Regisztráció Blogot indítok
Adatok
15DömDöDöm

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konyha nélkül az ember nem vesz lakást. Pláne nem 48 négyzetméterest 50 millió forintért. De mi a helyzet, ha ez a lakás a Várhegy lábánál van, és nem is néz ki rosszul. Megéri még rákölteni jó pár millió forintot?..
15DömDöDöm 2017.02.13 19:31:39
@DieNanny *ISTJ* [SZ,CH]: Hogyhogy nem tudod elkepzelni? Egy cseledszobaban elsz, vagyis pontosan tudod hogy ez milyen. ;)
Éles szóváltás az USA és az Egyesült Királyság politikai vezetője között Fotó: Telegraph Az USA, Japán és Kína is figyelmeztette az Egyesült Királyság új kormányfőjét, hogy egyáltalán nem tetszik nekik a brexit, és az azzal együtt próbált új brit szerepvállalás.  A G20-asok találkozójára úgy…..
15DömDöDöm 2016.09.14 03:26:15
@jog-ász: Globalis vilag van, gazdasagi szovetsegek (piacok) nelkul nem tudsz versenyezni. Nem bedontesrol lesz szo, hanem eletszinvonal csokkenesrol. Nem hallottal meg recessziorol? Ahhoz nem kell bedolni es megis nagyon is kellemetlen, ahogy Mo. peldaja is mutatja.
Abdulrahman Mohamed, ahogyan az a neve alapján sejthető, nem Magyarországon született. Bevándorló, „migráns”. Jemenből érkezett, amely egy arab, muzulmán ország. Előbbiek alapján a magyarok 76 százaléka szerint – ahogyan szerintük a legtöbb Magyarországon élő muszlim – Abdulrahman Mohamed nem akar…..
Gasztrodiziákum Sörkifli 2016.08.02 15:54:44
Nemrégiben átestünk egy költözésen Törpirivel, és miután szép lassan minden a helyére került, elérkezett az ideje egy lakásavatónak is. Ha pedig átjönnek a barátok, akkor kell egy kis rágcsálnivaló az itókák mellé. Felcsaptuk hát Törpiri nagymamájának receptes füzetét, és ráböktünk erre a…..
15DömDöDöm 2016.08.05 05:38:20
@Krumpli Bogart: Igy van, vajjal volt a recept meg a Horvath Ilona konyveben is es persze az se igaz hogy ott "margarinos" receptek voltak. Jol sikerult sorkifli...
Nem is az a legrosszabb, hogy a ballibb média igénytelen fősodra kritika nélkül veszi át a muszlim propagandát. A legrosszabb az, hogy azoknak, akik ezt nem akarják, gyakran nincsenek értelmes érveik. Pedig lehetnének! Nézzük csak.....
15DömDöDöm 2016.07.30 06:03:02
Oriana Fallaci egy személyben próbálta kirobbantani a szabad gondolkodás forradalmát. 5 idézet, 5 ok, amiért neked is szükséged van Az értelem ereje című könyvére...
15DömDöDöm 2016.07.30 05:58:53
Czett Petra Hihetetlen, hogy már egy éve nekiindultunk a nagy és ismeretlen Németországnak. Nem tudtuk, mire számítsunk, csak reményeink voltak. A kezdőlökést az adta, hogy otthon már nagyjából a maximumot hoztuk, mégse nagyon tudtunk számottevően előre lépni, és erre reményt se nagyon…..
15DömDöDöm 2016.07.13 06:31:25
@szaszo71(D): Az okor inkabb te vagy.
      Akármennyire lesújtó a britek népszavazási eredménye, valljuk be őszintén, nem volt váratlan. Elég, ha szemügyre vesszük a törésvonalakat, amelyek a népszavazást megelőzően kirajzolódtak. Az egyik regionális törésvonal volt, ahol a gazdagabb közép-Anglia, a módosabb tömb inkább a leszakadást…..
Belebukott az Unió-ellenes pávatáncba David Cameron. A brit miniszterelnök egy éve azzal az ígérettel nyerte meg a választásokat, hogy ő majd „visszaadja az emberek kezébe a döntést”, és népszavazást rendez az ország uniós tagságáról. Két oldalról szorongatták az ellenfelei, szüksége volt egy erős…..
  A piskótatekercs egy nagyon gyorsan elkésztíhető, mégis elég látványos desszert. Ez egy glutén- és laktózmentes változat, amit a csoki glaze tesz igazán ünnepivé. Szülinapi torta helyett készült a sógoromnak. Pillanatok alatt elfogyott. A piskótában liszt helyett holland kakaópor van, és egy…..
15DömDöDöm 2016.03.09 03:47:57
Y-GEN Gondolatok kis hazámról 2015.05.20 07:00:00
Szerintem mindenki azt látja az országból és az emberekből, amit látni akar. Ha a rosszra fókuszál önigazolásképp, akkor a jót már észre sem fogja venni. Én a jó dolgokra koncentrálok. Jó itthon, szeretem a magyarokat, és szeretek itthon élni. Minden nap büszkeséggel tölt el,…..
15DömDöDöm 2015.06.23 20:43:01
@aleb19: A HA-n egy rakas unatkozo es maganyos luzer kommentel, erolkodnek nagyon hogy igazoljak a dontesuket, pl. hogy sok esetben biztos egzisztenciat hagytak maguk mogott azert, hogy kint takarithassanak vagy valami mas megalazo melot vegezzenek... egymast vakitjak, nogatjak hogy "gyere mar ki te is, neked is lesz kanaan". Takaritasbol, vazze, amikor itthon megvolt mindenuk. :-) Kint nem tudnak beilleszkedni, nincsenek barataik, csaladi elet nuku, a magyar kozossegbe se kapcsolodnak be, csak ugatnak naphosszat a HA-n (valszeg ezert nem ernek el semmit az eletbhen), gorcsosen bizonygatva, hogy milyen jo nekik, de ezt is addig amig el nem tunnek (valas, munkanelkuliseg, koltozes haza). Ezek alapjan senki ne vonjon le kovetkezteteseket, a posztiro hulye hogy egyaltalan felveszi ezt, mintha szamitana. Akik tenyleg jol erzik magukat kint vagy itthon azok el vannak foglalva azzal hogy elik es elvezik az eletuket. Szerintem is sok a kamu - ezeket a fent buzgon hazudozo szerkeszto irja, meg a valodi posztokhoz is olyan cimet tesz be sokszor ami provokativ trollmagnes es semmi koze a posztiro mondanivalojahoz. :-)
15DömDöDöm 2015.11.08 20:57:07
@Philosoraptor HÁ Bokszzsák/Sztár/Megmondóembör: Na mi van kicsihuszár, még mindig Mo-ról pofázol? :-) Még mindig nem voltál képes megvalósitani a Nagy Kitántorgást... és amilyen buta lúzer vagy, sohasem fogod, csak a pofád és az egód lesz egyre nagyobb. Az átlaghülye magyar akik miatt süllyed az ország, te vagy – lusta, buta, képzetlen, nagypofájú... mint sok más HA-s idióta.
       Houellebecq (akit egyébként valójában Thomasnak hívnak, de kitalálta, hogy olyan magánhangzó torlódás legyen az írói álnevében, hogy csak elrontani lehessen), Behódolás című regényében (ami egyébként nekem nagyon tetszett, de szerintem inkább szól egy…..
15DömDöDöm 2015.09.07 20:31:03
@ámbátor: Ez valóban globális probléma, aminek jelenleg csak a kezdeteit látjuk. Azért én nem értelmezném az ország határait úgy hogy egy csupán egy vonal a homokban. Gondold meg, a „homokvonalakon” belül léteznek bizonyos kultúrkörök, adófizetők, szociális ellátó rendszer. Ha a határ csak egy homokvonal akkor fontos egyensúlyok borulnak fel, amiből társadalmi feszültség és válság következhet. Ez nemcsak Mo-n van igy, Nyugaton is pontosan ez a helyzet és ők is meg fognak tenni majd lépéseket, hogy minimalizálják a migránsok számát. Ami most megy, az retorika, demagógia, populizmus – ezt nem fogják tudni Nyugaton a végtelenségig fenntartani, mert a szavazók el fogják küldeni őket a picsába. Mondjuk normálisabban kezelik az embereket akik már a területükre érkeztek, az biztos.
15DömDöDöm 2015.09.07 20:44:12
@nerángass: Nem felvágás ez, csak egy vélemény... természetesen más máshogyan gondolhatja.

