be a mostani kp-n nagy előre lépés lenne.
Glaci 2016.12.31 11:47:10
@Spez: Ezek szerint te a Juventust akkor nem tartod nagy presztízsű klubnak.

Hangsúlyozom mégegyszer én abbéli nem tetszésemet kívántam kifejezni hogy a pénz mennyire az úr. Ugyanakkor az teljesen érthető amit Rocky80 ír, de az én szememben ez akkor is a labdarúgás megcsúfolása, és minden ami szakmaiság és presztízs háttérbe szorítása.
Massimiliano Allegri a Juventus hazai rangadóján elkönyvelt győzelem után a meccsen remeklő játékosokat dicsérte, majd egyből át kívánta irányítani játékosainak a figyelmét az AC Milan elleni Olasz Szuperkupa-döntőre, amely az év utolsó mérkőzése lesz az Öreg Hölgy…..
A Sassuolo elleni könnyen induló, és végül győzelemmel záruló mérkőzést követően ma délután a Juventus a San Siro gyepén ütközik meg az Inter csapatával a Derby d'Italia keretében. A két csapat szezonkezdete korántsem mutat hasonló tendenciát, hiszen a Juventus az eddigi…..
A Juventushoz nyáron csatlakozó Marko Pjaca elárulta, hogy szívesen venné át a Real Madridhoz visszatérő Álvaro Morata helyét a zebramezes csapatban, s arról is mesélt, hogy milyen szerepkörben érzi magát leginkább otthonosan a pályán. "Természetesen szeretnék én lenni az új…..
A Zenit Szentpétervár középpályása, Axel Witsel az átigazolási időszak zárónapjának főszereplője volt, azonban a belga válogatott játékos története nem zárulhatott szerencsésen, mert hiába esett át sikeresen az orvosi vizsgálatokon és hiába töltötte az egész napon Torinóban, az orosz klub vonakodása…..
Több forrás szerint a Zenit Szentpétervár magasabb árat szabott meg Axel Witsel kivásárlására, a Juventus pedig nemigen kíván többet fizetni a belga válogatottért. A belga játékos elhagyva a válogatott edzőtábort tegnap este, hogy orvosi vizsgálatokon vehessen részt, és állítólag jelenleg már…..
Ahogyan az várható volt, a Juventus megvált Roberto Pereyrától, aki az új szezont már a Walter Mazzarri által irányított Watford együttesében kezdi meg, s az angol klub várhatóan 13 millió eurót, valamint további 2 millió euro bónuszt fizet majd a zebramezeseknek. Az üzlet pénzügyi részleteit a…..
Az olasz sajtó egyes forrásai szerint a Juventus megegyezésre jutott Marcelo Brozovićcsal, azonban kemény menetre számíthat, mert az Inter minden tőle telhetőt megtesz majd annak érdekében, hogy meggátolja a horvát játékos távozását Torinó felé. A horvát válogatott…..
A mai sajtótájékoztatón hivatalosan is bemutatkozott a Juventus legújabb igazolása, Gonzalo Higuaín, aki a váratlan klubváltás okairól, a leendő csapattársakról, valamint a jövőt illető célokról beszélt az eseményen összegyűlt újságíróknak. "A kapcsolatom soha sem volt jó vele, mert a…..
Glaci 2016.07.28 19:54:29
@Apuleius: Érdeklődni akartam már én is erről, hogy esetleg tudja e valaki hogy halad a felépülése. Ez jó hír bízunk benne hamarosan visszatér
Hétvégén robbant a bomba, hogy a Juventus valóban komolyan gondolja, leigazolja a Napoli gólkirályát, Gonzalo Higuaínt, s a torinói klubot még az argentin támadó 90 millió eurós kivásárlási ára sem riasztja el. Onnantól kezdve szinte óránként érkeztek az újabb részletek, s mostanra mindenki biztosra…..
Gyakorlatilag tényként kezelhető, hogy a Juventus leigazolja a Napoli argentin támadóját, Gonzalo Higuaínt, s a váratlan fordulat hatalmas felháborodást keltett a déli klub szurkolóinak körében, akik heves tiltakozásuknak és elégedetlenségüknek adtak hangot. Higuaín a Napoli közönségének egyik…..
A Sky Sport Italia értesülései szerint Gonzalo Higuaín tegnap átesett Madridban az orvosi vizsgálatokon és aláír a Juventushoz. A neten már keringenek fotók Higuaín vértesztjéről, amik tegnap készültek a La Moraleja klinikán a spanyol fővárosban. Beppe Marotta és Fabio Paratici is Madridban voltak…..
Glaci 2016.07.23 14:14:27
@Rivendell: igen igazából ez nagy kérdés ki lenne oda az ideális..?
Glaci 2016.07.23 16:15:12
@Drughi Di Bianconeri: Egyet értek abszolúlt. Sírnak sokan itt, de gondolom Pazzini szintű sztár csatároknak jobban örülnének...Ha jön még egy 30milla körüli kp. erősödtünk és senki nem fogja sajnálni Pogbát vagy hogy mennyi volt Hiany..