Regisztráció Blogot indítok
Adatok
málnatorta

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden ember valamilyen formában biztosan szereti a csetlő botló kölyökkutyákat. A kis apróságok még annak ellenére is hogy sok boszzúságot okoz a gazádiknak imádnivalók. Fajtától, nemtől, színtől függetlenül egy kicsi kutya szinte kivétel nélkül ugyanazt a reakciót váltja ki mindenkiből, mosolyt…..
A világon talán nincs még egy olyan desszert mint a palacsinta, könnyű elkészíteni, sokféle variációban ehetjük és soha nem lehet megunni. HOZZÁVALÓK   20 dkg liszt (1 púpos ek = 2 dkg) 2 db tojás> 3 dl tej 2 dl szénsavas ásványvíz vagy szóda víz 1 csipet só 3/4 dl olaj (+ a…..
Málna torta Majonéz házilag 2020.06.07 12:54:33
A házi majonéz készítésének 4 titka van, a szakácskönyvek vagy a receptes oldalak. általában csak a legalapvetőbbet, az olaj csepegtetését teszik közkincsé. Ez is elég lehet a jó majonézhez, de ha tökéletes állagot és ízt szeretnénk elérni, akkor a következő négy dologra kell oda…..
Harmadik századi ókori római mozaikpadlót találtak egy ásatás közben Olaszországban   Verona (Olaszország) külvárosában egy földmérő kivételes régészeti felfedezést talált munkája során. A helyszínre kiérkező régészeti szakemberek a 3. századra becsülték a római mozaikot. A történészek állítása…..
Málna torta Hagyományos hamburger 2020.06.02 11:45:36
A hamburger otthoni elkészítése egyik legnyabb előnye, hogy olyan húsból készíthető amilyenből szeretnénk, illetve úgy ízesítjük ahogy nekünk tetszik. Nyugodtan kisérletezz, találd meg a lejobban hozzád illő hamburgert..
Az amerikai egyik legkedveltebb édessége a csokis Browni (ejtsd bráuni).   Ez a süti  félúton van a torta és a keksz között, de aki igazán csoki függő az biztosan imádni fogja, a tökéletesen elkészített Brownie elhozza hozzánk az amerikai ízvilágot egy kicsit. Az egyik legjobb jellemvonása a…..
Az okostelefonok megjelenése óta a technikai fejlődés nem állt meg, hanem egyre csak előre halad. A megjelenő eszközök és az operációs rendszerek fejlődése egyre jobban a felhasználók igényeit próbálja meg kielégíteni. Az okostelefonok fejlesztésén már túl mutat a fejlesztések sora, egyfajta…..
Az SSD-k világában a Samsung által gyártott meghajtók mindig is az elsők között volt. Ezek az SSD már a kezdetektől számítógépünk megbízható eszközei voltak. Nem rég bemutatta a gyártó a legújabb darabjait a 860 PRO és EVO modelleket, ezek a korábban már bevált V-NAND technológiát alkalmazzák. A…..
Málna torta Erdélyi nyaralás 2015.06.20 23:44:14
A nyári vakáció tervezésekor fontos első körben lejátszanunk a fejünkben azt a kérdéskört, hogy mennyit szánunk erre a kiruccanásra. Sajnos ezzel a legtöbb otthonban, egy olcsó, nem minőségi szállás utáni kutatás veszi kezdetét egy kevésbé izgalmas településen. De higgyétek el, hogy van jobb…..
Igen, mindenkit! Ugyanis ezen a blogon sok mindenről olvashattok majd. A gyerekek vidám növekedéséhez, a fiatalok éréséhez, a lendületes felnőtt élethez, a szülői életben való boldoguláshoz, idősödés korához szükséges ismeretek, információk, ötletek. Tervben van rengeteg…..