Regisztráció Blogot indítok
Adatok
turbooo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világon kevesebb mint az emberiség harmada képes alapszinten megélni a csak helyben termesztett élelmiszereket fogyasztva, a másik kétharmadnak szüksége van a máshol termesztett élelmiszereket eljuttató teherszállítás kiterjedt rendszerére és a kereskedelemre, hogy ezt az alapvető emberi…..
Tömeges kitelepítés a csernobili baleset után - 1986. április 27. A modern társadalmakban komoly feladat a lakosság védelme az esetlegesen bekövetkező ipari vagy természeti katasztrófák következményeitől. A katasztrófavédelem eszköztárában a lakosság kitelepítése az utolsó védelmi eszköz, ami csak…..
turbooo 2020.05.05 23:31:41
@Fotósképző: Nem lehet hogy az objektiven levo porszem? Ami jelen esetben sugaroz erosen.
Tudod, ez azért nagyon gáz volt. Nézd végig te is ezt a riportot és megérted majd, hogy miért írom az alábbi sorokat. Mert úgy érzem, nekem mint gazdasági bloggernek, talán jobban elhiszi Velkovics Vilmos, Echo tv riporter, hogy egy tekintélyelvű p@cs. Mert mit lehet ezek után mondani? Mert mennyi…..
turbooo 2018.02.06 18:51:26
Aki rendszeresen olvas minket, már talán meg is szokta, hogy elég gyakran jelentkezünk összesítő listákkal a videojátékok világából. A legjobb-legrosszabb listák viszont elég hamar kimerülő témát jelentenek, ezért kicsit kreatívabbnak kell lennünk, ha érdekes rangsorokat szeretnénk összehozni…..
turbooo 2017.05.27 02:55:26