Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Weiss Manfréd FC

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elesettek emlékére Remarque és Barbusse klasszikusai után végre kitérek egy másik első világháborús alapműre, melyet méltán tartanak a korszak egyik leghitelesebb beszámolójának, és nem sokkal a nagy világégés után már olvasható volt — magyarul azonban csak tavaly…..
Barna hajú lányok Simone 2015.09.16 03:25:00
..
Weiss Manfréd FC 2015.09.17 13:53:45
Zolit teljesen kiborította a rettenetes nevű Hagymatikum kültéri részén tett látogatás, és beszámolója alapján eléggé joggal. Makón egyrészt úgy tűnik, feltalálták a látványcsúszdát. Másnak nehéz betudni, hogy csak kanyarognak a csövek, de használni nem lehet őket,…..
Az énekesnő és párja, Swizz Beatz úgy döntött, megválnak házuktól, így lehetőségünk adódik kicsit szétnézni odabent. A közel 15 millió dollárért árult ingatlan nekünk eléggé bejött, körülbelül így képzelünk el egy igazi sztárotthont. (fotók: zillow.com) A New…..
Öregszünk, öregszünk, más nem is jut nagyon eszembe arról, hogy immáron tizenkettedik (!) alkalommal trombitáljuk össze a Totalcar-közeli barátokat, újoncokat, ismert és ismeretlen arcokat egy közös bulira. Valamikor nagyon-nagyon régen, amikor sok, mostani olvasónk még fel sem…..
Belsőség Kinyomtattuk a Totalcart 2015.07.13 14:40:12
Bár korábban létezett a Totalcar nyomtatott kiadványként is, most nem erről van szó, csupán egy kérésnek teszünk eleget. Mikor a mulatós sztárok autóiról végeztem kutatómunkát, megkértem őket, aki tud, küldjön képet a kocsijáról. Gáspár Győző küldött is tizenkét…..
Weiss Manfréd FC 2015.07.14 09:21:15
@Swind: És kérnémszépen akkor végül kinek van igaza? Süllyedjünk a mocsárba mellé, mert sok milliárd légynek biztosan igaza van?
Weiss Manfréd FC 2015.07.14 09:46:25
@Swind: Abban igazad van, hogy ez teljesítmény. De ugyanezt az energiát imho más irányba kellett volna fordítania: tanulni, termelő cégeket vagy jótékony szervezeteket létrehozni, támogatni kultúrát stb, akkor nem lenne szájhúzás, részemről legalábbis.
Kicsi lett a Micra. Amikor vettem, ingázásra egyedülálló szülőként, egy-két gyerek szállítására ideális választás volt. 850 kilós testét szépen viszi az 1,3 literes benzinmotorja. Magyar papírokkal nem is kaptam volna ennyire jól felszerelt példányt, klímával, légzsákkal,…..
A Blikk és a Bors is hosszan beszámol mai számában Rékasi Károly állapotáról, bár a tegnapi helyzethez képest sok újat nem tudnak mondani. A Blikk szerit Rékasinak akkora fájdalmai voltak, hogy altatni kellett, a combcsontműtéten ugyanakkor már túl van. Beszéltek Rékasi anyjával…..
Weiss Manfréd FC 2015.07.07 16:31:02
@Etniez: az ótó bal hátsó ajtajába csattant Károly. Imho ha elébe kanyarodik az autó akkor a kocsi bal elejét kapta volna el, éles szögben, nem így, telibe a hátsó ajtót... Persze lehet, hogy volt közöttük megelőzendő másik autó, de én sosem húzom úgy a gázt városban, hogy ilyesmire is számítva ne tudjak lelassítani, ha megállni nem is, akkor talán nem repült volna ekkorát a jó Károly.
A tuning 1303-as Bogaramról már sokat írtam, akik kint voltak pályanapon láthatták is, meg is előzhettek, ha kellően gyorsak voltak. Ez a Bogár bizony elég gyors volt, még a kisebb, 40-es Weber karbikkal is tudott fékpadon 143 lóerőt, aztán a 44-es karbikkal még gyorsabb lett, csak…..
Idén tíz éve mutatták be a Brokeback Mountain - Túl a barátságon című filmet, amely egy addig tabuként kezelt témáról szól. Két meleg kovboj szerelmi története. Az alábbiakban egy igazán érdekes és kifejező filmkritikát közlünk, a szerző beleegyezésével. Aki még nem…..
Weiss Manfréd FC 2015.06.24 13:15:53