Vannak akiknek a fundamentális (itt a hangsúly) keresztény értékek elmaradottnak számitanak, ennyi. És mégcsak liberálisnak se kell lenni ehhez.
15DömDöDöm 2015.09.07 21:19:05
@nerángass: Ne értetlenkedj már, azért “érték”, mert a fundamentális keresztényeknek érték, attól függetlenül hogy nekem meg sokan másoknak nem az. Attól hogy nekem nem számit valami értéknek, még elismerhetem, hogy másnak az. Vagy te gondolod hogy az “emberi értékek” egy abszolút dolog, csak egyfajta értékrendszer van? Vicces… Olvasd el a posztot...
Teljes zűrzavar tört ki a napokban a Keleti pályaudvar mentén. Köszönthető ez legfőképpen annak a pontatlan híresztelésnek, hogy Németország hajlandó minden szír állampolgárt befogadni. Mindez azonban nem menti fel az Orbán-kormányt, amely képtelen a pályaudvarokon lévő…..
15DömDöDöm 2015.09.05 00:43:22
@_Epikurosz_: A kádár rendszer alatt a magyarok kimentek nyugatra, eltépték az útlevelüket aztan közöltek a hatóságokkal hogy őket üldözi az állam, még útlevelet se kaphatnak, úgy kellett nekik kiszökni. Persze hazudtak, de azért elfogadták őket menekültnek.
15DömDöDöm 2015.09.07 20:54:04
@_Epikurosz_: Anno azok a magyarok utlevel birtokaban nem tudtak menekulni, mert azt mondtak a nyugati hatosagoknak, hogy ok nem kaptak utlevelet politikai okokbol, szokniuk kellett az orszagbol. Ez volt az "uldoztetes", mert ugye a kadar rendszerben nem volt lovoldozes, polgarhaboru, semmi aminek alapjan legitim modon menekult lehetett volna valaki. Na es nagyon keves embert uldoztek igazabol a hatosagok a "gulyas kommunizmusban".

A mostani helyzetben az utlevel nem akadaly egy menekultnek, de ha eppen abbol kiderulne hogy nem szir, hanem koszovoi, akkor igen... Ezert is csinaljak az ujjlenyomat dolgot. Illetve most eppen nem...
Már kb. 28 ezer Ft-tól elérhető egy szett ebből az érdekes mintázatú, pamutszatén ágyneműből. Első ránézésre teljesen olyan, mintha egy nagy csomó szalma lenne - amiről nekem egyértelműen a szúrós, viszketős és kellemetlen szavak ugrottak be. De érdekesnek…..
15DömDöDöm 2015.06.19 21:03:08
:)